Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Yeeah

Yeeah Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    706
    Допаѓања:
    2.822
    се мразиме уште пред јас да дознаам дека идела она со него.. имаме учено во исто основно школо, се така попреку сме се гледале..од иста населба сме.. нон стоп нешто си иаме пребацувано.. што е тука тоа чудно?

2. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.413
    Добро де не знаев дека се знаете по било која основа.

3. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.094
    Чудно е што, уште немате попаметна работа. Место секој на страна, вие сеуште си препукувате. Многу ниско паѓање и на двете, како очајни да сте.

На Daleron му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Yeeah

Yeeah Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    706
    Допаѓања:
    2.822
    не си препукуваме сега,ама одма да ме карате бе паа.. :$

5. Kala22

Kala22 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2014
    Пораки:
    873
    Допаѓања:
    1.090
    Незнам ни дали има потреба од некаква реакција,не за џабе е со тебе а не со неа,тоа само по себе доволно кажува...како што кажа буба4е секој на своја страна :)

6. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.148
    Никако не реагирам кога ќе ја видам сегашната иако сум чувствувала во некој момент болка,гнев тоа што таа е до него ,а не јас.Спрема негова бивша сум имала почит пошто години биле во прашање и свесна сум дека вреди како личност, дури и повеќе него ли таа што сега е до него !

7. awayfromyou

awayfromyou Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2012
    Пораки:
    423
    Допаѓања:
    299
    Девојки,би сакала совет од вас:) Утре еден месец како сум во врска со дечко ми.Би сакала некако да го изненадам.Нешто мало,ама полно со љубов.Не знам,навистина не ми текнува ништо,а многу би сакала да го изненадам. :inlove: :inlove:

8. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    Нели е љубовта супер :) си најдуваш повод за славење за секоја ситница и ти е најубаво на свет. Што ми е мене убаво вака по сабајлечки коа читам слатки “маки“.
    Паметам јас во првите месеци му купив стаклено делфинче- многу јасна порака ќе добие.
    Убав помин мила :* :*

На awayfromyou му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    1.035
    Допаѓања:
    5.960
    Никако не реагирам. Немам ништо против девојката :)
    Раскинале , готово е помеѓу нив. Зошто јас да се нервирам за нешто што се случило лани или полани ?!
    А девојчето е баш фино, кога бев помала и си игравме заедно :lol:

10. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.994
    Допаѓања:
    33.691
    Оваа прашање што ќе ви го поставам, не е за мене, туку онака сакам да знам ваше мислење. :)
    Како вие би изреагирале, да дознаете дека вашиот партнер се гледал со некое девојче на камера?

11. blond.bunny

blond.bunny Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    255
    Допаѓања:
    122
    Би разговарала со него, зошто го прави тоа и секако би му се налутила па тогаш ќе видам колку муе дојдено до мене.

12. crazy.you

crazy.you Активен член

Се зачлени на:
    11 септември 2014
    Пораки:
    50
    Допаѓања:
    16
    Знаеш како велат, во животот не мрази никој, зошто само ти ќе се вознемируваш. Искулирај малку.

13. lobenickaa97

lobenickaa97 Активен член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    193
    Допаѓања:
    38
    Девојки имам еден проблем. Еднаш ви пишав за дечкоми но сега е поразличен проблемов.Тој постојано е со другарите,значи да се разбереме несакам да е постојано со мене,ама тој 24/7 со нив.
    Му ѕвонам да го слушнам не збориме ни 5 минути тој ајде ќе одам таму и таму, мајками ме вика, овој ме вика,имам работа.Ми прекисна веќе,порано стално си зборевме по 1 саат или 2 дневно со смешки ова она а сега. На чет многу си пишувавме а сега не сме си пишувале цела недела. Сакам повеќе внимание да ми обрќа сега му е роденден сакав да му напишам порака да му честитам,но рече нема да си дојдам пред 12, како да му честитам пред другарите срам ми е.
    За викендот вели незнам дали да одам на гости кај бабами или да се видам со тебе, и му реков како сакаш и тој ми вика ајде ќе отидам на гости во сабота со тебе ќе сум. Бидна тоа што бидна јас излегов со другарките а ете ти го он се враќа во 10 и излегува со другарите и морав јас да отидам за да се видиме,аман до кога вака? Во саботата вика ако не излегуваш ако не те пуштаат од дома (бидејќи си дојдов покасно во петокот) јас ќе излегувам со другарите -_- Девојки што да направам за да му го привлечам вниманието како кога бевме заедно првите месеци,може му здосадило од врскава незнам што е проблемот.

14. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Ај малце да оладиш ти. Биди ладна кон него малце, остај го да трча по тебе. Не само ти кон него. Еве и ти искачај со другарки, ако треба и не му честитај роденден, ако те праша, кажи му онака ладно, нека ти честитаат другариte и така повеќе си со нив место со мене. Биди ладна... ако те сака ќе трча кон тебе.

На exoticgirl му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    5.951
    Допаѓања:
    90.176

Многу ми е смешно кога ќе пишете не е за мене или другарка ми прашува абе ајде живи глупости.Па и да е за тебе шо има врска :D
    Извини вака али морав да прокоментирам за тоа а сеа да не сум ептен офф топик ќе ти кажам и мое мислење.

Јас би се налутила и тоа многу,би се почуствувала изневерено и би барала да дознаам која е причината за неговото такво однесување.

На Lovely93 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.994
    Допаѓања:
    33.691
    Извини Викторија, но ако е за мене ќе го кажам и проблемот што е. Само сакав да знам какво мислење имате за ова, гледав ваква случка по јутуб, па сакав да знам.

17. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.018
    ^ Би ја изгубила довербата во него дефинитивно. Се знае дека ако ме сака почитува и е задоволен во врската и секако верен, не би направил такво нешто. И не можам да ги разберам таквите работи, можеби дека не си дозволувам да се заљубам без да му ја запознаам целосно душата и точно да знам што би направил а што не.

18. Yeeah

Yeeah Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2012
    Пораки:
    706
    Допаѓања:
    2.822
    очи нема да ми види никогаш повеќе!!!!!!! :devil:

19. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    Главата ќе му ја скршам има боксови да летат на све стране, крајот нема да му се види :punch: :muscle:

На okcenzi му/ѝ се допаѓа ова.
  20. okcenzi

okcenzi Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2012
    Пораки:
    3.522
    Допаѓања:
    9.561
    хаххаххаххахаххаха ме пресмеа :)))))

На crazy.you и eloves им се допаѓа ова.