Da sekako Se slozuvam so tebe no za razlika so mojot tatko koj ima 15 godini toa e drugo a se nadevam deka imas neshto nauceno od zapadna evropa ili barem ziveeno nadvor
Прво: зошто комплицираш и го викаш LOVE а не љубов? Зарем толку е страшно да кажеш ЉУБОВ? Второ: (извини вака) и ти купуваше мебел или тој ти купи сè - апартманот и мебелот? Повеќе ми личи како да си опремува љубовно гнездо (извини не ја знам целата ситуација). Трето: Размисли убаво што ќе биде за 5-10 години, кога ти ќе сакаш да излегуваш а тој ќе има 55-60. Дa не правиме муабет за (не)доверба, само... да не ти текне после да бараш и нешто на страна да надополнува она што тој нема да може. Познавам слична ситуација како твојата... малата го лажеше чичкото додека и плаќаше факултет, стан а таа во станот кога чичкото беше излезен по работа (кој знае каква, може бил кај некоја) си врткаше љубовници, затоа што кога тој ќе дојдеше таа мораше да му биде слугинка дома, а позади грб му збореше дека сексот им е никаков. Дали е љубов од твоја страна ти најдобро си знаеш, за него сакам да верувам дека ти е искрен па стварно е ЛАВ како што пишуваш... И за крај, нека не те лаже за пеперутките, над 40 ги нема А се сложувам и со @Youknow... Замисли да треба да иде да земе дете од градинка кога ќе речат ајде дедо ти дојде да те земе
Brussels млада сум и никогаш неможам да знам што ме чека утре, но едно знам дека никогаш не би била во врска со човек кој комотно може да ми биде татко. Што мислат твоите родители околу ова? Си размислила зошто тој човек не се оженил до сега? Сигурна си дека сака брак со тебе, а не само забава со млада девојка? Незнам мене ми е чудна некако ситуацијата. Тој сигурно дека ќе се грижи за тебе, постар е искусен знае како треба со девојка. И воедно целиот твој пост ми делува многу несериозно напишан, посебно со она лове. И не ми се верува дека човек кој има скоро 50 години би чуствувал пеперутки во стомакот, мислам глупости за деца ми е тоа со пеперутките.
Jaс ќе се согласам со Бокче. Тој тебе ти бил прв, а ти си премногу млада да не речам дете и сега се плашиш да не те остави. Тој сигурно е постар и му е јасно сето ова, затоа и те врти како што сака. Извини ама мене така ми изгледа и порано те имам читано. Ти можеш и уште 50 шанси да му дадеш ама тешка работа дека ќе го промени односот кон тебе. Башка се гледа дека на дечкото се друго му е на прво место освен ти. Си завршил работа и гледал да те откачи. Додека му дозволуваш јасно дека вака ќе ти прави. Тоа што ти бил прв незначи дека треба да го трпиш ова што ти го прави и како те повредува.
ми треба еден совет со девојка ми одиме година и пол и и се ближи роденден а јас незнам што да и купам ако можи за помош.фала
odvedi ja na prosetka vo park ili na vecera i napravi nesto sam nesto sto ke i pokazuva sekoj den kolku ja sakas.A polesen sovet kupi i lance nekoe. Jas bi go izbrala prvoto
Do nekade se slozuvam so tvoeto razmisluvanje zashto ne mozam jas da sudam ako si diskriminatorski nastroena, moze gore navedenoto loso se istakanav za peperutkite zashto mi bese polesen nacin, a Moore roditeli ja znaat mojata situacija so nego sme rucale vecerale sme izleguvale niz Brisel I nemaat nishto protiv zashto OVA E MOJ ZIVOT I ne mi se mesaat vo privatnosta. I blagodaram na site shto mi dadovte svoe mislenje. Resivme posle edna godina da ziveeme zaedno I da se vencame no za deca ne sum nekoja milenicka no sekako ako saka zas da ne imam gay drugar moze da gi cuva I sekako cestit 8 mart dami !
Јас не дискриминирам никого, нема ни причина за тоа сите сме луѓе. Но во твојот сличај не се работи за разлика од 5 години туку цели 25 години. Ова е форум и кога веќе си го пишала "проблемот" неможеш да очекуваш сите да се согласат со тебе и да ти речат само продолжи. Јас си го кажав моето мислење а дали некој ќе го прифати негова работа. Секако јас неможам да ти судам или да ти бранам да не бидеш со него. Ако си ти среќна и те исполнува тој човек биди со него, најважна е твојата среќа. Благодарам, среќен и на тебе.
^ Lele luge so se zamarate da i davate mislenja koga e ocigledno trol ili e dojdena na forumov samo da se promovira. Ne bara od nikoj mislenje sigurna e vo to sto go pravi., samo ja ljufnala temata od sto e vlezena vo film od zapadot... Do kade so vakvi mizerii jas se cudam.
И тоа го видов 22 годишна со 47 годишен? Јао брее, ами таков душо деца не ти прај. Тој штом до тие години не се смирил, не па со тебе ќе се смирува. Боже свашта по светов шета.
Ами ова? Аман не раѓај деца, те молам. Да ме роди мајка ми, а да ме чува нејзиниот геј-пријател?! Не му прави такви злодела на детето. Се крстам со двеве раце, затоа што не знам како точно се крстат во Брисел.
^Хипи јас пред некој ден почнав да пишам совет па и со убави зборови,ама се откажав,нервоза фати Според тоа,иде следново: @Brussels ти ако си 22,што значи моја генерација,мора да научиш прво правопис и здрав разум,па после да размислуваш за деца со човек што може да ти биде татко. Па што сакаш кажи,дискриминирам.Ми се може. Се оди на планетава. Истото важи ако си трол.
Немам збор веќе со кој што можам да го опишам ова .. Не ме сака барем така изгледа ама не ме остава на миррр не ме остава .... Една недела не сум излезена од дома и баш кога решив да излезам ете го него пред мене со една девојка барем делуваше среќен, цел ден се нервирав се трудев да се помирам и на крај океј си реков така сакало да биде ... излегувам вечерта и како за инат пак го сретнав со неа ме виде ме погледна цел свет ми се срушиии . едноставно тешко е кога личноста што ти значи се на светот е до друга .. За да се долее масло на огнот ми се јавува истата вечер не му кренав телефон сигурна сум дека ќе се правдаше како таа му е некоја фамилија .. Значи не ме сака до него ама не ме сака ни далеку од него , секоја недела ми се јавува , секогаш ме замара колку и да не му кревам телефон му викам не ме барајјј ... само се правда не можам да го сфатам премногу ми е тешко таман ке го подзаборавам ете го пак ... Извинете девојки малце е подолго ама ве моламмм некој совет што може да му значи тоа .. Никогаш не му имам докажано дека премногу ми значи умешно го кријам тоа во себе ...
mozebi i cuvstvuva nesto sprema tebe iako ne veruvam mislam deka za nego si samo rezerva baraj si drug