Еве јас не сум тинејџерка, голема сум и одамна не сум била во дилема, па еве да ви кажам да си ја олеснам душава (никому не сум кажала) Типчево ми се свиѓа од поодамна, се знаевме онака здраво-здраво. Во меѓувреме тој се разведува има и дете. И мене и понатака ми се допаѓа ама никако да се сретниме. Е сега летово дома имавме потреба од мајстор и јас го најдов неговиот телефон (на фб дознав што работи - малку испитував) и вртам случајно нели, барам мајстор кога тој тој . Се договоривме да дојди да види, што како и се договоривме да се видиме деновиве повторно за повеќе детаљи. Дилемата ми е, како да му дадам до знаење дека ми се допаѓа. Малку сум зарѓала или навистина ми се допаѓа па ми е страв да не оплескам? Дали некако да ја зачнам темата за детето, што прави како е.... ( ме мачи дилемата кој е крив за разводот, слушам 2 страни) хелп ми со совети
Pa zlaten internet imas sega Ke mu pises na FB, Polesno e neli, duri i povuzbodlivo e. A uz put moz i popust ke dobies A za ona drugoto: Zar je vazno ko je kriv? I dvajcata se krivi i nikoj ne e kriv vo usti vreme.
од негде морам да почнам само што сум смотаница кога се заљубувам и појма нема ни фб да почнам ама никој не знае, никој не ни сакам да знае ќе морам да се помачам сама
Ви заврши работа дома или уште не? Ако тек треба да работи и да средува, почекај нека си ја заврши работата и викни го на кафе. Поедноставно од тоа нема. Нема потреба да вртиш и да сучиш, ни фб. ни ништо. А за разводот низ муабет со него ќе видиш, ќе прашаш случајно, спонтано. Да не биде дека одма се мешаш кај што не ти е место.
Pa bogami stvarno si smotanica Na privatna poraka ke mu pises, ne javno za zidot , jao Aj ke se snajdes valjda. A ako utnes obavezno da ni pises tuka da se posmeeme
Не е ни почнат, еднаш дојде виде зеде мерки, но наводно не мерел добро треба по втор пат. Треба деновиве да го викнам на второ мерење Па да можам на кафе да го викнам кога ќе треба да му платам. Нема дома да му давам, да видам ако прифати кафе тогаш ќе бидни и подобар муабет (се надевам). Фала
хахахаа не ни планирав на ѕид )) еј не сум до толку смотаница ) не не неееее абе јас еве сега уткам, па не тогаш.... ќе пишам, ќе кажам и за второто мерење и за третото ако има
Wow, koja slucajnost. Na FB imam osoba so istata slika kako tvojot avatar. Da ne ispadne deka majstorot i soveti ti dava tuka kako da go upecas
Nie majstorite preku den majstorisame, navecer na forum. Ne za drugo, da bideme na raspolaganje na domacicite Koga se saka se ima vreme za sve
Дугокоси, ти ептен се фрли на мојава проблематика )) Па да ти кажам му се јавив да се договориме за второто мерење )) дури и убав муабет си напрајвме, оф топик за мерење па видеЌемо како ќе оди на даље