Ne ti treba takov iskrsil se ? Uste ne ste vo brak i da imate deca pa da imate seriozni problemi ..Ushte od sega vaka pravi a koga ke dojdat vistinskite problemi shto ke pravi togash?? Ne ti treba takov ..
Fala vi na site....premnogu Nie imame vrska na dalecina pa sekogas mali raspravii i promena vo odnesuvanjata mn cesto, ama se sakame i sme srekjni.. Ete vcera preterav jas ama i toj se iznervira premnogu i se sluci. Jas sum pomala i mi e prva vrska i ne znam kako da postapuvam vo nekoi slucaevi. Mislam deka ke se sredi poleka ama....sepak ne znam
Можеби се гледа со некоја друга,како што се гледал со тебе додека имал девојка...Не се знае никогаш со таквите машки.
Секој може да претера, кој од нас е робот? Меѓутоа многу е важно да се контролирате т.е во случајов ти ама не се секирај, се е школо, некогаш и на свои постапки се учи. Многу е важно да знаеш како некој реагира кога е нервозен, а ова понатаму ќе ти каже дали да продолжиш или не. Не се нервирај, ако не си го удрела со рака со збор ќе си мавнела, понатаму гледај со збор и на бокс бокс ако многу те провоцира. А добро е некогаш контролирано, свесно да го испровоцираш ама не на нет и да не доаѓа до драстични судири, зш тој мора да знае дека ти имаш право да кажеш што не е во ред според тебе, џабе не те нарекол така, а ако не го почитува твојот збор нема потреба ти неговиот да го почитуваш, зш понатаму нема да ве биде ако не се почитувате меѓусебно.
Можи добро ги крие доказите, ај побарај подобро низ џебови, мобилен, фб, вибер... Ајде дај боже да не ти се врати истото...
Битно за мочла мочлосана ја смета А може и попуштил за и тој да и врати, да ја удри Демек ок е сега ситуацијата и после неколку дена ....
Незнам што да правам што да чинам... Вака сега пред нова година почнав да пишам со еден тип на фб...пос почнавме да се слушаме на моб, па излеговме на кафеи се така секој ден се поблиски и поблиски..Муабет како да сме заедно со години... од добро утро до како што мина до добра нок... Ми кажа дека има девојка но таа не живее МК и дека се гледам мн ретко 2-3 пати у година. После нова година бевме пак у контакт но не баш како пред тоа. Се одалешивме малце но сепак за здраво како си си правевме муабет. И пред некој ден пак ај кафинња ова она.. Денес пак ај викенд убаво времето да идеме ваму наму прошетки со кола овој град оној... И ништо срекни задоволни сите по дома. Незнам што да праам. Ем му иска ем му стиска... А му реков уште предтоа јас неможам вака имам а уставри немам никој.. а ти или си пополнуваш време со мене додека таа не е Мк.... рече ке се среде работата ама ништо. А и јас не навалував не притискав и сеуте така... А ми се свига премногу.. Супер се разбираме...
хахха добра си само гледај да не ти се повтори. После секоја кавга некогаш смирувањата се послатки позз девојче
Се' убаво тоа ама девојкава ? Мој впечаток е дека тој ќе стиска за да прифатиш и да не ти смета што тој има врска. Не рекла да прифаќаш такво нешто колку и да ти се допаѓа, те држи и не можеш ни да забележиш некој друг. Немој додека не реши што сака.
Хаха недораснато машко,2-3 пати се гледале у годината ама нели додека не е тука таа,ти си Јас би ти рекла да се тргнеш,и да си почнеш врска ако сакаш со слободно машко,но сепак ти си знаеш.