Јас би ти кажала, со здрава нога ви трн не се влага. Викаш прв дечко ти е ама не мора да значи и последен. Многу добро ја знам вашата традиција затоа мој совет би ти бил не, не си прави проблеми за џабе. Ако те сака ќе те разбере и чека.
Razgovorite na sekoe mashko te sakam za ozbilno. Znaat li tie sto e toa OZBILNO? Da sakas nekoj za ozbilno znaci pred se da te pocituva, ceni da te ispolnuva da te razbira svaka da te guska da place so tebe da se smee so tebe da se kara so tebe I na kraj da se EBE .zosto na kraj zosto ozbilnoto sakanje ne e seks. Seksot e samo slagot na edno ubavo jadenje ( vrska) pa razmisli @meliha koku od ova imas doziveano za eden mesec
Veruvaj deka nesto drugo ne stimalo , pa samo se poklopilo so gore spomenatoto . Mozebi tebe ti bilo sovrseno , ete toj ne se custvuval taka . Sepak zivotot ide ponatamu ne e samo toj ! Ne idelo ne idelo , ke si dojde praviot koga ke mu bide vreme . Samo ti sredi se , pocni da zivees , mlada si edna izgubena bitka ne e izgubena vojna
трудам се со сите сили да преболам мада тоа некако тешко ми иде но сепак се надевам на подобро...и да секако дека тој си имал нешто друго во главата....
Девојки имам проблем...Вака пред извесно време раскинавме со дечко ми,бидејќи ми покажаа слики од него и од една друга девојка јас многу му верував но освен сликите и мојата "другарка" ме убедуваше дека ги видела и јас глупава му раскинав а многу го сакав и сеуште го сакам,и си фатив друг за да го заборавам но никако не оди а и не ми оди добро врската а сеуште многу го сакам бившиот и тој ме сака знам,како и да е пред ден-два дознав дека мојата "другарка" намесила се за да ние се разделиме и таа да биди со него...Шо мислите да му се вратам????Ве молам за помош
Прво си направила грешка што си фатила нов дечко. Разбери дека стариот дечко не се заборава со нов дечко!!!! НИКОГАШ. Само ќе си направиш полошо. Второ дали бившиот ти е во некаков однос со другарката? Одма откачи ја другарката, пошто очигледно не ти е другарка, и раскини му на дечкото што не го сакаш и што не ти е убо, не се мачи напразно. Подобро излегувај и дружи се со другарки отколку да се уништуваш во една несреќна врска. Расчисти си прво со себе, потоа откачи ја другарката и испитај ситуација што како со бившиот. А како наместила ако на слика ти бил бившиот со некоја женска?!
Епа во тој период бев тотално разочарана и незнаев шо да правам оти 2 години одевме и не ми се веруваше не е во никаков контакт со неа имам се испитано само незнам како тоа го сместила и незнам шо да праваммм
Секоја ден ме бара,и разговараме на телефон,и ми вели пак да сме заедно ама не сакав ништода направам без да се советувам
Боже, боже што не ќе прочиташ. Кажи му на дечкото отворено се ако разбира добро ако не, што да речам ... луда жена дечките завршиле дошла до тој на другарката Ама и тој треба да е свесен ... што знам со дечко на другарка, со другар на дечко ми и сл. е банална работа ама за кого како.
океј не сакам осудувања јас се обратив на вас бидејќи мислев дека ќе ми помогнете а не да ми викате банална работа е оваа,што не ќе прочитач и такви работи
@DiFlove Ете ти мој совет, да си преиспиташ убаво и ако ти е тешко врати му се на бившиот, ако е чист нормално. Батали другарки лажни и батали несреќни врски.
Не реков за тебе туку за другарка ти, лошо си ме разбрала. Малку ти се нервираш јас немам намера да те нервирам без потреба. А тој со неа ли е? Ако е со неа ќе можеш ли ти да продолжиш со него после ова? Размотри добро се.