Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. tatuvcee

tatuvcee Активен член

Се зачлени на:
    3 април 2015
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    9
    да,но една година нон стоп само шетавме и јас се навикнав така,и сега оваа година одеднаш само дома седиме..тоа можеби до мене е проблемот

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
  2. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    I mene bi mi smetalo i toa mnogu. Sto pogjavolite kje pravime celo vreme zatvoreni? Kolku e preubavo vremeto, ic doma ne sakam da sedam. Mozete da setate, da vozite velosiped/rolerki, da sednete na klupa i uzivate, da vezbate nesto zaedno, eden kup raboti ima. Kazi mu otvoreno ajde utre toa i toa, pr. idete na piknik..

3. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Да не му е фетиш дома робинка да му бидеш?
    ИЛи крие нешто, па не сака да дознае, или седни да збориш со него

На Candid, kukla21 и kjukli им се допаѓа ова.
  4. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    237
    Охх.. еве го и мојот проблем што ако не споделам со некого мислам дека ке пробудалаам...
    Бифшиот дечко ми се замеша во сегашната врскаа ...
    Кога вејќе беше крај со бифшиот дечко после некое време си фатив нова врска и си го сменав бројот на мобилниот но бифшиот дечко ми го пронајде и тој број преку неговата братучеткаа... и почна да ми пишува на Whatsap како се каеел и дека ме сакал ама причината која јас и тој се разделивме беше тој ме изневери и тоа со мојата најдобра другаргаа и после 5 месеци ми пиша од кога вејќе разбрал дека имам нова врска и кога ми пиша јас му реков да не ме бара и да не ми пиши но тој не свајќаше и упоно ми звонеше ми пишеше 1 цел месец и потоа решив да му ставам забрана на повик и да го блокирам .. и тој виде дека јас го имам блокирано од секаде на цел наш разговор му направи screanshoot и му прати на сегашниот мој дечко и така ни настанаја големи проблеми и му има изнакажано уште многу многу лагии... на дечко ми му објаснувам се од почетокот како беше но бифшиот ги има искористено и фотографиите што бевме заедноо.. и му рече дека јас излегов со негооо ...

5. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.016
    Допаѓања:
    33.862
    Оф боже, зарем уште постојат такви недораснати дечиња што незнаат што да прават во животот, па ајде да растуриме нечија врска? Искрено, ми се повраќа од вакви типови.
    Мила, многу ми е жал што се наоѓаш во ваква ситуација, знам како ти е. И мене пред тоа ме замараше бившиот откако си фатив нов дечко, па еве, над 2 ипол години сме заедно, ништо не ни можи. :)
    Дечко ти сигурна сум дека ќе разбере, ти не си пишувала со бившиот нешто што тој би се чувствувал изневерено, туку си му кажувала дека не сакаш да те замара и да те остави. Со малку повеќе разговор и разбирање, јас мислам дека лесно ќе се реши и без нервози. Ако продолжи, поубаво е дечко ти да му рече да те остави, нормално со разговор и смиреност, без закани. Верувај и јас се најдов во ваква ситуација каде што морав да му кажам на дечко ми, и тој разговараше со него, и сега се е во ред. :)
    Со среќа мила, и пиши што си направила. :*

На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    237
    QweenSM милаа бидејќи сме од разлчни градови немаме можност да се видиме и немаме многу време бидејќи тој си оди на работа но вчера некако најде слободно време и дојде да се видимеее дечко ми му се јави него тој за мене кажуваше толку обратнии зборовии штоо само тие зборови ги изговараат тие луѓе без култураа... и јас после тоа му се јавив и се пак обрратно зборуваа... и јас со дечко ми сум пак заедноо.. ноо.. тој идиотот му кажал и дека имал односи со менее и дечко ми не можи да се помири соо ова а ова не е вистинаа и ние пак сме заедно се слушаме се е во ред ама кога ке му текнееее на тие зборови кој му велеше дека има односи со менеее полудуувааа.... не знам како да му докажаам дека тоа не е вистинаа .. ! :(:(:(:(:u::u:

7. Bokchee

Bokchee Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2013
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    810
    Ако си невинa можеш да му докажеш, ако не си, е тука мало морген. Ако те сака дечко ти, ќе ти верува.Ти си му девојка, и кажи му зошто не си со тој а си со него.

Последна измена: 30 мај 2015
    На Candid му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    237
    Дечко ми дефинитивно ми верува но тој идиоот ги користи и некои стари фотографии ! и му вели дека сум била со негоо а дечко ми вејке му е јасно дека јас не бев со него ама не знам само како да го убедаам дека не сум имала одноосс со негоо !

9. tatuvcee

tatuvcee Активен член

Се зачлени на:
    3 април 2015
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    9
    Site tie raboti mi nedostigaat zatoa sto cela godina samo setavme,a sega nisto samo sedime kaj nego doma,ako insistiram da izlezime negde,toa e na kafe so kola do pred kafe

10. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Епа инсистирај повеќе, вака ако само се жалиш тука нема ништо да постигнеш. Со него треба да збориш. Напни и готово, кажи сакам денес тоа и тоа и точка. Па ќе се најде некој компромис, денес надвор, утре дома и така.

11. tatuvcee

tatuvcee Активен член

Се зачлени на:
    3 април 2015
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    9
    Имаме исто друштво,се му знам пасворд на фб,мобилниот секоја вечер му го прегледувам,нон стоп е само со еден другар идат кафе пијат и дома
    Не верувам дека крие нешто,само секогаш во последно ми вика те сакам само за мене,подобро ми е вака да си седиме дома,повеќе можам да те имам покрај мене,цело време да си се посветуваме заедно(оправдување)

12. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.589
    Еех младост лудост.Непримерно ке биде од мене да прашам што правите кога седите дома па затоа јас ке ти одговорам...кога двајца се сакаат и кога јас ете бев млада,едвај чекавме да бидеме сами и да си седиме дома,прегрнати,со кафенце,моабети,гушкања и се знае и секс ...само тоа време беше срамота толку девојката да оди кај дечкото дома....да не завлекувам повеке, но зошто не ти е интересно да си седите дома,прво прашање а второ ке ми биде,постои ли уште страст мегу вас или .....

13. tatuvcee

tatuvcee Активен член

Се зачлени на:
    3 април 2015
    Пораки:
    37
    Допаѓања:
    9
    Хаха изгледа секогаш повеќе го бараме она што го немаме.Секако дека има страст.Мене не ми смета тоа да седам со него убаво ми е дома,ама сакам и да излегуваме по 1-2сати секако тој и кога сме излезени не е баш мирен хаха.Инаку секоја вечер само гушнати,муабети,(несака тв),секс и итн итн.
    Ќе пробам само да зборувам со него,друго немам,ќе му кажам дирекно

На baba Rada му/ѝ се допаѓа ова.
  14. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.016
    Допаѓања:
    33.862
    Епа штом ти верува, зошто толку се замараш? Нека прави тој што сака, ти само кажи му на дечко ти дека совеста ти е мирна и дека треба да ти верува.

15. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    237
    иии конечно вејќе се смиривмее и сега се е воо редд... и тој свати дека сето тоа не е вистина

На Bokchee му/ѝ се допаѓа ова.
  16. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.016
    Допаѓања:
    33.862
    Епа супер, баш ми е мило. :)

17. Petar Pan

Petar Pan Активен член

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    29
    ако сегашниот дечко не ти верува и не те поддржува,
    јас би ти рекол ич к.р да не те боли и да ги баталиш и двајцата

18. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.440
    Допаѓања:
    20.029
    Изгледа писмените и испрашувањата завршија а тролањето почна...

На jacqueline.s, Summerlover, kjukli и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    237
    Но за срејќа се разбравмее затоа во секоја врска пред се доволно е довербата

На Petar Pan му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Majli.15

Majli.15 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2013
    Пораки:
    407
    Допаѓања:
    237
    Акоо толку многуу трагаш по мене земи барем прочитај ги сите мои мислења .. иначе ке бидам многу јасна бев омажена но се слчија проблеми и вејќе цела година сум разведена нели секој има право на живот