Или тебе шминка не ти помага што за таа шминка се обеси Можеш да споделиш мислење нормално, можеш да скролаш а ти пробуваш да се вреѓаме.
не се вреѓаме ама штом вакво прашање постави у љубовни проблеми логично ми е да имаш проблем со некоја лепотица што сака богаташи околу шминката не сум љубител баш на шминkи, ама ваљда и тоа малце ми беше доволно за да се омажам
Ај едно посериозно мислење и доста е од мене. Значи има убави девојки кои не сакаат да бидат упадливи, т.е. скромни се. А има и убави кои гледаат да истакнат се што имаат. Е тиа таквите паѓаат у очи и сакаат спонзори.
Многу ми се јадни таквите мажи шо само тоа знаат да го кажат, жените по пари трчале. ЗА спонзоруши секогаш имало и ќе има. Има и мажи шо одат така. Гледај ти да бидеш човек, со карактер да знаеш како да се однесуваш, а не само по пари трчале.
@darko clash а зошто ти имаш таква претстава? Немој вака, не навредуваш нас грдичките, само ние за љубов одиме. Гледај злато, некоја девојка ти се допаднала и таа отишла со некој побогат па сега го прашуваш ова? Зошто неможи да е од случајно размислување. Јас пример, не велам дека сите машки се недораснати само зошто бившиот ми беше дете и еден шо ми се бендисваше беше опседнат со детски работи. Или пак да речам дека сите машки се спремаат брзо ама секогаш каснат само ради некоја чудна генерална слика која си ја створам јас во главата. Се е индивидуално и ако некоја е убава не значи дека истата таа мора да оди со некој богат или дека е, тако звана, спонзоруша. Нема смисла да се генерализираат вакви работи.
Ако една или две девојки те напуштиле заради плиток џеб не значи дека сите се исти. Престани да ги ставаш во исти кош. Смешно е и трагично. Престани да навредуваш затоа што е плитко.
Не трчаат сите девојки по пари, трча онаа што тебе ти се допаѓа, eм нема потреба од генерализации. За тоа "убавите женски", тоа нема да го дискутирам, убавината е релативна работа. Туку во контекст на темата, зошто сите "убави" мажи трчаат по спонзоруши и лесно поткупливи девојки?