Па ти си ѓубрето у ситуацијава. Уствари зашто и се каеш кога ти било убаво?! Ај остај си го дечко ти, не го маткај. Продолжи си ти на мира со твоиве очајни постапки.
Кретен е, кретен. Јас имам 17, а тој што го запознав 33. Вчера се видовме и ми призна. А велеше дека има 25. Претпоставував дека има малку повеке, ама на над 30. Сакав да си заминам, ама не можев, срцето не ми даде. Не знам што да правам. А мн е постар од мене. А со дечко ми сум во лоши односи. Не раскинавме, ама не е истиот како порано.
Не ми е јасно зошто кретен... Па девојче ти во овој случај си кретен.............. "срцето не ми даде"..... ауууу мајко мила
Мене ми е тешко мн затоа нема со вас да се замарам. Јас само си побарав совет. Ама кога не знаете совет да дадете тогаш ќутете си.
Ти побара совет и мислам дека доби совет, е сега тоа е до тебе што ти ништо не прифаќаш.... имаш 4 опции девојко: 1. Остави го стариот, задржи го новиот 2. Остави го новиот, задржи го стариот 3. Биди си со двајцата 4. Остави ги и двајцата, барај си трет.
Па ти не знаеш да соработуваш. Дали имавте секс или пак отиде кај него како претходниот пат (да слушате музика и ништо повеќе)? Многу е битно да се знае дали си ја поминала границата или сеуште не си.
Тој се обиде да имаме секс, ама ми беше срам. Следниот пат. Можеби. Стварно сум збунета. Не знам што да правам.
па ти навистина си била очајна бре...јас па реков нешто по возрасна си ,дека спомна мажечка,а тоа дете
Сакам да пробам како е со друг. Со дечко ми секс сме немале, сме се обидувале, ама ете не бидна. А ако го направам ова со овој дечко ми ке дознае дека сум го изневерила и ке ме остави без око да му трепне.
Очајна, абе ајде доста со глупости. Не знаела што да прави. Почни да го користеш мозокот и тогаш ќе дојдеш до решение.
Што ако го оставам овој и така со дечко ми сме во лоши односи. Збунета сум. Да беше некој побогат и поубав немаше ни да размислувам дали да го оставам и да си бидам со дечко ми, ама вака......
Колку повеќе те читам толку повеќе те жалам се слушаш што пишуваш? те цитирам SAKAM DA VIDAM KAKO E SEKS SO DRUG A SO DECKOMI SEUSTE SME NEMALE SEKAS па ако си немала со дечкоти секс до сега што лупаш овде дека сакаш да пробаш секс со друг,да со дечкоти немаш легнато а со овај другиот дома те викна под јорган око не ти трепна на секс да помислиш така ?па уште на 17 години спремна си на 2риот состанок секс да имаш колкав морал имаш и како те воспитале секоја чест .Мозок имаш дури да раздаваш на сите страни