Ти немаш грижа на совест за тоа што си му го направила, ниту ти е жал за него. Си гледаш само за себе, ДА НЕ СЛУЧАЈНО ТИ БИДЕШ ИЗВИСЕНА. Цнцнцнцн Ако не ти е до дечкото, подобро раскини му, отколку да се иживуваш со него. Извини што ќе бидам груба, ама заслуживаш јако да те зае*е!
Прифати, па ако те заебе да си осетиш на своја кожа Чудо сме ние женските, тие што не сакаат ни се здодевни а трчаме по лошите момци кои се иживуваат со нас па потоа плачеме.
Хахахахаха ме поднасмеа Епа ако те извиси, прости му ( како што он ти простил), однесувај се убаво со него, почитувај го, не се воведувај другпат во вакви ситуации и ќе си бидете среќни заедно
Извини што не ја разбирам поентата... Само ме интересира нешто, нормално ако сакаш одговори ми. Колку години имаш и дали го сакаш дечко ти или си со него за да ти пополни време и да се гледате само кога ти сакаш?
А што е поентата? Ја не знам што мислеше во моментот кога не отиде да го чекаш? Дека тој не потрошил време, пари и сл за да дојде во твојот град за да те види? Зошто не го чекаше не ми е јасно, и јас да сум на негово место не би ти прозборела. Ти очигледно дечко ти не го сакаш, па затоа ќе ти биде најпаметно да му раскинеш. А сега прифати да одиш во село и убаво да си помнеш.
Прво викаш дека си седела дома и си му рекла дека те мрзи, сега кажуваш дека си имала побитни работи... Искрено, мислам дека само си пополнуваш време тука, не дека ти е дојдено до некаков совет... Тој што е толку загрижен за мислење од друг, не остава некој што поминал незнам колку километри за да го види, да дреме на автобуска и да го чека
Да, дома се гледав на камера со еден дечко. Па ете ме мрзеше и ми годеа неговите муабети (на тој што се гледав на камера) иако сега не сме во контакт.
Izvini vaka ama ti zasluzhuvash dechko ti da te odnese vo nekoe selo zapusteno od Gospod, i tamu da te ostavi. Pa ti tek posle snaogjaj se kako kje se vratish!!!!! Aman vekje, aman ... I jas imam 23 godini, ama ova tvoe razmisluvanje kje se sramev da go imav i na 16. Pozdrav
Од се срце се надевам дека се рабори за трол. Не сакам да верувам дека некој вака може да размислува особено на 23.