Да, јас му реков фала срц за препораката - ајде да се запишиме заедно на аеробик нешто, јас ќе стегам гз ти ќе стегаш стомаче... не отидовме на вежбање, ама ја затвори устата )
Пред неколку години излегов со еден згоден дечко на кафе .... муабетиме нешто, и ми вика „ а чекај, ти на работа си на определено или неопределно време„. - Јас: на определено. - Тој: Како брееее........ ништо тогаш ! - Јас: ????????? и ?? да те прашам сега јас тебе : Дали мислип дека постои некаква одреденост убавите мажи да трчаат по вработени жени т.е по пари ??
Полека цурици, 8 известувања Не реков дека ме оставила некоја и дека имам плиток џеб лол Кого го вреѓам, напротив. Погледнете го вашиот гневен речник, исплашен сум и подготвен да заминам од форумот засекогаш Убавината е релативна, тачно, али има девојки по кои на секој му паѓа врат. Ја за тие пишувам и како луд се трудам да ви објаснам Го наоѓам како интересна тема за размислување. Прв пат забележав во седмо одделение кога најубавата професорка што сум ја имал икад во живот на 26-28 години се омажи за богат странец, замина со него и од како е таму не работи ништо. Од тогаш до денес истражувачки се посветив на таа тема и сум се изнавидел доволно за да заклучам дека најубавите жени се снаоѓаат на таков начин. Сакав да споделиме некој став, али очито избрав погрешно место. Женска зајадливост и хормони
Од тогаш до денес истражувачки се посветив на таа тема и сум се изнавидел доволно за да заклучам дека најубавите жени се снаоѓаат на таков начин. Не сите жени, најубавите жени. Сите најубави жени
*се крсти* Изгледа јас и ти имаме различен поим за убавина зошто тие во моето опкружување кои се мажија за богат и странство се далеку од убави, ама ако тие се најубави ... сериозно сега ќе западнам во тешка депресија. Секој сака да се снајди на некој начин, ако некоја не најди љубов, ќе најди пари и обратно, таа која бара пари, можеби ќе најди љубов (сега пак тропнав глупост без смисла премногу е рано да размислувам нормално). Ама ти изгледа, си ги гледал тие кои се мажеле за пари само, друго се занемаруваше. Тоа ти е исто кога мама и тато му велат на детето „Оти не учиш како Дарко, види со сите петки е тој, а ти само тројки носиш.“ Детето му вика: „Ама Петар ...“ и пак родителите: „Остај Петар, јас за Дарко ти зборам.“ Исто и ова иди Значи - да, има девојки кои одат за пари од разно разни причини и не, не е предуслов да си убава туку да си доволно способна да најдиш таков маж и да го убедиш да те земи (и убедувањето не е само да го напрчиш газот, да ти пука деколтетот и да носиш три- четири тона шминка). Кој не би сакал љубов искрено? Барем према мене, парите неможат да ја купат љубовта ама изгледа ... доста грдичка сум вака шо мислам. *depressed* *depressed*
Не дека е баш така дека најубавите девојки се мажат во странство и за богат. Секоја девојка на која би и се пружила шанса можеби би замина дали од љубов дали за пари секој различно. Во мое опкружување познавам стварно убави девојчиња и сите имаат дечковци и тоа многу богати. Факт е дека трчаат по богатите момци низ градот тоа не е љубов тие само ги користат нивните парите според мене а денес за жал има многу вавкви ситуации.
Да не се лажеме сега, генералната слика е таа. Сите девојки се убави на свој начин секако, но оние девојки што ја поседуваат онаа универзална физичка убавина рецимо, манекенска става, сексипил, шо се вика што на прва ти паѓа у очи, не можеш да ја видиш со дечко од средна или пониска класа. Значи со чест на исклучоци, сега генерално зборам, не дека не сум видел и такви случаи али многу ретко, барем во моето опкружување. Нормално за таа слика не се криви само жените, и ние сме гомна што ја гледаме повеќе жената како украс, повеќе не интересира да не видат луѓето со "јако парче" покрај нас, што секако е плитко и глупо ( значи ова за мене не важеше, општо зборев, ја сум цвеќе за мирисање шо гледа внатрешна убавина ). Како и да е се си потекнува од површноста на луѓето и се поголемо вреднување на материјалните ствари, што веќе и преминува у нормална работа, колку и да звучи клише, то е поентата.
Девојки што мислите дали ако јас не го барам,би ме побарал тој? Ако јас прва не пишувам и не се јавувам дали тој би го направил првиот чекор? (скарани сме и се избришавме од фб).Инаку многу почесто јас го барав... Ваше мислење?
Зависи поради што сте се скарале и кој е виновен, ако е тој немој да го бараш. Дали е горделив? дали ова порано се случувало? И немој да попушташ овој пат.
Па да речам е горделив да,секогаш ,скоро секогаш јас го барав па мислам дека сум го навикнала така јас самата.И тој ме има барано но многу ретко а сега сме скарани скоро 10 дена,пишувавме само како си шо правиш и тоа,потоа му кажав дека мие потешко така да ме блокира за полесно да се заборавиме не сакаше да ме блокира само ме избриша и од понеделникот немаме контакт
@Svetulkaaaaaa Остави тој малку нека те бара не мора ти цело бреме да го бараш. Ако те сака и не може без тебе ке те побара па колку сака нека е горделив ама остави го малку не го барај покажи му деа можеш да не го бараш. Биди и ти малку горделива
Немора да значи. Се е до карактерот. Ти мислиш дека сите убави девојки трчаат по пари ли? Зошто мислиш така? Дали мислиш дека можеш да фатиш убава девојка со среден буџет на пари? Зошто убавите девојки трчаат по пари? Дали повеќе преферираат европска валута или денарска? Образложи и на форумската јавност.
Зависи кој е виновен за тоа што сте скарани ...ако сте скарани поради него остави го прависе како да не ти е важно како дефинитивно да несакаш повеќе да бидиш со него ... ке видиш потоа како ќе му падни гордоста .... не е убаво да има толкава гордост и постојано ти да го правиш првиот чекор. а ,ако ти се јави и слично биди ладнокрвна... не му враќај ако ти пиши. јас мислам дека кога ќе осети промена кај тебе тој ќе те побара ако те сакам и ако сака да е со тебе.
Ама не ми кажуј за простачине што се мажат за наши во Австралија. Ја на други мислам. Биди реална и размисли дали знаеш дечко лошо или просечно ситуиран да врти девојки што личат на манекенки топ згодни То мајсторе Им кажа се што јас се обидувам да кажам и тебе не те нападнаа со сите сили. Мора да си навистина мирисно цвеќе