fala bas dobar sovet iskreno sega e s eokej takapocustvuvav sega zasega e pak normalno mozebi pa jas onaka si preuveliciv ke vidime
Ова е чудна работа како денес осетив дека треба да се бориш за нешто да постигнеш,морам да се борам за некој што сакам да бидам со него,а не само да се заљубувам да седам со скрстени раце.Знаши мора да го придобијам,ми треба ваша помош да му се приближам бидејќи ми е другар,секој ден сме заедно но за жал со мене не е толку близок како со некои други,стоиме онака на дистанца и морам тоа да го променам какоо?
jas mislam deka ke se kaes ako se mazis na ovie godini vervaj mnogu zgresile taka.pred tebe se najubavite godini ete i jas imam 20 godini i nikako ne pomisluvam za mazene,mislam samo na zabava ,izeguvana,deckovci a ne mazene.
Hey girls ! Mi treba sovet i pomos od vas imav decko 4 meseci prv seks so nego i tako dalje ozbilna vrska na pocetokot bajka raskinavme bez pricnia kao dekek mu treba vreme i okey prifanav sea mi zvoni preku nedelata so pravis kako si vaka taka pijan mi vrti me sakas li prasuva vikend doaga ide se pozdravuva so mene me guska i mi vrti kao demek nema da odam so nikoja za da ne te povredam i se toa i iskacame zaedno stoime na masa i okolu nego devojcinja i mi vika so se ponasas ko da si mi devojka i posle od doma mi zvone i me zamara iskreno go sakam ama nekako odbiven mi stanuva any help ?
@alena19 најбитно: какви чувства ти имаш за него? Остави тоа, со вакво променливо однесување, мое мислење е дека тој не е доволно зрел за врска. Сепак можеби е од тие кои верува дека топло- ладно помага. Си се обидела да прашаш зошто така се однесува, на што сте, пријатели или се стремите кон нешто повеќе? Прашај го зошто ти вели дека нема да излези со никоја, а пред девојки те брка со изговор дека си се однесувала како негова девојка? Тогаш ќе го знаеш одговорот. Јас сепак ти кажав мое мислење, мислам дека или не е целосно спремен за врска или едноставно си тепа досада или не знај ни самиот што сака па смета дека се што лета се јаде.
@alena19, извини на бруталноста на ова што ќе ти го пишам- сте имале секс, знае дека го сакаш (или барем го свиѓаш) и сега те држи блиску зошто те смета за златна резерва за кога ќе му се присака. Тој можеби не знае што сака но очигледно е дека не се гледа во врска со тебе. Не си го губи џабе времето со него, најди си дечко кој ќе те заслужува!
spored mene treba ubavo da zemes so nego da izlezis i da razgovarate vo 4 oci vaka i vaka da znajs i ti na so ste ke si prasasfino lepo ke prodolzime zaedno i ke e normano ili ti na ed astrana jas na druga za da znajs ti so d apraj oti ednas ti cimoli ednas ko idiot izvini vak aali mene taka mi deluva ke si prasas se so ti lezi ke si kazis se samo bidi direktna so srekai kazi sto ke napravis
fala vi girls sepak ke razmislam moze bi e vreme za kraj skoro mesec dena sme raskinati i kako sto vi kazav me bara koga ke mu tekne onaka muabet po 40min i za vikend se karame strasno utre sabajle vrte da se izvini i taka
Имам проблеми со сегашниот дечко. Не прифатив да бидам со него од љубов туку бев свесна дека ваква никаква никој не би ме сакал. Тој е предобар со мене, кога сум со него сум најсреќна. Ама тој е чуден во последно време. Два дена го немаше нигде, го исклучи телефонот и предмалку ми пиша дека имал некој проблем, некои луѓе го измешале, верувајте ни јас не го сфатив. И ми пиша многу те сакам штом решам те барам. И сега ми се јави и нормално го прашав што е проблемот, кои луѓе и ми рече не претерувај не се мешај кај што не ти е местото, тоа е мој проблем ќе си го решам сам. И ми рече многу те сакам, ќе ти ѕвонам птом можам. И толку. Вие што мислите? Премногу сум збунета.
Јас мислам даа не се замараш, тој си има проблем нека си реши сам, пошто така сака. Е штом така сака седи си на страна. А друго она болдот за себе првин треба да си ја кренеш самодовербата и малку носот.
Девојко свесна си дека сама си ја паѓаш самодовербата? Како тоа грда си? Во шо си грда? Немој молимте ако сама не се цениш во денешно време не очекувај никој друг да те цени! Ајде престани да се омаловажуваш себеси! Никој не е совршен! А,за проблемов до некаде да имаш право да знаеш,но чим тој несака да те меша значи не треба,чим вика дека те сака тој знае најубо шо како. Глава горе и повеќе самодоверба! Убава си !
Фала за мислењето. Ама, едно големо ама, да бев убава и све тоа јас немаше да седам дома во 4 ѕида и немаше да фатам дечко кој е 13 години постар од мене и кој воопшто нема никогаш да го сакам ама бидејќи немам право на избор ќе си ќутам. Каков е таков ќе бидам со него иако ич тоа не го сакам.
@63567 Абе ајде,јас ако не го сакам некој нејќам ни здраво да му кажам,а камо ли да бидам со него. Сите некогаш сме биле паднати во самодоверба,ама зошто толку се потресуваш,здрава си,жива си,зошто да не е тоа причина за твојата среќа? Би ти рекла ако не го сакаш немој да бидеш со него. А доколку го сакаш имаш право да знаеш што е раб. мада мене ми изгледа сомнителен овој..Позз се надевам ќе решиш
@63567 Како немаш право на избор? Најдеструктивно кон човекот е кога самиот себе си штети. Зошто не се сакаш себе си?
Можеби и си во право. Ама, ако мене не ми каже тогаш кому? И како он утре ќе оформи семејство со мене ако низ се во животов заедно не минуваме? Што знам, јас така размислувам што не мора да значи дека сум во право.