А за со другарите како бил расположен? Ете прочитај вика дека само со неа така најдува изговори.... И јас мислам дека треба пак да зборнете, па ако пак така се однесува тогаш раскини му.
Јас не мислам дека сака да ти раскине, али доколку не работиш мора да сфатиш дека он е некогаш уморен. И тоа ако е со другарите не значи дека те одбегнува, некогаш и јас си сакам да со седнам со другарките и да се забораиме и ќе заглавиме, за тие работи имај разбирање
И јас некогаш не сакам да искочам со дечко ми, не сакам да се спремам. Само сакам да си седам со другарките, да ги видам, да муабетиме и тоа не значи дека јас го одбегнувам дечко ми или сакам да му раскинам
цел на муабетот е дека порано небеше вако и настинат да беше не правење проблем за впарк да поседиме колку и да студеше а сега го нема тоа..и тоа само за еден сат му реков..испадна ко да го молам а тој упорен за вцентар а мене не ми одговарапе и не се потруди да најде начин да излеземе.
во ред тоа да,ама ме чуди зошто не наоѓа начин не се труди за да изл со мене еден час,а НЕ дека ми смета што е со нив или нешто слично.
Знам, јас убаво те разбирам, ама дечкото не можам да го разберам. Ако те сака ќе најде време барем на 10 минути да се видите ете толку ако му било тешко. Или сака малку да се издува со другарите, или може малку сака да се оддалечи од тебе сепак ти најдобро го познаваш.....ама најубаво ќе биде да му се јавиш и да се договориш да се видите утре-задутре, па прашај го искрено да каже што е проблемот.
ах незнам што ќе правам сто пати последниве месеци само правиме муабети и пак нешто проблем излегува накрајот пакк..ми се смачи само да се расправам за глупости за кои тој сам треба да си мисли како да постапи..а сеа ми звонеше ама не му кренав многу сум нервозна можеби утре ќе кренам..мн сум лута
Епа смири се малку, олади, инаку со нервоза ништо не правиш. Ако не ја бива работата пак, тогаш ракини му. Не вреди да се нервираш за никого.
знам дека не вреди..мислам дека без нерви останав..се решив,звонеше пак му кренав и пак се скаравме на тел..ексик тоае..само мене крива ме наоѓање коа ми се јави и како што бев нервозна си се бранев нормално укажував на грешки ама џабе..занего јас сум крива секогаш
Ема28 ако не го сакаш човекот или се срамиш од него тогаш зошто му даваш лажна надеж? . Велиш ако стварно те сака би можела да го користиш кога навистина ќе ти биде тешко. Епа размисли си како ќе ти биде ти да сакаш некого а тој да те бара кога само ќе му е тешко. Се гледа дека ти е битно само материјалното тоест парите но да ти кажам дека со пари можеш да купиш се само среќа не. Ќе сфатиш еден ден убаво што ти зборуваме ние овде. Ќе сфатиш дека додека си собирала камење си изгубила дијамант. Сигурно дека со сила убавина не бидува, но ако не го сакаш тргни се од него и не го барај повеќе не го залажувај човекот. Сега си мислиш ќе го користам кога ќе ми текне но еден ден и нему ќе му пукне филмот и ќе те отера знаеш каде е дури тогаш ќе видиш како ќе ти биде тешко. Викаш дека бил грд ваков онаков епа јас да ти кажам тебе ако однесувањето и надвор ти е вакво како овде што пишуваш тогаш ти си грдата и сиромашната. Тој може да нема пари но може има култура, воспитание и други добри вредности додека јасно е дека ти ги немаш. И со вакво однесување нема ниту некој од улица да те сака, а камо ли некој убав и богат каков што бараш ти.
Се ежам од девојки како @Ema28 т.н спонзоруши. Жал ми е за детето што е заљубено и не гледа со кој си фатил работа. Како не ти беше срам да го напишеш ова? Колку и да е анонимен форумов не ли ти беше срам дур го пишуваше сето тоа како го искористуваш, ги потрошил последните пари за да ти купи што сакаш, а ти си му рекла дека ќе го остаиш за побогат, кај ти е сега богатиот? Не мила моја, со ваков карактер сама ќе си останеш, мизерна ти е душата, за жал.. Поздрав
Господе не престанавте да гледате дали имаат пари или не. Кое перење мозок значи, си го заебавала оф од ваквите си патиме. 24 години имаш и вака размислуваш. Те молам пожали се кога некој тебе ќе ти го каже болдов. Тркалото се врти. А јас ќе ти кажам пак треба да се срамат луѓето од тебе.
И јас истово го помислив, посебно со тоа што рече дека го барала кога и е тешко. Па сака сега да го понижува, лажејќи се себе си со тоа дека не е за неа и пробувајќи да избега од вистината дека паднала за некој кој што според неа не е доволно добар. Ма да тоа не го оправдува нејзиното однесување, што е сосема друга тема, веќе дискутирана.
Многу ме интересира, ајде објасни ја убаво ситуацијата. Грд е и сиромашен, ама ако побогатот те остави не сакаш сама да останеш, и сакаш да го имаш како резерва или како што викаш да го искористам? И плус срам ти е да те видат со него? Каква ли ситуација е ова? Жал ми е за дупло мислење(не знаев како да вметнам цитат) ама, баш сакам да знам што е објаснувањето за ова.
@Ema28 се надевам дека твојава приказна е обично тролање по форумов. Во спротивно, тешко на тие со тебе и околу тебе!
Da go ostaviv za pobogatiot. Zosto? Zatoa sto toj rabotese i so trud si gi pecalese parite. Dodeka pak ovoj siromasniov na 27 godini sedi doma, bez rabota, se toj ceka (prvpat slusam deka rabota se ceka a ne bara) i uplaka livcinja vo kladilnica. Drugo, se banja ednas vo mesecot i posle kako da ne kazuvam deka e grd? Dobro, nema pari za skapa obleka, ne znam kakvi samponi, gelovi, ama za eden sapun sigurno ima kako sto imase da gi frla parite sto gi dobil od mama i tato i od kladilnica za podaroci za da me pridobie. Devojka ne se dobiva so podaroci osven za kratkotrajna vrska sostavena od korist a ne ljubov. I sto ako vi objasnuvam koga neli jas trcam po poubav i pobogat. E ovoj pogatiov, se banja sekojdnevno i ne se obiduvase da me osvojuva so podaroci so pari nezaraboteni i ne sedi doma. Epa za toj siromasniot ako ne znae maz da bide ne sum mu jas kriva sto go koristam kako sakam.
Зашто ако е грд си со него, зашто го бараш кога ти е потребен? Викаш дека девојка не се добива со подароци а ти само тоа бараш од него, да те части да те тинтра, да ги фрла последните пари на тебе. Зашто еве ти не му купи сет за туширање како подарок, после се што бил за тебе тука и заслужил. Точно е дека врската треба да биде составена од љубов а не од корист, ама ти си таа што користи и што се исмејава, така да нека не ти пречи кога некој тебе ќе те исмејава. А зашто не пробаш малце и богатиот да го користиш? Ама нее, таму си прочитана веќе и служиш само за провод драга моја, сигурно тој нема да си дозволи некоја како тебе парите да му ги троши што си ги заработил. Мој совет седни работи немој да чекаш од други, имаш време да се опраиш ако сакаш, немој да си мизерна.
Epa ako e glupav i dozvoluva zensko da go koristi ne e moj problem. A za toj drugiot mila, za 5 meseci ke se zememe.