не 2год сме вов рска демек ај озбилна е ама брат му е многу возвишен се етој НАЈ соврешен никој друг нечини.Предходно заедно излегвале се сега кога има дечкко ми женска поќе е со мене и намерно го одвлеква -а види ја она јака колку е вака така ќе му местамна бате друга ќе му најдам=(тој прво засебе нека си андји) од контрола ме вади
Каков е бе овој твојов, кога е со брат му се заебавал со тебе ? Како тоа си приметила дека му влијаат други... Шо е работава, со малиот ли мозок размислува?
сака да се покажи пред него демек не е папучар не и обрнува мн внимание на женската демек не се замара ама пред мене плачи ко ќе му речам дека ќе се откажвам од него ако се скараме нешто плачи на мобилен вика неможиш да се откажиш од мене нема леснод а те остам а пред него кој ја мати..
Јас никогаш никој не потценвам и не правам мајтап на ничија сметка, освен на моја сметка,да кажам нешто да се насмеам
Јас вака би постапила на твое место. Ќе седнам на кафе со нив и ќе се смешкам.. кога ќе дојде моментот на заебанции од негова страна фино и културно ќе му кажам дека треба да си ја знае границата до каде да оди со понесувањето бидејки никој на улица не е најден за да биде вреѓан и заебаван дали било год тоа брат или пријател. Толку многу најфино и најкултурно ќе го засрамам со мојот речник што друг пат нема ниту на кафе да помисли да седне со мене! Зборот ми е, не чекај од дечкоти чуда туку реагирај си ти самата.. ако ти не си се цениш друг нема да го направи тоа па нит ни дечко!
По сите што ги гледам . Една лепотица не сака со послабо ситуиран да фати работа. Они самите и да не се богаташки пак бркаат богаташи.
Тие таквите спонзоруши ги викаат. п.с. не гледаат сите девојки по богаташи, таа ти шо и го имаш меракот гледа
Немам мерак по никоја. Ова го приметив и ме заинтересира зашто е така. Најубавите гледаат богаташи, сите не се најубавите. Постојат и ружни спонзоруши али тие потешко ќе ќарат богаташ.
Кој не сака покрај себе супер дотерана жена со фин мирис, лице како ангел и топ тело ? Ама парички требаат.