Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    И јас според тоа што го напиша лудача таков впечаток добив... Offspring целосно се согласувам со тебе.Во една врска човек треба да се чуствува исполнето,среќно , секако дека во секоја врска постојат проблеми,караници...но кога тие ќе почнат да се случуваат секојдневно :?: тогаш нешто не штима како треба...почнала врската да се лула...

2. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.708
    Допаѓања:
    8.788
    Лудача по се изгледа те сака дечкото,сака да се гледате и да бидете почесто заедно.Тебе по се изгледа не ти значи толку многу штом не те интересира дали те звони или те бара.
    Со тоа што продолжуваш се измачуваш и себе,а и него.Подобро раскини и објасни му убаво како што...
    Само немој после да се предомислиш затоа што многумина откако раскинале се покајале за тоа.Размисли убаво што ти значи тој во животот пред да направиш важен чекор.Поздрав.

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Багуфче што ако ја сака кога ја нервира? Има ли поента?
    Уствари, неможе да ја сака чим ја нервира секојдневно. Признавам и мене ми се случувале караници и на кој друг не, ама ако се случуваат секојдневно тоа не е врска, тоа е обострано измачување. А задоволство, во никој случај!

На baguf4e му/ѝ се допаѓа ова.
  4. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Ама тој и во секој момент различно реагира.Се убаво и на крај ќе се развика според кажувањето на лудача.А и да под таков притисок и ќе ти одмили ќе чекаш само да се откачи од тебе и ништо друго!

5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Кој притисок е тоа, да се стресуваш и потресуваш секој ден дали него ќе му биде океј или нема. Дали ќе се развика или нема.
    Откачи го таму, ич да не се секираш! Машки врие на светот.
    Зошто да биде тој, кога може да биде некој подобар?

6. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    45
    а што да правам јас???
    немаше немаше никој а сега двајца |( е сега едниот ми се свиѓа повеке и одамна па еве сега оваа недела треба да се договориме да излеземе на кафе, а со другиов ми е бивши ама од многу одамна дури од пред 3 години кога идевме и сега пак нешто се допишувавме и ме покани на кафе :) е сега откако раскинав јас со него после некое време пак се мувавме 2 пати и отпосле се немавме видено скоро 2 години а на мсн онака контактиравме и сега откако раскинав со дечкото после 3 недели ме покани. Е сега незнам што да правам дали е во ред и со двајцата да излезам а ако излезам со едниот сигурна сум дека ке падне и мување.. а за со другито незнам а и глупаво ми е и со двајцата да се мувам сфакате.. хммм ај помогнете ми дали и со двајцата да излезам, а еден да одберам неможамммм :worried:
    а најбитно е што и со едниот и со другиот се немам долго време видено со едниот една година а со другиов 2 години... и сега што????! :^) :^)

7. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Плавуша, а да си излезеш ти со не-бившиот нај арно?
    Тој најверојатно чекал да раскинеш па да ти се закачи пак. Плус, без навреда ама ми изгледа дека бившиот те поканил на кафе затоа што можеби во моментот нема со која.
    Батали го таму, ако бил добар немало да биде бивши. Ништо не правиме во животот ако се навраќаме на нешто што поминало одамна.
    Терај напред, стекнувај нови искуства, не се враќај на старото кое ако било добро немало да заврши. :*

8. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.708
    Допаѓања:
    8.788
    Плавуша не можиш да седиш на две столици истовремено,а кој да го одбереш не е наша работа да ти кажиме.Мој совет е да излезеш на кафе,прво со едниот после со другиот.Одбери го оној со кој повеќе ти иде муабетот,оној кој повеќе те засмева,кој има подобар карактер и сл.
    Сепак според мене старата љубов е прочитана книга и веќе и го знаеш крајот.Со ова што го кажав мислев на бившиот твој.Подобро почни нешто со првиот тип,пробај нешто ново.Можеби ќе успее...Поздрав ;)

9. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Плавуша па не мора да падне мување уште првиот пат. Излези само на кафе и види ,запознај се подобро.Можеш да излезеш и со двајцата на кафе и ќе споредеш кој повеќе ти одговара.Ама според мене мислам дека не треба да се навраќаш на нешто старо,тоа поминало и треба да остане како минато.Позз :*

10. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    На бившиот гледај како книга на која и го знаеш крајот ;) Запознај се со новиов .. пружи си прилика со друг :)

На anickata му/ѝ се допаѓа ова.
  11. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    45
    не не, не е дека нема во моментот со која па ајде сега мене ме поканил на кафе тоа нема врска тоа сум сигурна... а и мислам дека откако раскинавме он немал девојка мислам врска немал... а иначе и да ви кажам јас му раскинав пред 3 години онака од чиста мира некако ми се здосади и не го сакав исто а и се појави друга личност во која се затрескав тогаш додека идев со него... и му раскинав без везе и останавме другари па после пак се мувавме и после тоа само на мсн 2 год комунициравме па еве сега после толку време се осмели пак да ме покани да излеземе... па видете сега и според ова дали мислите сепак да не правам ништо со него па дури ни мување? ајде пишете поззз :*

12. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Па значи тогаш ти здосадило од него, па тој е сега истиот значи пак ќе ти здосади.Според мене не треба ништо да имаш чим не го сакаш.Цени се самата себе и не се навраќај и не биди со некој само онака,без да си заљубена .Барем јас не можам да сум така со некој. Можеш да излезеш со него на кафе , муабет ,ќе видеш што му се случувало ама без муање.Потоа излези со тој другио и со него така ,па сама ќе заклучиш со кој сакаш да си . :*

13. Belen

Belen Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2010
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    65
    ^ Плавуша, да бил добар не би бил бивши! ;) Знаеш како викаат? Еднаш скинат конец, може да се состави повторно, но јазолот останува! Почни да пишуваш нова љубовна приказна со другиов... Многу среќа што и да одлучиш! :) ;)

14. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.708
    Допаѓања:
    8.788
    Штом тогаш ти здосадил и сега ќе ти здосади пак.Тој е истата личност од пред три години.Ќе биде истата врска,истиот муабет и истите навики.И пак ќе ти здосади...
    Подобро пробај со првиот тип,излези на кафе и не мора одма да се муваш.Прво види каков е на муабетот и карактерот.

15. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    45
    хмммммммммм па и до некаде имате право истиот човек е ама... ок ке видам што ке направам ке излезам барем на кафе сега ме поканил може и само другарски онака ке си го испиеме кафето :D :P
    а и гледам повеке сте за првиот па и мене тој повеке ми се свига само се плашам да не е некој фраер зашто не му го знам многу добро карактерот неколку пати се имаме видено другарски... сепак фала ви на мислењата па ке видам што ке направам поззззич на сите :*

16. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Ајде среќно ... нека е со лесно :lol: :lol: :rofl:
    :* :*

17. plavusaaa

plavusaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    45
    hahahhahahahahahahhahahhahaha :D :D :D фала ти :*

18. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Што направи XstrongerX со дечкото? Се всели ли таа девојката?

19. ludacaa

ludacaa Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2010
    Пораки:
    749
    Допаѓања:
    181
    готово раскинавме....да го сакав лудо,го сакам, ама ми стана одбивен последнава недела откако почна се па неможам да се измачувам јас со него,се запучтив заради него и другарки и факлутет и дома се расправам со моите за да му удоволоам на него а он пак не задоволен...вака е најдобро боли ама ке поминеее...фала ви на сите за искрените совети..

На sweety.86 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Лудача браво за храбриот потег и за решителноста што ја поседуваш. И со среќа во потрагата по нов дечко ;)

На ludacaa му/ѝ се допаѓа ова.