Душо откачи се веднаш секс не ти треба ти треба љубов и внимание. Првиот пост не ми беше баш јасен ама сега веќе е појасно. Те има само за секс. Никаде не те изнел не те поканил како секој нормален дечко. Мислам дека му ја пополнуваш само празнината за секс. Ти чекаш тој да се јави и трчаш, а тој во меѓувреме си се шетка си бара невеста.
Се сложувам со Далерон, штом е ваква работата, требало веднаш штом ти го кажал болдираново, да му кажеш збогум. Многу си се понижила со самото останување сеуште во таа "врска". Секако ќе бидеш повредена, прашањето е само дали сега или кога тој ќе си најде друга, па ќе те отфрли како стара крпа. Не е вреден да си го трошеш времето на него, и залудно да пропушташ други шанси. Главата горе и најди си дечко кој нема да се срами и да те изведи и кој ќе ти го поклонува своето внимание и надвор од креветот.
Зошто поради негови другари има ли некоја причина посебна ? А да кренне рака на мене ПА УШТЕ ПОРАДИ КОЛА .. тоа е моментот кога тој ќе биде за мене мртов.
па не зборам со нив мада он тоа го има прифатено и не се караме баш за нив ама коа ке дојдат они мене ми се темнее пред очи и цел ден ми ужасен и неосетно претерано му се лутам и се понашам како да сме скарани и него тоа го нервира.пробува да ме смири и расположи ама ја коњ се понашам као кон непријател.и него му пука филмот и ке ми се развика или вози брзо со колана како мањак.и ја удрив по колата и тогаш ми се сруши се ми крена рака срека не ме удри ама да не се извинев и да не бевме на семафор сигурна сум дека ке го напраеше тоа...цел свет ми се сруши ...до вчера планови за веридба а денес...
Нема што да се лутиш поради тоа што му доаѓаат сепак пријатели се, си има потреба од машко друштво. Али за кревањето рака на тебе не оправдувам тоа никако мислам дека треба да си подразмислиш убаво дали би сакала да останеш со таков човек, па уште веридба бракови ако денес ти крева рака утре што следно ќе биде? Подразмисли малку седни разговарај со дечко ти најдите некое решение или бегај, бегај што подалеку!
се лутам затоа што кога они беа против мене он ништо не направи а коа ја бев против следеа караници..сега кутам и пак крива... свесна сум и јас на тоа,се плашам и јас од тоа и од секогаш сум викала ако некој крене рака на мене тоа е крај без разлика колку и да го сакам па и да сум у брак ке го остаам...ама изглеа на празо сум се јачала.ме има удрено иам простено ,си ја префрлив вината на мене ајде помина тоа ама ова денес ? свесна сум дека не ми треба таков ама од друга страна за се е совршен за се ми одговара се се ми е најубаво ама коа ке се скараме и е нервозен уопште не се контролира..толку душа ме боли веке незнам ништо
Што бараш уште со човекот не ми е јасно те тепа и совршен е ? твоите те израснале за некој идиот ( извини на изразот ) си лечи комплекси на тебе ? Верувај сум имала искуство со таков и бегај што подалеку ..
Можеби за вас е една глупост за која не треба да се замарам ама ете....не можам да се смирам.Се свиѓаме со него веќе година ипол.Малку повеќе е срамежлив и немаме баш некои контакти или заеднички пријатели преку кои би можеле повеќе да се зближиме.Очигледно е дека ме свиѓа.Тоа ми го имаат кажано повеќе луѓе кои го забележале тоа. Проблемот е во тоа што тој рекол на другарка му дека е заинтересиран за мене а и таа тоа го знаеше и требаше и мене да ми го мести(значи тоа ни беше заедничка другарка преку која сакавме да створиме некој контакт).Но за жал таа мене ми кажа дека тој не бил заинтересиран за девојчиња во моментот.Уште тогаш сватив дека не сака да ми помогне па превземав се во мои раце знаејќи дека и тој е заинтересиран.Му звонив и му кажав да не се однесуваме како мали деца туку сами ние да седнеме и да разговараме очи во очи.Веднаш се согласи на тоа и ме праша кога и каде.Се договоривме и тоолку беше пресреќен што цел трепереше.Утредента пред да се сретнеме требаше да му звонам.Тој така ми рече.И ајде јас му звонев пак иако ми беше глупо пак да му звонам јас, но не се јави.Му звонив уште 2-3 и престанав.Вечерта му пишав на фб да го прашам дали има нешто проблем.Тој на тоа ми одговори само дека ништо не е битно.И престана да ми пишува.Од тогаш поминаа 2-3 месеци и бидејќи се гледаме само 1-2 пати на излегување по цела вечер ме гледа со насолзени очи и тоа е многу забележливо а одвреме навреме ни се сретнуваат погледите.Ми има нешто чудно во сето тоа и ми делува многу разочаран.Сакам да дознаам само кој се замешал во тоа и да го прашам дали нешто му имам згрешено во животот па тоа да ми го направи.Сакам да разговарам со него и да го прашам што е проблемот но немам храброст повторно да бидам засрамена и гордоста да ми биде згазена пред него.Тоа ме копка одвнатре и барам од вас совет.Што да направам? Инаку тој е 2 години поголем од мене.
оо скраја било од тепање..оно до душа и шамар е тепање ама не до тој степен..па цел живот сме заедно , во се ми одговара имавме прекини кај што имав други ама никој не ми се погоди како него..он цел живот ми бил тука и у добро и у лошо,нема нешто што нема напраено за мене,се се е ок и најубаво ама кога ке се изнервира е најгаден на цел свет...јасно ми е дека моите не ме израснале и не ме чувале како принцеза за он вака да се понаша..лелее значи стално се чудам на девојкиве коа ке раскинат и тешко им е стално викав ај бе не е последен ама било тешко...неможам да разберам што му требаше ова ..
Епа реши се, на еден пост викаш ме удрил тука скраја било од тепање не си ми јасна некако ? Али ако тебе ти е совршен биди си со него, али размисли дека во брачниот живот има и стресни денови си размислувала ли како ќе ти биде кога он ќе се изнервира ?
Премногу го сакаш него, а премалку себе си. Го напаѓаш, па бараш оправдување. Да не сепак е примитивен како и неговите роднини?
да ми има удрено шамар.сакав да подобјаснам дека не е тепање затоа што има и такви кај што тепаат дур имаат сила што се вика... знам и ја мислам на тоа.. дефинитивно треба да забораам на него..леле цел бес и цела тага што постои моментално е у мене..од една страна ми е тешко и криво а од друга сум прељута и гневна ..а и нејкам да бидам папетична и да ме сожалуваат
Мила не те сожалувам, собери храброст секое чудо 3 дена.. ти давам најдобронамерен совет, те удри ли еднаш секогаш ќе има и втор и трет пат не иде на добро тоа. Размисли си што ќе праиш и ако сакаш пиши во ЛП ќе праиме муабет ако ти треба подршка совет или било што
фалаа ти многу.ајде ке видиме утре со мирна глава мада најубаво е да си фатам патот...фала ти уште еднаш ако нешто имам ептен мака да неможам да издржам ке ти пишам.
Ke mi prostite sto pisuvam na latinica ama od mob sum Emily mislam deka vo nekoja druga tema ako ne se lazam procitav deka probuvate za bebence,toa bebe kako ke raste so takov covek,ne velam deka toj e los vo se,megutoa site doblesti sto gi poseduva gi ponistuva vo istiot moment koga ke krene raka na tebe.I mozebi ti ne go smetas kako tepanje ama denes e samar utre den neznam sto moze da bide...Mnogu golem protivnik sum za ova,i smetam deka covek treba da se drzi podaleku od takvi licnosti.Nema da ti kazam begaj odma,zosto i da kazam moze i nema da me poslusas.Tvoja vrska e,ti ke odlucis ama odlucuvaj so mnogu razum a malku srce.I definitivno treba da mu stavis do znaenje deka ne smee da go pravi toa,denes si ti,utre nekoja druga ako go ostavis,ili mozebi kerkata ako ostanes so nego...
да пробувавме и за веридба се спремавме и ете.... во право си за се свесна сум и ја денеска изглеа беше денот да сватам ..порано го оправдував ако биле прејаки караниците ама ова денеска само оффф несакам ни да акажам каков човек може да направи вакво нешто.боли или не ја нема да го барам ке видиме што ке биде амаа он не ист веке во моите очи и никогаш нема да биде..
Емили читајки те низ темите јас да сум ќе те скршам од ќотек. Прво и основно понижуваш, лоша си иако не те знам лично ова го проценив според твоето напишано. Не се лути ако сум грешка. Рипаш секаде како прле пред магаре. Велиш цел живот си со него???? Колку години имаш??? Знаеш ли најпрво што е цел живот?? Ако за тебе живот е 20- тина години во ред. Така да смири тоа хормоните и дечкото ќе се однесува подобро со тебе.
А да му речеш на фб се што имаш? Пошто лице во лице ќе ти биде непријатно и глупо. Пиши му на фб се што сакаш. Мора да знаеш што се дешава и на што си. Имаш право да знаеш. И башка не го чекај, забавувај се и бркај други .