Копка кога не знаеш, боли кога знаеш. Може да добијам се или болка, тага, уште поголемо разочарување...
Болката секако ја имаш,само патиш а времето си поминува.Верувај во себе и пробај си ја среќата може ке го вратиш.
Чим немаш храброст сепак ке си остане,како што си е и до сега.Само знај едно,времето си тече и не чека никој,можеби кога ке собереш храброст веќе многу касно ке биде.
Секогаш кога некој друг ќе ми искаже љубов, го споредувам со бившиот и сфаќам дека нема никој како него.
Фала на советот. Но, сигурна сум дека не би сакал да биде со мене повторно, и тој е човек и има гордост.
Немора да значи дека гордоста ке го притисне,можеби и тој те сакам многу,но пошто ти не си била сигурна во твојте чувства,си вика џабе и да ја побарам кога не ме сакала,да ме сакала ке ме побарала,ама не верува во својте чувства не ме сака и тоа е тоа. ПОБАРАЈЈЈЈЈЈЈЈ ГООООООООО
На анонимен чет (детски мозок хехе пред неколку години беше) го имам прашано одоколу дали би се вратил на некоја од бившите и ми пиша дека не. А откако прекинавме на истата дата кога се фативме само една година подоцна објави статус: Неки датуми се никад не заборављају. Не знам како би постапила, како да го побарам
Па добро нормално дека е така ке ти одговри,зашто незнел што ке помине со тебе.Побарај го на фб,или од некој заеднички пријател број,значи размисли види направи нешто.Гледаш и он датумот не го заборавил,што значи дека можеби сеуште копнее по тебе.
Ако се прашуваш што би било кога би било ништо не постигнуваш. Побарај го, зборувај со него, па ќе видиш на што си после толку време. Ако навистина сакаш да бидеш со него нема толку да се двоимиш што да направиш, едноставно ќе го побараш. Па на крајот и твојата гордост да биде повредена ќе знаеш дека си пробала.
^ Значи неможеш ништо да изгубиш, и онака не е твој за да го изгубиш, можеш само да го добиеш назад... Еве сите овде те поддржуваме Побарај го !! Побарај го додека не е касно, додека не се заљубил во некоја друга...Иако поминале години, од каде знаеш, можеби и тој не успеал да те заборави, ама повреден е, можеби се плаши да те побара... Ти си го оставила, епа поправи си ја грешката...Нека не е премногу директно, пиши му на фб... со среќа