ауу јас па си помислив има над 22 затоа ми падна чудно нема врска штом има 18 ќе му помине за 2 дена макс.
Ne be hahha srednoskolci sme, seuste sme mladi ama sepak sekogas toj zboruvasse za idnina i mnogu mrazi ako mu kazam " ama sto ako raskineme do togas" Ali mrazam koa ne kreva slusalka sekad koa e lut sekaad toa go pravi ... maski pamet
Да се обесам најдобро. Пред само два дена запознав еден од друг град и вечерта кога излеговме се напив повеќе отколку што требаше и се случи тоа што не требаше.Не знам како можев да го направам тоа. Буквално е странец за мене. Јас сама во друг град разочарана од се и секој и од животот не знам како се запознав со него сосема случајно. Се видовме два пати и толку. Многу се каам за тоа што се случи. Тој и вечерва ми ѕвонеше но не му кренав. Доста проблеми имав па и ова. И сега што да правам? Имам преголема грижа на совест. Не користевме заштита и затоа многу ми е страв па тек тогаш да се обесам пред моите да го сторат тоа. Да се видам ли со него? Што да му кажам? Што да правам?
Definitivno treba barem da se slusnes so nego... Nemozes se vaka da ostavis... A za toa dali si bremena nemoj odma da se grizis pocekaj malce barem vreme da pomine pa ke vidis ne se sekiraj.. se slucuvaat vakvi raboti ehh vo pijanstva sto ne slucilo
Не го избегнувај штом дошло до нешто повеќе. За заштитата нема да коментирам, и сама знаеш дека си згрешила. Подобро е да се видите уште еднаш, ако ништо друго барем муабет ќе направите, ќе му кажеш отворено дека си погрешила и секој по својот пат. Среќно.
е де полека на сите тоа ни се слушило one night stand без разлика дали сме сакале, сме биле пијани, или сме верувале во нешто повеќе од тоа па сме биле разочарани (ова третото е најлошо). Незнам за твојот љубовен живот но ти пишам за ова што го прочитав, најдобро би било да му кренеш да разговарате,не дека ќе планирате свадба ама чисто онака колку да не остани само на тоа и да немаш грижа на совест,ќе му објасниш на дечкото i've got 99 problems you won't be one и толку.Среќно и од мене и пиши што ќе направиш.
Толку се исплашив бидејки тој е странец за мене, а не користевме заштита, па што ако има некоја болест или останам бремена заради една грешка? Се и сешто ми се сврти во глава. Се слушнавме утрово и се видовме, бевме на кафе па на една прошетка. Тој вели дека не сака да ме лаже и да ми дава лажна надеж, дека не ме сакал и дека не е ни можно да ме сака по само 2 средби, но сум му се допаѓала и ако не сакам тоа нема да се повтори, дека немал таква намера (иначе и он беше пијан), но ако сум сакала можеме да бидеме пријатели. Не знам чуден ми е некако. Што мислите вие?
Дечкото се има свое ЈАС. А ти продолжувај да се понижуваш и да го бараш, пак нема да ти крене. Не го барај едно време ќе видиш како ќе си ја свитка опашката и ќе те побара.
Па дечкото убаво и јасно си кажал што му значел односот.Како што сфатив и тебе ти одговара тој став.Затоа,сте си направиле кејф,сега секој на своја страна. Само другпат,заштита обавезно,да не биде од играчка плачка.
Me pobara coekot hahaa ali pak se preprava neso imal za ucenje trebalo proektnata za matura da ja predade nemozel denes da se vidi so mene utre da sme se videle blabla plus go vidov denes na malce i normalno se ponasase malce se prepravase sekako ali inatce golemo e I sekako deka imam svoe jas samo so nego za taa rabota (vera) tesko e da se razberes ednostavno mrazi siptari i site sto veruvaat vo islam, pa aj razberi se. Sepak fala ti na odgovor
Баш мие мило ( се надевам он ти се јавил не си напнувала ти ) .Епа сега денес нека учи за матура ти радувај се за тоа време и од утре малку подруго однесување (иако имате 18 год. јас кога ќе се потсетам на моите 18 ми иде шамар да си удрам) но побара совет и така најубаво ќе се решиш од неговото преправање.За неговата мана што мрази луѓе од друга вера немам коментар кога влегуваме во врска ја прифаќаме личноста каква што е. Со среќа
искрено според мене, јас мислам да не брзаш ете и сама велиш дека еднаш се имаш изгорено немој да избрзаш и не дај боже овај втор пат да ти биди .. нема гајле тој ке издржи ако стварно е така како шо вели тој то нема воопшто да му пречи ке чека додека ти не бидиш спремна.. а иначе за то шо не е романтичар не е ништо страшно гледај понашање и такви некој работи да се во ред ... но според мене како шо опиша како ти зборува мислам дека е на патот да стани романтичар
хаха се подобри од кога го пишав овој пост, но водолија во хороскоп иако не потпирам многу на тие работи но има некакви карактеристики, ама како ќе си се поставиш уште на почеток му кажав што сакам и како сакам доколку сака да е во врска со мене и се труди човекот свака му част што ме трпи, а и да се случи нешто како што кажав се имам ептен изгорено и не би било некакво болнооо раскинување од моја страна него живот иде даље не дека не чувстувам ништо но од предходната врска што ме сјеба тотално имам така наречен одбрабен систем од скрос впуштање на чувствата
Здраво на сите! Решив да побарам помош и совет од вас. Ми се допаѓа едно момче веќе подолг период. Е сега он е како со mood swings буквално, два дена е океј супер ми праи муабет, после три дена ми врти глава. Знае дека го свиѓам пошто моја "другарка" му прекажување него се јас што ќе и кажев во врска со него, тој сега скоро и ми го кажа тоа. Проблемот е што кога го правевме муабет а го правевме на фб, ми кажуваше како тој знаел ја што сум сакала, ја да сум му кажела он што сакал и цело време меѓу редови изгледаше како и тој да ме свиѓа, а он не кажува ништо се си чува за себе, пошто муабетов не е за на фб му кажав дека ќе го праиме муабет лице во лице, требаше да излеземе прошлиот викенд само што јас неможев и остана како за овај викенд. Е сега во меѓувреме го гледам на школо цело време се вртка со едно девојче кое муе бивша, и на секој одмор сме заедно а последните два дена не ни се поздравува со мене. Дали вреди да барам со него да излезам и да направиме муабет да си кажеме се отворено како стојат работите или едноставно да си се тргнам настрана?
јас мислам да си се тргниш настрана и да не се опторетуваш многу со него повеќе од веројатно е дека тој не е заентересиран за нешто сериозно со тебе поеќе е као од досада доколку тој е заентересиран за нешо посериозно тој цело време ќе ти обрнува внимание и ќе настојува да се видите
Зошто да ги мрази луѓето од друга вера? Па кога ќе си со него нема да ја носиш другарка ти, кога ќе си со нејзе нема да го носиш него муабетот ми е нема да излегувате заедно сите тројца. Но јас лично грешката ја гледам во тебе. Премногу му допушташ како тој свири ти така играш затоа и вака ти прави. Еден ако ако раскинете ти ќе останеш сама, без другарки. Не за џабе рекле кога ќе фатиш дечко не ги заборавај другарките. Ако ти нему му речиш да не се дружи со некој друг мислиш ќе те послуша? Аха, мало сутра. Се додека дозволувате ќе ве газат ете тоа е мое мислење, а самата сфати си што сакав да кажам.
Здраво феминки, ми треба совет од вас, мојата другарка се скара со дечко и, тој ја блокнал и не правеле муабет, но мене постојано ми пишува ме вика на кафе, кино, муабет. Кога ќе ја спомнам нејзе ми вели " не ми ја спомнувај, толку со нејзе, досадна е, ја избркав од дома ама џабе не се разбира уште ми досаѓа ". И што најмногу ме збуни ми рече као она свашта зборувала за мене бла бла, не ми се верува толку живеете а што се има кажано за тебе. Е сега проблемот е дали да си ќутам пошо тој не ми е мн за верување или пак да и траснам на др ми во фаца што ми кажал он, па да видам шо ќе каже она ???
Немој ради еден дечко да ја изгубиш твојата другарка . Од кај знаеш дека тој не ти вика така намерно само да те придобие и да се согласиш на кафе , ти треба да ги знаеш квалитетите на твојата другарка и дали треба да се сомневаш во неа ако веќе долго време се знаете ... Ти како добра пријателка не треба да и плескаш во лице што ти рекол дечко и , т.е дека таа зборувала за тебе туку треба да седнеш со неа да поразговараш и смирено да и објасниш дека тој те поканил на кафе и одма да го блокираш од фб и да не контактираш со него без разлика на се ти немаш потреба да зборуваш со него , дури и да зборувала твојата другарка кај него лошо во врска со тебе .