Ало ако имаш 11 години сеа ќе спиеш, ќе си играш на улица уште, а не 500 дечковци да менуваш...оди лажи други, не драпај многу по форумов. Сигурно си машко. Гарантирам
ОМГ ова стварно е ? страшно,се потресов не ми се верува што читам ...Што гледаат твоите родители јас искрено незнам...
Нема мене што да ми докажуваш, искрено не ми е гајле што си. Ако стварно имаш 11 години мислам времето за спиење одамна ти е дојдено, треба да си легнеш. А ако си трол тогаш браво, разби монотонија малку....
И дека другарките твои ова го правеле,мора и ти одма така? Ако се фрлаат другарките од петти спрат и ти по нив одма,а? Само затоа што и тие тоа го прават,да... Оди седни учи си,биди како и секое нормално 11 годишно дете,цел живот имаш време за дечко да бараш.Стварно не те сфаќам... "Зошто другарките тоа го прават"...
Јас сум шокирана :-[ мало девојче јас кога имав 11год летниот распуст го користев во читање лектири , не знаев што е тоа дечко а и останативе феминки на таа возраст си играле со другарките во маало ластик или жмурка :-!
Ja мислам да им речеш вака на твоите мама и тато излезете надвор дечко ми ќе дојде дома морам да спремам вечера вие излезете надвор за тој да не се посрами пред вас... ИИ ќе заборавев да ти кажам да им кажеш дека наскоро ќе дојде да ја побара твојата рака....
А јас па што да речам...имам 8 години. Во врска сум со дечко што има 9,5 години ама многу е љубоморен, значи не ме остава да излезам со другарките по кафичи на раат. Во врска сме 8 месеци и на почетокот не беше ваков. Совет ве молам. Да го оставам или да се мувам со комшијата што има 12 години и досега имал 9 девојки? (љубовни проблеми од иднината)