Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Doris123

Doris123 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2016
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    543
    Ќе го откачам,несакам да имам работа со таков човек,тој има девојка а мене да ме користи за мување..тешко .. ( вака пишав бидејки се ставам на твое место )

На Sahlene му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Sahlene

Sahlene Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2015
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.222

Благодарам за советот, ќе го откачам ако можам :)

На aleksandrajaneska и Doris123 им се допаѓа ова.
  3. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.265
    Допаѓања:
    50.861
    Под хитно ќе го откачам такви не ми требат. Ако ми пишува на фб веднаш ќе го блокирам или ако ми се јавува нема да му се јавам ќе му блокирам бројот и завршена работа.

4. Sahlene

Sahlene Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2015
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.222
    И јас така си размислувам дека под хитно треба да го откачам пред да почнам да чувствувам нешто кон него. А, инаку не сум ставала блок на фб никогаш, а телефонот ми е на сервис, така да поима немам дали ми ѕвонел во меѓувреме...

На Doris123 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.154
    Допаѓања:
    221.752
    Можеби чуствуваш нешто за него но тоа што го чуствуваш за толку краток период а посебно улогата која што си во меговиот живот не е љубов нити љубење ме разбираш?!
    Значи не ти е сеедно да, но размисли убаво дали ти е сеедно да те третираат како опција во животот и замена за една мувачка на една обична вечер?!
    Ако ти е сеедно слободно.
    Но не би би било фер и убаво за тебе да се ставаш на такви места и во такви улоги.
    Можеш да најдеш некому кому ќе си му прва и битна а не замена за олеснување на машката психа и физика.

На Doris123 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Doris123

Doris123 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2016
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    543
    Ќе може некоја девојка да ми пише ЛП :)

На kosmodiks и Maca_<3 им се допаѓа ова.
  7. queen007

queen007 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2015
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    306
    Neznam vekje sto da pravam,mojot problem e sto nemam samokontrola.. duri i pri mala kavga vednas ke izbuvnam i zboruvam teski zborovi iako taka ne mislam,i podocna normalno se kaam no kazano-storeno. Kako da steknam samokontrola ?

8. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Ќе броиш ама не од 1 до 10 туку наназад од 100 до 1 пред да речиш или сториш нешто лошо што покасно тешко ќе се поправи. Со текот на годините се учи и трпение. Бев таква порано но подоцна наместо да се дерам си молчам или тивко со смирен тон објаснувам велам ова ми пречи поправи, смени нешто оти ме лутиш. Колку и да збориш тешки зборови ако на некого не си му битна уште појќе ќе го налутиш и ќе отиди се во бестрага.

На queen007 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. queen007

queen007 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 септември 2015
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    306
    Vistina da, vekje mnogu unistiv so toa moe odnesuvanje i navistina bi sakala da se smenam no neznam kako. Problemot e sto nemozam ako nesto ne e po moe odma vregjam se deram navreduvam. Planiram i psiholog da posetam. Blagodaram :)

10. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.589
    Допаѓања:
    5.936
    Сте имале забрана да не се фарбате одредена боја?
    Мојов не сакал да сум црна,а јас сакам да се исфарбам црна.....
    На што би се должило тоа?

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    Или има некоја која ја мрази а е црна или пка може би ќе гоп одсетуваш на некоја која ја сакал или посакува

На SunnyGirl2 и Bitter-Sweet им се допаѓа ова.
  12. nanus

nanus Нов член

Се зачлени на:
    27 јули 2016
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    31
    Здраво би сакала да побарам совет,имам 15 годинии и сеуште сум мала за дечко нели?Пошо има еден тип што многу го сакам а вели и дека тој ме сака мене па ви сакалада побарам совет и мислење

13. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Одење во кино заедно, шетање, држење за раце и по некој бакнеж е во ред. :) Ама биди многу внимателна и не прави работи кои не ги сакаш. А да и добро би било да и кажеш на мајка ти за да знае со кој си и каде одиш.

На Sahlene, nanus, theowndemon и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.817
    Допаѓања:
    80.668
    Да, мала си. Бившиот дечко има сестра која не и дозволуваше да има дечко до 18 и многу ја чува знаејќи какви се машките во таа возраст и што сакаат (сакаат да користат колку што можат повеќе). А ако се работи за искрена љубов, прво следи ги неговите дела а не зборови. Ако ти покаже дека те сака вистински прифати но внимавај.

На nanus му/ѝ се допаѓа ова.
  15. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.647
    Допаѓања:
    2.475
    Дека е човек кој сака да наредува/забранува а ти да го слушаш и исполнуваш неговите желби.
    најозбилно кај наоѓате машки кои препознаваат темно кафена од црна боја на коса? :D

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, blueeparadise, naturally и 3 други им се допаѓа ова.
  16. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841

Истиот проблем го имам и јас,само што јас НЕ СЕ каам, тоа изгледа пострашно е. Бесот пробав една недела да го вадам надвор преку трчање, но ни тоа не помага. Што си го пишала ова во љубовни проблеми очигледно за некој дечко се однесува ова. Ако си трпела долго време и ако си му изнарекла тоа што си заслужувал во ред е, но ако е на почеток на врска не е. Јас мислам дека нема лек за избувливоста.

На queen007 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    А кој е тој да ти кажува тебе како да се фарбаш ? Не можам да поднесам такви ЗАБРАНИ, мислам WTF ?
    Твоја е косата, што сакаш прави со неа.

18. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.817
    Допаѓања:
    80.668
    @SunnyGirl2 и јас мислам дека не сака да се фарбаш за да не го потсеќаш на некоја друга. Јас кога бев во врска со бившиот не сакаше да направам шишки и иако не кажуваше зошто јас самата открив, затоа што неговата бивша постојано носела и уште носи шишки и ќе го потсетував на неа. Попаметно ти е да го послушаш и да не се фарбаш, барем не таа боја...

На SunnyGirl2 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    14.192
    Допаѓања:
    175.757
    @Sahlene зависно од расположението, ако сум во нормално расположение кога си имам занимација ќе го отерам упм, а ако ми е досадно ќе го закажам и нема да се појавам.
    @SunnyGirl2 сум немала забрана и искрено ме замисли како би реагирала доколку би имала ... сигурно, како што кажа @Petar80 има некоја бивша или некоја друга која била црна и не ја сака па веројатно би ја потсеќал на неа. Тргајќи од таа гледна точна, не би сакала кога ме гледа да се потсетува на бившата, АМА зборав за тоа да ми кажи дека не би сакал да имам таква боја, ама не во смисла како да ми става забрана, ако е со мала молба, јас немам толку големи желби ете во поглед на фарбање па да сум како идиот во ѕид, ама ако буквално ми постави забрана, шансите да го напрам нештото се 90% (10% ако ме мрзи).
    @nanus за почетни романси, ти е таман време. Дечко, па можеби да. Претпоставувам си 9то или прва, па најпаметно ти е да не ја преминуваш линијата на бакнежот зошто знам многу кои ја преминуваат на твоја возраст и искрено, мое мислење е дека тоа не е правилно. Биди внимателна и со среќа.

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Sahlene

Sahlene Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2015
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.222
    @pupi.girl нема да се откажам од имиџот само поради некој дечко.

На Petar80, Mishela и pupi.girl им се допаѓа ова.