Љубовни проблеми и совети

Discussion in 'Врски' started by bilkata, Dec 4, 2009.

1. meteljcek

meteljcek Нов член

@theowndemon toj igra preku internet pokerstars ako imas slusnato ... Igra po 8 ili 6 saati dnevno ... Kao on taka zarabotuva na nekoj nacin me nervina zavisen e veke

2. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Живи глупости игра,ако тоа е коцка ондак Македонија е во европска унија.Тие турнири се на толку време,затоа што има премногу луѓе од светот што играат,и траат премногу време.Ако не ги решавате проблемите со муабет и разбирање,баталете ја таа врска нема иднина.

meteljcek and vitamina like this.
  3. SnowQueen17

SnowQueen17 Истакнат член

Зависниците од игри немаат крај. Знам по брат ми, јаде пред пц пие пред пц го мрзи и до вц да отиде.

4. vitamina

vitamina Форумски идол

Зошто да немаат крај?!
    Секој човек има навика ама и одвика, важно е да сака да си помогне и да се труди околу тоа, да е свесен дека греши и да се поправи.
    Вака кога читам, ваквите мажи ми се смешни навистина, не созреани и неизживеани што не знаат да погледнат подалеку од својот нос. Ќе седам игри ќе играм покрај толку обврски и пари во свој џеб.. ајде бее!

5. meteljcek

meteljcek Нов член

I ja vikam zivi gluposti .... Samo vreme gubi i koga ide neznam na turnini

6. Скопјетесакам

Ако нема разбирање спрема тебе,сега почнал на интернет да фрла пари,утре ке почне да иде на вистински турнири(каде нема да е ништо виртуелно) така да џабе си го губиш залудно времето,а знај дека животот премногу брзо поминува.

7. meteljcek

meteljcek Нов член

Zalno e toa sto on veke odi na pravi turniri tuka pa slovenija .... Kao uste taa god i posle nema da igra bidejki ke nemal potreba veke .... Ke ide pak da raboti kaj tatko mu vo firma

8. Скопјетесакам

Мижи асам да ти бајам е работава,секој коцкар е со иста лага.Само пази ставаш здрава нога во оган,пази да не изгориш,па послем ке треба и на ладно да дуваш.

meteljcek likes this.
  9. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Ќе му помогнеш така што периодов ќе го слушаш, ќе го тешиш, ќе му посветуваш големо внимние, често прашувај го како е и како се чувствува, често одете на прошетки, на кафе....сигурно сега тебе те гледа, освен како девојка, и најдобар другар и поддршка.
    Период е ќе мине, само трпение.

Freya123 likes this.
  10. vitamina

vitamina Форумски идол

Што се ќе изнапрочитам.
    Штом тој стигнал да оди дур до словенија да се коцка најверојатно му тежи џебот малку повеќе и најверојатно позади ова стојат други икс работи кои не можеш ниту да претпоставиш ти ме сваќаш?!
    Знаеш кој оди во словенските казина?! Подобро да не знаеш.
    А дечково не верувам дека "славно" ќе заврши.

11. Outlook

Outlook Популарен член

Проблем коцкање .. уште и живее од тоа ? Фаќај пат под нозе ти не можеш да му помогнеш кој знае каква е неговата цел ... УЛТИМАТУМ ИЛИ ДА СЕ ТРГНЕ ОД ТОА ИЛИ ДА СИ ОДИШ ...а читам нешто и Словенија поим немам за ова прв пат слушам и не сакам да знам, едно знам ако е многу навлечен може да се тргне само АКО ИМА ТОЈ СИЛНА ВОЛЈА ИНАКУ НИШТО НЕ ПОМАГА.

12. meteljcek

meteljcek Нов член

Jas ziveam vo slovenija ... A i on e isto vo slo ....

13. Outlook

Outlook Популарен член

Погоре имаш пишано :
    meteljcek напиша:
    Zalno e toa sto on veke odi na pravi turniri tuka pa slovenija .... Kao uste taa god i posle nema da igra bidejki ke nemal potreba veke .... Ke ide pak da raboti kaj tatko mu vo firma

не знам што друго да кажам

14. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Незнам што се навреди прво бараш совет а после од др страна викаш не сакаш центар да му бидеш тоа е незнаење што сакаш за мене од моја гледна точка.
    Јас без размислување би му помогнала и воопшто не би размислувала така како тебе. Ако треба да се помогне ќе помогнам и со обете страни ќе разговарам за да го искоренам проблем. Дечко ти не е тажен ради тебе туку ради кавгата,ти не бараш совет туку се ставаш во иста ситуација со него гледајќи го својот г'з. Извини што се изразувам вака но незнам кој збор да го изберам за поопширно да ме разбереш,што сакам да ти појаснам. Па една врска не се состои само од те сакам ме сакаш се состои и од давање подршка меѓусебно, а последниот твој став не ми се допадна воопшто зашто изгледа дека мислиш само на себе.

15. vitamina

vitamina Форумски идол

Нема разлика. Во словенија се знае кој оди да се коцка по казината, а ти изгледа не си доволно информирана околу тие работи. Потруди се да се информираш и самата ќе ја фатиш магла од него.

16. малерозен

малерозен Активен член

Поздрав жени нов сум на форумот и тука сум за совет,секое мислење е добредојдено.Имам или имав три годиншна врска.Ја избрав девојка ми за нешто сериозно затоа што не беше многу убава,досега секое искуство со сексапилна жена ми направи пекол од животот,колку поубави толку посебични и самобендисани беа.Така јас како и повекето машки одлучив да се свртам кон нешто просечно за брак иако сум свесен дека можев да имам и сум имал многу подобро.Остана бремена и планиравме да се земеме 2016 откако ке се роди малото ама имаше лоша бременост и резултатот беше спонтан.Девојката на почетокот беше добра и прибрана со скромни очекувања,ама последните неколку месеци пред да ми каже дека е трудна почна да ги вади канџите.Има лошо мислење за моите,сака после свадбата да ја напуштиме куката на татко ми и ме убедува јас да го побарам неговиот стан за да се вселиме таму.Моите родители се болни луге и им треба грижа.Сака да ги оговара и да ги критикува лугето зад грб.Има две факултетски дипломи и сп нив им мафта на лугето и сака да ги понижи,мепонижува и мене.Таа надворешно никогаш не била мој тип и со тоа сум можел да се помирам,ама откако го открив нејзиниот карактер сакам да бегам од неа што подалеку.Прашањето е како да го направам тоа без да излезам губрето кое ја оставило девојката бремена која имала спонтан.Таа сака ново дете на следната можност.Дете сакам и јас но не со неа.Ве молам ако имате некаков коментар без да ме нападнете и навредувате,секој совет е добредојден.

17. anakonda88

anakonda88 Популарен член

A ti sakas zenati da GI gleda majkati I tatkoti ? Vo denesno vreme site si ziveat nastrna dokolku imaat uslov!! Tesko deka ke najdis druga sto ima dve univerzitetski diplomi I da vi bide izmecarka doma vi! Mislis deka ke najdis jaka p**** , sto ke ti sedi domati da ti gi gleda majkati I tatkot???? Vo koj vek zivees ti ?

kjukli, Nausicaa and Outlook like this.
  18. Outlook

Outlook Популарен член

Е, од ова жена посакува и гази се што се нарекува машко каде може и кога може. Искрено жал ми е... катастрофа ... ја одбрав ем, рузна ем, тужна :D и сега има две дипломи и не гази хехехее ццццццццц (facepalm) море и не сака слугинка да биде ауууууууу гасна комора за тие жени бре, брука!!!!!

kjukli and anakonda88 like this.
  19. SnowQueen17

SnowQueen17 Истакнат член

Дечкото побара мислење што да прави а не каква му била девојката. Тој си ја знае каква е, но неможе да се справи со неа. Ако немате што да кажете не навредувајте гасна комора ова она. Може не е убава но тој ја засакал штом е со неа.

Captain-Omni and buba4e89 like this.
  20. Outlook

Outlook Популарен член

Девојче, не сожалувај нешто што можеби е и трол на форумов ... совет? за ваков пост? прво не ја оженил затоа што ја сакал туку не можел да се рамни со друг калибар на жени и мислел земал утешна награда, НЕМА МИЛОСТ МИЛА. Малерозна е жената покрај таков.

LaraSolare, kjukli, Priroden and 4 others like this.