Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. smajlii

smajlii Истакнат член

Се зачлени на:
    22 април 2014
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    242
    Па си ја утнала темата тогаш, имаш теми свадби колку сакаш. Само немој понатака да те видиме во теми разводи ;)

На SimonaTino, Candid, kjukli и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Ema28

Ema28 Активен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2014
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    144
    Jas prasav vase mislenje za toj dali navistina me saka bidejki toa mnogu me kopka. Samo toa ve prasav.

3. Mala Hembra

Mala Hembra Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2015
    Пораки:
    302
    Допаѓања:
    477
    Аооо .. што се не ќе прочитам !

4. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Тешко со ваков памет дека бракот ќе ти успее.

На Oscar Lady, SimonaTino, girl-miri и 3 други им се допаѓа ова.
  5. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Кучки знаеме да бидеме ние жените бе. А чекај, што се случи со богаташот? Те виде каква си и те откачи па сега ќе одиш кај оној сиромашкиот? Чекај да си земам пуканки и слободно продолжи.

На Oscar Lady и Candid им се допаѓа ова.
  6. black-angel

black-angel Praefectus Vigilum Член на тимот

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    2.675
    Допаѓања:
    4.644
    За срцката што трчи по пари и го ј*бе финиот дечко во здрав мозок , американцине имаа многу јака реченица за таквите ко тебе , white trash ! Толку ! И невини девојчиња ќе страдаат после , зашто мажите станале копуци !

На Captain-Omni и JustFun им се допаѓа ова.
  7. Plamenka

Plamenka Активен член

Се зачлени на:
    25 март 2015
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    193
    ма на кого објаснуваме сигурно е некоја 15 годишна тинејдзерка која нема доволно развиен мозок и гледа мн такви филмови мене не ми делува на зрела девојка од 24 :^)

На SimonaTino и Candid им се допаѓа ова.
  8. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Ми се сере од женски како тебе, Прави спонзоруши. Доколку гледаш се во парите далеку ќе стигнеш. Погатиот твој, те користи како што сака. Те нашол глупа и малоумна, те ебе како што сака. Се додека не најде помаметна од тебе и не те батали. Мора и он да се омрси, не му си битна ти, битно е да те легне. Сама си ебеш во тој памет што го имаш. Ти девојко љубов гледаш во парите.

На Oscar Lady, zekzeki, Candid и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414

Мое мислење е дека се работи за нестабилна личност или некој кој што си измислува приказни овде.
    Еве само еден твој пост во темата „Самоубиство“, а и за останатите постови не сакам воопшто ниту да коментирам.

На SimonaTino, Candid и Nausicaa им се допаѓа ова.
  10. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.452
    Допаѓања:
    20.085
    Еве да претпоставиме дека не станува збор за трол (иако најверојатно е) туку за реална личност со реален проблем.
    Јас нема да ја ругам Ema28 од многу проста причина зошто не е ни прва ни последна со такво размислување, ниту пак ќе го жалам `посиромашниот` дечко зошто тој сам си е одговорен за своите постапки.

Но во контекст на приказната дефинитивно ова ме интересира- @Ema28, ти пишуваш дека дечкото се бања еднаш месечно па нели бре ти беше гадно да се гледаш со него? Три дена човек да не се истушира веќе мириса а не па триесет дена.

На SimonaTino, Candid и Daleron им се допаѓа ова.
  11. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774

Лаже беееее, гарант, само сака повеќе да ја исфилува приказната да ја сожалиме :D

На Oscar Lady, SimonaTino, black-angel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Si-lala

Si-lala Активен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2014
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    21
    Знам дека не е некој проблем, ама мило би ми било ако одвоите време :)
    Ми се свиѓа еден дечко, го знам одамна, и ми беше симпатија отсекогаш, ама никогаш не ни замислував дека некогаш толку ќе се затрескам во него. Накратко да го опишам, преубав е, секогаш е расположен, не е дигнат,има некаква харизма што не може да се опише, атрактивен е, спортист е, и за мене е совршен. Нема човек што би кажело лошо за него, во било каква смисла. Иако е преубав и паметен, не е женскар, не излага со било кој само да си зголеми бројот и сл.....
    Пред 1 месец бев на диско, а веднаш до нашата маса, беше тој и неговите другари, и другарка ми се има со нив.Цело време се погледнувавме, ама си викам не се глупирај.... Другарка ми отиде до кај нив и се поздрави, и овој дечкото ја прашал како се викам, да не запознале, и дојде јас се свртив, и во тој момент целата се збркав, се запознавме, и нешто ми збореше, али јас од мн.срам и возбуда, ништо не разбрв што ми збореше,а нз и јас што му кажав, ама беше некој бош муабет, и после си отиде на негова маса. Таа вечер ради 1другарка си отидовме и рано дома. И утредента ја распрашувал другарка ми за мене, фб, ова-она, и очекував дека ќе ме адне ама ништо, ништо цела недела не ме адна, а кога го видов на диско, само ми се насмевна, јас од инат и од др.причини си го деактивирав фб и после 1 недела си напраив нов, и јас го аднав, а тој ми лајкна 2 слики.....ама не ми пишува ништо. Пред некое време разбрав дека раскинал со женска му пред некој месец, и дека многу ја сакал, а сега не се замарал за ништо, дури со никој не излага, на фб лајкови на ниедно девојче не става, и кога видов дека мене ми лајкна мн.се израдував ама ништо. А искрено може да ја има која ќе ја посака.....
    И не го сваќам, навистина не го сваќам, јас да сум машко на онаа која ми се свиѓа би и пишала, или на некој др.начин ќе покажам дека ми се свиѓа......ми лајкна 2 слики, а јас 1....
    Јас го направив 1чекор, со тоа што го аднав, а тој ништо не прави.........изгледа не му се свиѓам..
    Навистина не знам како да се поставам, го немам видено мн.одамна, премногу ми се свиѓа....

13. dust.in.the.wind

dust.in.the.wind Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    10
    Совет од машко, детето те свиѓа само не знае како да ти пристапи ,ако ти се свиѓа толку не ја испуштај шансата дај му некој сигнал и почнете да си пишувате на фб немој после да зажалиш ако си најде друга. :)

14. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Мала, совршен принц не постои. Друга работа од каде знаеш дека тој не е женкар? Да не си му во кожата, случајно. Остај ти муабети од блиски негови, секој различно си кажува. Па дечкото само те меркал, да види која си и што си и толку. Ти сега ако му пишеш ќе испаднеш глупача која трча по него. Почекај да ти пише, а ќе ти пише. Јас по муабетов не гледам свиѓање од негова страна, може се работи само за формално запознавање и ништо повеќе. Ко што гледам по пишаново, не му се ни брза, што значи доволно е паметен за да знае со кого ќе се впушта во нешто.

15. Heart *21*

Heart *21* Активен член

Се зачлени на:
    30 март 2015
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    144
    Па ако за 5 месеци правиш свадба со другиот што е битно дали тој " грдиот'' како што го нарекуваш ти те сака или не?

На Plamenka и -Merlin- им се допаѓа ова.
  16. -Merlin-

-Merlin- Активен член

Се зачлени на:
    22 март 2015
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    13
    хаха браво. Прашањево ти е на место :)

На Plamenka му/ѝ се допаѓа ова.
  17. JustFun

JustFun Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2014
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    2.774
    Инаку не мора толку да лаже, 1 Април е за некој ден.
    Или некој гледа многу серии или има пореметен ум или е политичарка па затоа толку лажење.

На black-angel и Daleron им се допаѓа ова.
  18. Si-lala

Si-lala Активен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2014
    Пораки:
    49
    Допаѓања:
    21
    Bubace89 јас не зборам од потполна сигурност дека не е женскар, туку тоа што го имам слушнато.
    Живеам во мало гратче каде што за секој се знае кој каков и што е.....
    секако дека не постои човек кој е совршен, ама немав друг збор со кој би го опишала.
    Инаку можеби е само формално запознавање, и секако дека не би пишала прва....
    Само не знам зошто, другарот на дечкото рекол, дека ме свиѓа само чекал да помине некое време да заздрави, пред 1месец му правеа операција на ногата, и не може да вози, ама помина 1 месец и ништо.
    За работата да биде уште позафркната, не спомнав дека ми пишува негов друг другар.....можно ли е ради тоа што другар му ме свиѓа, да не ми пиши? Уште нешто, неговата бивша многу го замарала сеуште....тоа девојчето многу ја сакал, а откако раскинал не сакал да има ништо со никого, или пак не се замарал......
    Сепак одлучив да стојам на страна, и да не превземам повеќе ништо, кога ќе го видам ќе се понашам нормално, ако ме гледа ќе го гледам, ако ме поздрави ок, ако не пак ок, ако ми става уште лајкови, ќе му ставам, па ако треба да се случи нека се случи.

19. Candid

Candid Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    236
    Допаѓања:
    489
    @Ema28 човек не се цени врз основа на сметката во банка, и штета што ти не си единствена, скоро никој повеќе не гледа колку и дали луѓето се внатрешно богати. Уште повеќе ми е жал за дечкото што е затрескан во тебе а не во некоја што ќе ја заслужи неговата љубов.
    А моето мислење за материјалисти е многу ниско (извини што ќе се изразам вака ама не можам поинаку)
    Ми се чини ти секогаш со вакво мислење ќе имаш недостаток од љубов, грижа и разбирање и се што им е најважно се парите. Таквите луѓе во глобала се многу себични и самобендисани (еве во твојот случај, себична си што не му дозволуваш на дечкото да биде среќен, туку ем сакаш внимание ама не го сакаш неговото)

Чудно за 24 годишна девојка... Немам што да те советувам, се надевам ќе созрееш и ќе сватиш дека парите не се најбитни

На JustFun му/ѝ се допаѓа ова.
  20. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270

ако ова е на шала напишано со цел да насмееш некого добра си ама ако е вистина иди на бит пазар имаш од 75 денари големи убави синџири купи си еден оди на камен мост и обеси се околу 16 30 најмногу луге ке те видат така ......(facepalm)(facepalm)(facepalm):puke::puke::puke::):headbang:

На flowersss, Yowannty, Luna91 и 1 друга личност им се допаѓа ова.