Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Ema28

Ema28 Активен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2014
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    144
    Не ме разбирате. Ако тој стварно ме сака би можела така колку да тепам вееме и да си го користам кога ми е тешко. А од друга страна пак ми е жал за него. Не сите можат да бидат убавии и богати. Вчера го заебавав да си фати циганка и му се смеев а тој нишо не ми рече и сега мн ми е криво. Ама секогаш кога ми треба тој е до мене... не знам.., збунета сум..

2. Plamenka

Plamenka Активен член

Се зачлени на:
    25 март 2015
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    193
    мн лошо си постапила јас не сум никој и ништо да ти судам ни јас не сум безгрешна ама за да тие полесно барем можеш да се извиниш и да се покаеш ете и сама кажа дека кога тие тешко тој е тука за тебе ....се гледа неговата љубов спрема тебе ... девојко немој зошто ако почнеш ти да го сакаш како тој а тој ти речи сакам поубава и побогата ќе се срушиш..ковајго железото дур е жешко....;)

На poetesa09 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Тој да те сакал, а ти да си го користиш и да тепаш време/? (facepalm) Абе права фраерка си нема што, со богати излегувај, имај секс, забавувај се, и на крај кога ќе те фрлат оди кај него да плачеш......
    Добро ајде ти стави се на негово место како ќе ти биде тебе некој така да те користи, а ти си лудо заљубена во него?
    Едноставно кажи му да нема надеж, кажи му дека ти е за тепање време и тргни се од него. Да не бидеш ти на крај најмногу повредена, зашто верувај тркалото се врти и после да не дојде време па да го молиш ти него кога ќе бидеш од сите отфрлена и со прст покажана.
    Не знам каков совет бараш овде. Уште со секој коментар се повеќе се бламираш.

Последна измена: 29 март 2015
    На SnowQueen17, Candid, Kala22 и 2 други им се допаѓа ова.
  4. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Грд и сиромашен бил, хах и ти си грда и сиромашна у внатрешноста. Алал да му е на тој што те трпел толку време и што ти трча по газот и после такви навреди. Што си искочила со него ако ти бил грд? Не заслужуваш ни 1/100 од тоа што детево го прави за тебе.
    Остај го нека си го живее животот и нека си најде некоја што ќе го цени, и да те сака ќе му помине. А ти оди кај тој поубавиот и побогатиот и терај си го кеифот.

Вакво нешто не сум прочитала до сега, некој да биде толку расипан и одвратен. Едноставно ми се лоши од тебе и твоето понашање.

На Yowannty, Divine91, Kitten и 11 други им се допаѓа ова.
  5. -Merlin-

-Merlin- Активен член

Се зачлени на:
    22 март 2015
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    13
    хахах дечкото е папучарче невидено а ти Ема по муабетов не ке да имаш 24 :)

На Candid и SimonaTino им се допаѓа ова.
  6. AngelchE23

AngelchE23 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    2
    хмм па незнам ни самата чуден ми е во врска со таа работа а знам дека не ме изневерува и дека нема ни да ме изневери верувам во него ама оваа ствар не би требало така да размислува

7. Plamenka

Plamenka Активен член

Се зачлени на:
    25 март 2015
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    193
    Р Е С П Е К Т (y):bow:

На Candid, SimonaTino, AngelchE23 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.988
    Допаѓања:
    4.784
    :puke::puke::puke:

Значи да разберам...
    Тебе ти е страв дека тој не те сака и дека е со тебе само за секс, ама ти него го користиш кога ти е тешко?
    Го омаложуваш, а и го изневеруваш дечко ти? Се гордееш со тоа што останал со 50 денари за да ти го задоволи твојот огромен апетит? Ги жалам двајцата искрено.
    Извини, тебе повеќе те жалам пошто си огромна мизерија. Ако тебе карактеристики за машко да објаснеш ти се "убав и богат", тогаш јасно е каква личност си.
    И јас сакам да си фати циганка, барем ќе го цени...

:lol::hai:

На Candid, Plamenka и SimonaTino им се допаѓа ова.
  9. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.025
    Допаѓања:
    36.075

10. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Јас пак мислам дека ти не си за него, ситна и сиромашна, неиживеана, лигава особа
    Да, така мислам и тоа е мое мислење
    А дека е глуп, вистина е
    И само тоа му е проблемот
    На негово место да сум паметна, не те познавам и пре со циганка ќе бидам, па пукни

На Candid му/ѝ се допаѓа ова.
  11. AngelchE23

AngelchE23 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    2
    се извинувам ако станав досадна ама итно ми треба совет.. како што имам кажано три години одам со дечково а во последно време само се караме..некако олабаена ни е врската со таа негова пуста работа ...демек бил уморен само го боли нешто само главата стомакот безвезе...и денес сеа цел ден е со другари и за вечерва му реков ќе излегуваме или не да си знам да си планирам..ми вика у центар ако сакаш,му велам не ми се излегува мене таму не сум расположена толку и слабо сум со финансии дојди у парк кај мене велам ќе прошетаме..ааа ми вели не идам ладно е ( а баш денес не е ладно баш е пријатно) господинот дијареа имал стомакот го болело настинат незнам ти шо а за со мене испадна како да го молам му велам на телефон што е работава ти се здосадив јас ? не сакаш повечќе со мене порано велам трчаше и настинат да беше идеше се гледавме а сеа што се случува сотебе? сеедно ти стана велам .... и ми спушти замислете на тел испадна ко да молам се понижив..и ми пишува порака како не ти е срам нз што така да велиш е дури сега нема да излезиме и вака,и вели се гледа колку си заинтересирана за мене..си велам со умов чекај ти колку си замене порано трчаше да се видиме а сеа сеедно како да стана дали ќе излеземе или нема да изл,значи кај него како е поднамалена заинтересираноста..или грешам или незнамшто..кажете ми што да правам дали да раскинам конечно или да продолжам,не сакамд а се понижувам дури некогаш сум слепа и неможам правилно да ги протолкувам ситуациите...добивам совет од мајками ми да раскинам дека ќе најдам некој што одма ќе изл со мене убаво ќе се понаша и ќе настојува за да изл .. стварно не знам што да правам..сеа ни му врајќам на пораките па не сакам ни да му кренам .... совет ? :(

12. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.988
    Допаѓања:
    4.784

Не мислиш дека малце си претерала? :(
    Веројатно центар ти рекол зашто има ВЦ во близина, бил и искрен и ти кажал... Мислам дека си ја преувеличила ситуацијата, ама на крајот од денот... ти си знаеш.

На smajlii му/ѝ се допаѓа ова.
  13. AngelchE23

AngelchE23 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    2
    ама ова првпат вака се случува никогаш вака не ме одбил..едноставно сеедно му беше дали ќе изл ил не со мене..мнме повредува тоа...јас секогаш сум ЗА , и барам начин да излезам а тој вака да прави па не е фер мислам па не бара начин и ладно се однесува

14. smajlii

smajlii Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2014
    Пораки:
    60
    Допаѓања:
    241
    @AngelchE23 Колку време вака се понаша незаинтересирано? Според мене доколку го сакаш седни поразговарај отворено кажи си што ти смета, дај и на врската уште една шанса ипак 3год викаш дека сте заедно, може има некој проблем а не го споделил со тебе, поразговарајте и ќе си видиш сама што понатака.

15. AngelchE23

AngelchE23 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    2
    сеа пред два дена се смиривме зашо бевме скарани направивме муабет се кажавме што ни смета што не ни смета...ама мислам дека претера стварно не беше ваков...па скоро можи последниве два месеци е вака од ко му се смени работно место и само се жали за неш...се само го боли нешто ...а за со другари ништо не му е ..мн неубо се чувствувам како да го молам да изл..и сеедно му е некако а се лути така ако му речам а сметам дека сум во право ексик веќе..па и ми спушта на тел се прави кападаја фраер јак...и мене крива ме наоѓа

16. -Merlin-

-Merlin- Активен член

Се зачлени на:
    22 март 2015
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    13
    Сака да ти раскине само незнае како :)

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  17. akvarium

akvarium Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2014
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    124
    Се гледа дека си невработена, кога ќе тргнеш на работа ќе разбереш зашто е уморен и зашто не е секогаш расположен за излегување ;)

На smajlii му/ѝ се допаѓа ова.
  18. AngelchE23

AngelchE23 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    72
    Допаѓања:
    2
    во ред тоа веќе го расчистивме со него..сеа друга е ситуацијата.. сепак денес е слободен цел ден е со другари од 11 до сега..па и одбива со мене да изл еден сат и тоа му реков еее претерува

19. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.481
    Драга @Ema28, мене искрено ми е премногу жал за тебе. По пишувањето се гледа дека си проста и без елементарна култура, и верувај дека тие богаташите по кои сега трчаш не би можеле да се замислат со таква ко тебе.
    Имам впечаток дека овој, сиромашниот како што го нарекуваш и грд, тебе ти се допаѓа. Ама ете, си имаш поставено критериуми дека по секоја цена дечко ти/маж ти сеедно, мора да биде убав и со дебело конто.
    Не секогаш нештата испаднаат како што планираме.

На Candid, eloves, JollyGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. akvarium

akvarium Истакнат член

Се зачлени на:
    16 февруари 2014
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    124
    Епа тогаш очигледно дека не сака во лице да ти раскине. Јасни се знаците, батали го...