Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.933
    И уште подобро штом ти раскинал. Он ич не требал да почне разговор со неа доколку ти е верен на тебе, а знаете и двајцата дека таа му се пушта отворено пред тебе.

На Zeynep и mila1111 им се допаѓа ова.
  2. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.154
    Допаѓања:
    221.757
    Најнормално дека е проблем и разочарување во тоа не се сомневај туку, вие нема да можете никогаш да изградите цврста и озбилна врска се додека дечково лаже. Разговарај, стисни заби и дај му до знаење дека се додека немаш доверба во него а поготово кога тој прави вакви работи позади грб вие никогаш нема да бидете среќни и да имате озбилна и пријатна врска.
    Клучен фактор за една реална врска е довербата, ако ја немаш тури му пепел, посекако спонтано никогаш нема да имате мир, очајот за направеното е тежок за голтање, нема да можеш долго време да уживаш во истата врска се додека се нема доверба а најпрвен искреност.

3. MyKingForever

MyKingForever Активен член

Се зачлени на:
    26 август 2015
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    4
    Значи вака....имав 1 го сакав се смував раскинав поради одредени причини....имав друг послем овај Али во овај се затрескав до Даска..се смував и со овај...и ми раскина шо ми раскина запознав еден шо воопшто не го сакав Али од инает Оти бившиот си има друга се смував и сега многу мие кривоо...Дали сте направиле ваква грешка?и како да си опростам??

4. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Не, јас не би си простила такво нешто и може би се убила.

На honey.11 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102
    Од сето ова ќе те прашам само едно,дали е тој машкото со кој си идела кога тој бил во врска,раскинал и сега е со тебе ?

6. MyKingForever

Се зачлени на:
    26 август 2015
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    4
    Znachi vaka..zapocna sve koga drugarkami dojde na vrata ajde brZo treba da odam da se vidam so drugarmi zaminva neznam kade izvajme od doma a vo megjuvreme dojdi someone prajmi drustvo nzz so...ojdovme I sea go Cekane dojde prajse muabet poslem se pozezavme se isprativme I si zaminavme...drugata den toj ne zaminal mu ispadnalo neshto a I ponudil vrska na drugarkami I taja mu prifatila OK srekjni bra se poslem 2-3 mene mi Pisa nekoj na fb od ist grad se zapoznavme I sea mi ponudil vrska I mu prifativ...ko odednash bile prijateli so deckomu na drugarkami...I se dogovorivme da izlezime site 4 I to se sluci...Aj nie so ovaj normalno kako decko I devojka kje se gusnevme kje se bacevme Ama ovaj deckomu mnogu ladno se odnesuvase sprema drugarkami ...I ojdovme. Doma naprajvme chat. Grupen se dopisuvavme se glupiravme Ama naednash drugarkami ja snema to majkamu procitala sve I mu zabranila da se dryzi so mene a I mu raskina na deckomu ja snema totalno poslem nekolku dena premnogu me iznervira ovaj I mu raskinav...I mi pisuva sea deckomu so mu bese na drugarkami demek deckomi I drugarkami bile bliski nezzso...ok ne me interesirase...drugiot den mi Vika te bendisvam,mu ponudiv vrska na drugarkati samo da bidam blisku do tebe premnogu te sakam nezzso...Ama priznavam I jas go svigjam I mu prifativ vrska...mnogu me saka mnogu mnogu go sakam....ama znam deka ke ja izgubam drugarkami Ako doznaj za ova a zasluzuva da znaj...neznam so da Pram I Dali zgreziv...sovet pls. ✨

7. Svetulkaaaaaa

Svetulkaaaaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    1.457
    Сигурно си некое дете од 14 или 15 години шо незнај шо значи зборот другарство....
    Како да си чекала нешто неа да и се деси и оп и го преземаш дечкото...
    Тој многу убаво ве врти и двете,али ти во никој случај не си постапила правилно си ја предаде другарката за што?вреди ли?-НЕ!;)
    А да он ко виде дека неја ја нема дај да дрпни нешто кај тебе,и ти као тој ти кажува дека си му се свиѓала и ти оп одма и он ти се свиѓа,ма немој молимте дај признај дека ти годи што ти ја "крена цената",као демек тебе те сакал.(facepalm)
    Сега ти си се уфилмала дека си нешто подобра од другаркати...ама грешиш..:!:
    Можеби дрско испадна ова од моја страна ама сум против тоа да се преземе дечко од другарка,како да нема друг,ти наместо да му помогнеш да ја извадиш да ја прикриеш пред него ти нож во грб....такво тие денешното пријателство...толку од мене !:hai:

На MilaP, Nausicaa, JustFun и 4 други им се допаѓа ова.
  8. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.468
    Овај ја ништо не разбрав

На AthenaAsamiya, Juicy, Nausicaa и 4 други им се допаѓа ова.
  9. MyKingForever

Се зачлени на:
    26 август 2015
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    4

10. Svetulkaaaaaa

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    1.457
    Е ова не си го спомнала во постот погоре,дека таа прва ти го презела дечкото и се мувала со него.
    Знаеш што откачете се една со друга,не сте другарки....
    п.с Колку години имате ако не е тајна?

11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.113
    13-14 godini

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  12. MyKingForever

Се зачлени на:
    26 август 2015
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    4

Jas 17 ona 9 meseci postara od mene

13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.113
    Си чула за точка, запирка, голема буква?

На MilaP, Nausicaa, Yeeah и 2 други им се допаѓа ова.
  14. MyKingForever

Се зачлени на:
    26 август 2015
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    4

Ne pisuvam sostav po mkd...inc sea mi se Prajs pametna mnogu...Епа да ти ја олеснам работата,да сум слушнала за интерпукциски знаци,а ако тие времето за карање постој "разговор" Срцко

15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.113
    Ти фали точка. :rofl:

На YoungandBeautiful, MilaP, rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Svetulkaaaaaa

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    1.457
    Па мене според твојот пост не ми изгледаш како да имаш 17,некако многу децки ми делуваш.
    Можеби грешам,незнам.:?:
    Сепак,побара совет...јас мислам дека и двете треба да си заминете по свои патишта...и двете си правите работи зад грб.
    Ќе си најдеш нови пријатели,нова љубов и малце поздерло размислувај.;)
    И да...Не го прави она ѓто неќеш тебе да ти го прават:!:

На stevemila и kjukli им се допаѓа ова.
  17. MyKingForever

Се зачлени на:
    26 август 2015
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    4

Falati svetulka...mi go pokazha patot I sigurna sum deka e vistinski

18. Svetulkaaaaaa

Се зачлени на:
    14 ноември 2015
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    1.457
    Нема проблем,можеш да ми пишеш кога сакаш.
    Дрска бев да,но најмногу ме нервира кога се превземаат дечковци од другарки!
    Тие во никој случај не заслужуваат да се наречат другарки.
    Сега бирај со кого ќе се дружиш,размислувај 2 пати пред да направиш нешто и ако видиш дека покрај тебе има вистинска другарка,немој ама во никој случај немој да ја изгубиш.
    Кога ќе го изгубиш човекот што ти значи,губиш се....и подоцна сваќаш...ама касно е!
    А,ако видиш дека нешто не штима со другарки не им се отворај,не биди блиска или со еден збор батали ги.
    Ако тие паѓаат на ниско ниво,немој и ти!
    Ти посакувам се најубаво :)

На mila1111 и MyKingForever им се допаѓа ова.
  19. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Е од вакви да не ти се влага во форумов.

На MiloMalo, stevemila и black-angel им се допаѓа ова.
  20. larrachi

larrachi Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2015
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    923
    Абе дај престанете да наддавате коментари за секој проблем. Значи сите имаме најразлични проблеми, смешни, не смешни, за некој се навистина проблеми. И најмал да е и најглупав да е им треба помош и совет. Темата е ЉУБОВНИ ПРОБЛЕМИ И СОВЕТИ и не пишува какви да се пишуваат, проблем е проблем и секој различно го толкува и се справува со него, а тука сме да си даваме СОВЕТИ, а не да коментираме вон темата или да осудуваме!

На YoungandBeautiful, Juicy, buba4e89 и 2 други им се допаѓа ова.