Вчера бевме излезени со дечко ми и со друштвото негово, еден другар го праша од што му се гребаниците на вратот, јас не сум ги ни забележала, и дечко ми доаѓа до мене и ми вели "види што имам на вратот ме боли нешто од преска", јас погледнувам значи гребаници на вратот ко со нокти да е гребано, не е една гребаничка. Го прашав од што му се, тој ми кажа дека незнае и тој дека преска ги приметил.Бидејки бевме излезени не сакав сега да се карам без да знам што е работата и без да размислам и цела вечер се понашав нормално. Од сабајле излеговме да прошетаме и се беше најнормално,не ги ни спомна гребаниците, и јас пак го прашав од што му се, тој вели дека незнае можеби на работа се изгребал, или пак со сунѓерчето додека се бањал, на тоа јас се насмеав и му кажав дека не верувам и тој ми рече дека 1 година е со мене и цело време сме заедно,и се сакаме и сум требала да имам доверба во него, дека стварно не знаечл од што му се гребаниците. Незнам во што да верувам, почнувам да мислам дека ме изневерува. Вие да сте на мое место што ке мислите?
Треба да почнеш да се однесуваш малку повозрасно во сооднос со твоите години и твојата долга врска а поготово со самиот однос со партнерот и тоа што ти го кажал тој. Разговарај со партнерот но не донесувај веднаш вакви сериозни заклучоци кога немаш никакви докази и повод за сомнежи. Ова ниту најмалку е некаков сомнеж за неверство, може дечкото да се изграбал од 100 причини не значи дека треба да му се качуваш на глава и да го напнуваш дека има друга.
Тоа само ти можеш да го приметиш од неговото однесување. Човек што изневерува не се однесува како до сега, така да ние не можеме ништо да ти кажеме. Сама ќе си одговориш на тоа. И немој да правиш драми, кавги дур не го сослушаш. Може вистина било случајно и не знае од што е гребаницата.
@badgirl2 Каква работа има? Ако има можност од физичка повреда, било каква, можеби е од тоа. Навистина. Ако имаше некаква превара мислам дека немаше да пробва да маскира и да те прашва од кај му се гребениците, туку ќе пробаше тоа да го маскира зошто повеќе од свесен ќе беше дека ги има.
девојки значи вака.. ми се пушта еден што порано многу ми се допаѓаше ама тој имаше женска тогаш. Ми се слоши поради женската начи дрољеста се слика разголена на инстаграм и разбрав и пред нејзе само со такви има одено и ме повреди помислив батали не е за тебе тој. не кажав на никого и тој не знаеше за мене. помина повеќе од година и замислете значи истиот сам ме побара. ме видел на едно место не знаев дека оди таму на „другарка„ моја ја прашал за име и за контакт и почна да ми пишува и сега оди на места каде што одам јас. зошто ми прави вака, не сум негов тип. А многу бев изгорена по него многу ми требаше да го заборавам тој сам ми дојде без да знае. Му кажав дека сакам дечко за сериозна врска и да не ме бара тој пак ми се јавува. Што да правам?
велиш со дрољести има одено хаха ја ти предлагам да почекаш некое време.. нека остане вашето на пишување и со тек на време ќе му ја сфатиш целта ако стварно му значиш и сака да има нешто со тебе, тој нема да се откаже, а доколку намерата му е да те искористи- ќе се одалечи многу брзо
Imam 24god i raskinav so deckomi poradi ova prasanje....Da vi raskazam se po red oti komplicirano e otpokje....Vo vrska bev so Musliman ne mi bese nikakov problem toa se sakavme bev sakana i se ama mi izleze somnes deka ima dryga na glava mu se kaciv a toj samo negirase zaspivase mnogu rano so ogled na toa sto bese na moja vosrast pa si pomisliv deka toa vreme go teosi za neja (neznam ni koja e taka i dali postoese)sekoj den bese napnat....raskinavme....poslem mi pisa negov drygar deka sakal da zboryva so mene koga go odblokirav mi reche deka sakal da se smirime i deka kje se popravel..bev zaslepena od ljubov i se smirivme no toj si prodolzuvase po staro sakase samo se edno "izvini" da mu prostam za greskata sto vekje ja napravil...za razlika od nego jas ne pravev nishto drygo i negresev za da mu se izvinuvam Samo sto mu se kacuvav na klepki za toa vreme deka ima dryga ....raskinavme....isto pak mi pisa drygarmu pak se smirivme ovaj pat bese krajno ne zainteresiran koga kje mu rechev deka mi fali mi velese "epa sto da pram" ....i prodolzuvase so toa izvini.....imav domasni problemi se iskarav so majkami i si zaminav od doma kako sto pravev cesto no ovaj pat mi bese pitrebna podrska od nekoj mu se javiv rechisi mu plachev na tel. i go molev da mi pishuva taa vecer zatoa sto mi trebase negovoto prisustvo za da me utesi..mi veti deka kje se smeni na podobro....poslem toa mu pisav ( DASEZASRAMISH) a toj mi pisha (ne sum doma izvini) mi gi krena nervite mu ispisav ede cel referat i deka sakam da mu raskinam..no samo seen mi mana......od tpj den nemame pisuvano...Mislam deka ako se odnesuvase pozainteresirano srekjni kje bevme kako na pocetokot..sega go mrazam. ama mi falii (mozebi ne toj kolku sto mi falat spomenite so nego) .... Neznam so da pram mislam deka pak kje saka da se smirime kako site predhodni patii.......Mislenje...
Jas sum masko, imam 17 god i zaljuben sum vo edno devojce. Prv pat se zaljubiv vistinski i taa mi vozvrati. Toa devojce doznav deka imala decko siptar i deka se " druzela " so muslimani. Toa ne mozam da go prifatam. Mi se gadi od nea no ja sakam. Kako da ja zaboravam?
Dobro sto vi e, sto vi e? Zosto prifakate vrska so musliman kako normalno nesto ne mozam da ve svatam !
за некој да прифати врска со муслиман, треба да постои муслиман што ке прифати врска со христијанин на пример
Nisto ne te razbiram. Vie zenskite treba poveke da se pocituvate, site pocnaa da se muvaat so muslimani. Na 16 godini imala decko siptar. Mi se gadi.
може и на некој друг му се гади шо другар негов има девојка христијанка ... тебе гадно ти е со христијанка?