@theowndemon toj igra preku internet pokerstars ako imas slusnato ... Igra po 8 ili 6 saati dnevno ... Kao on taka zarabotuva na nekoj nacin me nervina zavisen e veke
Живи глупости игра,ако тоа е коцка ондак Македонија е во европска унија.Тие турнири се на толку време,затоа што има премногу луѓе од светот што играат,и траат премногу време.Ако не ги решавате проблемите со муабет и разбирање,баталете ја таа врска нема иднина.
Зошто да немаат крај?! Секој човек има навика ама и одвика, важно е да сака да си помогне и да се труди околу тоа, да е свесен дека греши и да се поправи. Вака кога читам, ваквите мажи ми се смешни навистина, не созреани и неизживеани што не знаат да погледнат подалеку од својот нос. Ќе седам игри ќе играм покрај толку обврски и пари во свој џеб.. ајде бее!
Ако нема разбирање спрема тебе,сега почнал на интернет да фрла пари,утре ке почне да иде на вистински турнири(каде нема да е ништо виртуелно) така да џабе си го губиш залудно времето,а знај дека животот премногу брзо поминува.
Zalno e toa sto on veke odi na pravi turniri tuka pa slovenija .... Kao uste taa god i posle nema da igra bidejki ke nemal potreba veke .... Ke ide pak da raboti kaj tatko mu vo firma
Мижи асам да ти бајам е работава,секој коцкар е со иста лага.Само пази ставаш здрава нога во оган,пази да не изгориш,па послем ке треба и на ладно да дуваш.
Ќе му помогнеш така што периодов ќе го слушаш, ќе го тешиш, ќе му посветуваш големо внимние, често прашувај го како е и како се чувствува, често одете на прошетки, на кафе....сигурно сега тебе те гледа, освен како девојка, и најдобар другар и поддршка. Период е ќе мине, само трпение.
Што се ќе изнапрочитам. Штом тој стигнал да оди дур до словенија да се коцка најверојатно му тежи џебот малку повеќе и најверојатно позади ова стојат други икс работи кои не можеш ниту да претпоставиш ти ме сваќаш?! Знаеш кој оди во словенските казина?! Подобро да не знаеш. А дечково не верувам дека "славно" ќе заврши.
Проблем коцкање .. уште и живее од тоа ? Фаќај пат под нозе ти не можеш да му помогнеш кој знае каква е неговата цел ... УЛТИМАТУМ ИЛИ ДА СЕ ТРГНЕ ОД ТОА ИЛИ ДА СИ ОДИШ ...а читам нешто и Словенија поим немам за ова прв пат слушам и не сакам да знам, едно знам ако е многу навлечен може да се тргне само АКО ИМА ТОЈ СИЛНА ВОЛЈА ИНАКУ НИШТО НЕ ПОМАГА.
Погоре имаш пишано : meteljcek напиша: ↑ Zalno e toa sto on veke odi na pravi turniri tuka pa slovenija .... Kao uste taa god i posle nema da igra bidejki ke nemal potreba veke .... Ke ide pak da raboti kaj tatko mu vo firma не знам што друго да кажам
Незнам што се навреди прво бараш совет а после од др страна викаш не сакаш центар да му бидеш тоа е незнаење што сакаш за мене од моја гледна точка. Јас без размислување би му помогнала и воопшто не би размислувала така како тебе. Ако треба да се помогне ќе помогнам и со обете страни ќе разговарам за да го искоренам проблем. Дечко ти не е тажен ради тебе туку ради кавгата,ти не бараш совет туку се ставаш во иста ситуација со него гледајќи го својот г'з. Извини што се изразувам вака но незнам кој збор да го изберам за поопширно да ме разбереш,што сакам да ти појаснам. Па една врска не се состои само од те сакам ме сакаш се состои и од давање подршка меѓусебно, а последниот твој став не ми се допадна воопшто зашто изгледа дека мислиш само на себе.
Нема разлика. Во словенија се знае кој оди да се коцка по казината, а ти изгледа не си доволно информирана околу тие работи. Потруди се да се информираш и самата ќе ја фатиш магла од него.
Поздрав жени нов сум на форумот и тука сум за совет,секое мислење е добредојдено.Имам или имав три годиншна врска.Ја избрав девојка ми за нешто сериозно затоа што не беше многу убава,досега секое искуство со сексапилна жена ми направи пекол од животот,колку поубави толку посебични и самобендисани беа.Така јас како и повекето машки одлучив да се свртам кон нешто просечно за брак иако сум свесен дека можев да имам и сум имал многу подобро.Остана бремена и планиравме да се земеме 2016 откако ке се роди малото ама имаше лоша бременост и резултатот беше спонтан.Девојката на почетокот беше добра и прибрана со скромни очекувања,ама последните неколку месеци пред да ми каже дека е трудна почна да ги вади канџите.Има лошо мислење за моите,сака после свадбата да ја напуштиме куката на татко ми и ме убедува јас да го побарам неговиот стан за да се вселиме таму.Моите родители се болни луге и им треба грижа.Сака да ги оговара и да ги критикува лугето зад грб.Има две факултетски дипломи и сп нив им мафта на лугето и сака да ги понижи,мепонижува и мене.Таа надворешно никогаш не била мој тип и со тоа сум можел да се помирам,ама откако го открив нејзиниот карактер сакам да бегам од неа што подалеку.Прашањето е како да го направам тоа без да излезам губрето кое ја оставило девојката бремена која имала спонтан.Таа сака ново дете на следната можност.Дете сакам и јас но не со неа.Ве молам ако имате некаков коментар без да ме нападнете и навредувате,секој совет е добредојден.
A ti sakas zenati da GI gleda majkati I tatkoti ? Vo denesno vreme site si ziveat nastrna dokolku imaat uslov!! Tesko deka ke najdis druga sto ima dve univerzitetski diplomi I da vi bide izmecarka doma vi! Mislis deka ke najdis jaka p**** , sto ke ti sedi domati da ti gi gleda majkati I tatkot???? Vo koj vek zivees ti ?
Е, од ова жена посакува и гази се што се нарекува машко каде може и кога може. Искрено жал ми е... катастрофа ... ја одбрав ем, рузна ем, тужна и сега има две дипломи и не гази хехехее ццццццццц море и не сака слугинка да биде ауууууууу гасна комора за тие жени бре, брука!!!!!
Дечкото побара мислење што да прави а не каква му била девојката. Тој си ја знае каква е, но неможе да се справи со неа. Ако немате што да кажете не навредувајте гасна комора ова она. Може не е убава но тој ја засакал штом е со неа.
Девојче, не сожалувај нешто што можеби е и трол на форумов ... совет? за ваков пост? прво не ја оженил затоа што ја сакал туку не можел да се рамни со друг калибар на жени и мислел земал утешна награда, НЕМА МИЛОСТ МИЛА. Малерозна е жената покрај таков.