И можеш да и речеш од кога ќе се испартите дома - "Звони ми од фисен и пушти ја планета да слушнам дека си дома
Најстрашно нешто што можеше да се случи беше да дигне татко и....ај да те видам оди звони по втор пат...
Ме изнасмеја.... Епа ќе кажеш здраво ми треба петко аххх извинете грешка....се извинувам. Снајде се па ти
Ејј ти мислеш ова сериозно тој ке се разбере од некоја технологија... помладите поискусни се... ке се усереш и ке се испереш шо викаат таква е денешната младина.. чисто да се погрижиш околу девојчето де да не го мислеш дома ли е нели е
Имам 17 години. Се затрескав во еден, многу го засакав. Прв дечко, прва љубов. Но моите се против него, зошто искрено не сакам ни да знам. Моите имаат доверба во мене, и јас не сакам да ја изгубам, плус мајка ми беше многу болна и не сакам и јас да и стварам дополнителни стресови. Од кога разбрав дека моите не прифаќаат реков дека дотука е. И му реков крај. Многу го сакам ама не сакам односите со моите да ги расипам поради дечко.. Дали добро постапив? Како да го преболам?
Tреба да ја дознаеш причината зошто твоите се против него, според мене многу си избрзала со тоа што си прекинала. Сигурно постои причина зошто твоите не сакаат да бидеш со него, можеби ќе успеете да го решите проблемот ако сите поработите на тоа без да ги расипеш односите со твоите родители.
Се согласувам со горе напишаново, не требало толку да брзаш, најпрво би требало да разговараш со мајкати и да ја прашаш за искрен одговор зошто не го сака, па потоа да размилеш дали да го оставеш или не. Ако дечково е бил добар према тебе не гледам причина зошто би му раскинала, единствено ако мајкати не чула некои лоши гласини за него па затоа не прифатила. Како и да е штом си го оставила сигурно има некоја плус причина, продолжи си го животот и не го мисли многу многу, млада си и животот е пред тебе ке си најдеш друг, не се преоптеретувај толку и најди си некое хоби и тргни ги мислите од дечково затоа што да си го сакала премногу немало така веднаш да го оставиш.
На почетокот кога јас и мојот дечко почнавме, моите родители не сакаа да чујат за него, во мојата ситуација тој даде повод така да реагираат на него. Јас бев во средина, помеѓу дечкото и родителите, посебно разговарав и со дечкото и со родителите. Најдовме каде е проблемот и се насочивме да го решиме. Вистина е, потребни беа неколку месеци за моите родители да го сменат првиот впечаток што го добија за мојот дечко. Сега се неразделни, се договараат за средби, кафе, прошетки...дури и кога јас не сум слободна. Ако ти значи дечкото разговарај со твоите родители и бори се за него. Среќно
Јелена очигледно си се помешала пронлемот беше на аматиел девојчето не на мене јас само ја посоветував. Но како и да е јас секогаш сум рекла разговорот железни врати отвара, да така сте успеале да се средите, но секој човек има различен карактер и принцип кај секого е различно да така јас го подржувам твоето размислување и воедно успех но ете сите не се такви.
Спојлер Se izvinuvam za kirilicava, ne sum vo moznost da pisuvam na latinica. Fala vi mnogu. Jas mnogu razmisluav i razgovarav so moite, a kolku sto gi poznavam nivnoto NE e seriozno i nema sansi da se promeni. Procitav pogore, nekoja clenka kaza ako go sakam ke se boram. Da, mnogu go sakam, ama za zal tuka vlijaat i drugi raboti. Kako prvo godinite, 17 i 27 godini ne e isto. Da ne gi imav ovie godini, podrugo bi bilo. Kako vtoro, moite sakaat da bidam srekna i dokolku ne bi imalo golema pricina ne bi mislilele deka toj ne e za mene. Ako e samo toa deka ne im se dopaga nim bi go prifatile poradi mene. Vcera mi bese mnogu tesko, se izedov samata, ama denes mi e mnogu polesno bidejki sfativ deka donesov pravilna odluka.
Твоите претпоставувам дека ради разликата не ја одобруваат оваа врска. Врски во разлика со години се успеале тоа е факт. Но кај секој е различно и секој има различен проблем и карактер да така работава е индивидуална. Како и да е, посакувам да ти се исплати оваа одлука и животот продлжува колку и да е суров. И тоа е повеќе од точно дека 17 и 27 е едно а 25 и 35 друга работа.
Не ме сфати. Тој има 19 години, така да разликата во години не е голема. Ама сакам да кажам едно е сега кога имам 17, а друго кога ќе имам 27.
Извини, како што прочитав така ми зачини па затоа прокоментирав. Родителите сигурно знаат подобро штом велат не ,има сигурно нешто што не е во ред. Мали сте да така имате време да запознавате да се вљубувате и да се дружите, ич не му ја мисли. Поздрав.
Кога се појавија идентификаторите, тогаш од мобилен на фиксен со #31#07... И дишиш во слушалка Еххх маки на сите финти се научивме