Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Дугокоси Швалер

Дугокоси Швалер Активен член

Се зачлени на:
    2 август 2016
    Пораки:
    191
    Допаѓања:
    303
    Pa sto ke pravi majstorot bez alat inace? ;)

На anakonda88 и jasmina00 им се допаѓа ова.
  2. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.377
    Како беше она....срцки сте, ве сакам кис, топ сте :))))

Апдејтовани ќе сте навремено, благовремено :))) ќе ја чувам форава со мерењето, сум ја заборавила !!!!

На zhap4e, anakonda88 и Дугокоси Швалер им се допаѓа ова.
  3. tteea55

tteea55 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2015
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    131
    Јас имам проблем и незнам како да постапам.. Имам дечко или имав дечко премногу се сакавме не бевме долго заедно ама поминавме многу убо време заедно и се беше супер ама некој некако му кажал на неговите дека се дрогирам и да си го тргнат детето од мене и нормално нејќам да си има проблеми со неговите заради мене, а никогаш во животот не сум пробала нешто плус од цигара... И сега се сакаме и ќе прајме утре муабет ама никако нејќам да останам без него .. ;(

4. Doris123

Doris123 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2016
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    543
    Како тоа им кажал дека се дрогираш? И они поверувале?? Ако не користиш ништо од тоа,и за тоа има решение,се прават тестови,испитувања ако сакаш да докажеш мислам
    Ако они цигарата ја сметат за дрога тогаш мн од луѓето се дрогираат .. Еве незнам..
    Разговарај со дечко ти објасни ми што како
    Инаку да те прашам кој го кажал тоа па и плус на неговите?
    Зошто пример не му кажале нему?
    Некако ми е сомнително ова..

5. tteea55

tteea55 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2015
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    131
    Не му кажал тој туку некој други луѓе шо се занимават со туѓите животи ( Синот излегва со таа тргнете си го оти се дрогира), тој се потрудил да му објасни ама не му успеало и му кажаја дека не смеј да се гледа поќе со мене зато шо нејќат да ги срами пред другите тие се угледна фамилија..

6. Doris123

Doris123 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2016
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    543
    Како што кажав има испитувања за тоа ако сакаш да докажеш
    Инаку според мене ако некој се дрогира тоа се познава,не изгледа се ОК

7. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Да оди на испитувања за да докаже дека не се дрогира (facepalm) љубов ипол... ако не ти верува, што бараш уште со него? Сте биле некое време заедно и ако си се дрогирала тој ќе приметел, ама сепак може решил си ги слуша мама и тато. Сега ако ги слуша, цел живот ќе ги слуша...
    Да е слеп или глув тој, ајде оди и докажувај му дали си се дрогирала, дали си се напила 4 голтки пиво, дали еднаш си запалила цигара...ама при очи глупа те прави.

На Pako Primavera, kjukli и tteea55 им се допаѓа ова.
  8. young.lady

young.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    53
    Во недела ни се 2 ипол години откако сме заедно и сега јас планирам да му купам поклон од 50€,затоа што знам дека највеќе би се израдувал ако го добие тоа.Но,јас од него никогаш не сум добила скап поклон,не е за тоа дека јас сакам да добивам скапи поклони,не е до тоа дека нема пари туку едноставно не знае да ме изненади со некој поклон без разлика на вредноста.А јас и за роденден негов потрошив 100€ само за да биде се преубаво,а тој дури и за 18ти роденден не ме изненади..Не знам што да правам

9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Јас еднаш пишав тука дека не треба да се преценуваш и да се гледа тоа кој колку трошел.
    Може дечкото е таков на карактер па не ги вреднува материјалните работи и од колку пари би те изненадил.
    Ти не мора да бидеш како него, сега ако сакаш не мора е од 50 евра може и скромно да е.

На MilaP и young.lady им се допаѓа ова.
  10. young.lady

young.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    53
    Да во право си,ама тој не ме изненадува со ништо.Колку пати му имам кажано барем една ружа да ми купи,да ме изненади некогаш ама џабе.Кога гледам сликаат вечера дома со дечко и на маса ружа им љубоморам..

На Gosh му/ѝ се допаѓа ова.
  11. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    @young.lady Може едноставно дечкото не е по подароци... Може не мисли дека тоа ќе те направи среќна или дека се потребни. И ти сама си пишала дека не знае да те изненади. Очигледно е дека не мисли дека се битни. Ако сакаш да му подариш нешто, подари му, без разлика дали ќе ти возврати или не. Ама со оглед на тоа што прашуваш, мислам дека си се' уште мала и некои работи не ти се разграничени. Љубовта не е кој што на кого ќе му подари...

Кога сакам да подарам нешто од срце го правам тоа, а не поставувам прашања ама тој/таа мене ме нема изненадено, ми нема подарено. Многу себично и егоцентрично размислување.

На young.lady и buba4e89 им се допаѓа ова.
  12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Тогаш разговарај со дечкото. Вие од почеток ништо не сте си кажале што сакате. Но од друга страна може и не е финансиски стабилен.

13. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.742
    Допаѓања:
    7.553
    Не се радувај многу на тие "пажљивите":(
    Изгледа тие се нај дволични:D(facepalm)
    Знам,неколку такви парови:lol:

На DiFlove му/ѝ се допаѓа ова.
  14. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Бубаче не е ни битно, може е супер финансиски стабилен, ама ете дечкото си е таков. Не го гледа животот низ подароци. Претпоставувам дека размислува на начин: Еј ми треба ова, океј ќе си купам, исто и за неа, му кажала дека сака цвеќе и он си размислува: Па добро нека си купи.

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.111
    Па да јас тоа и го воочив погоре. Сега она сака повеќе а он не е таков карактер.

На young.lady и kjukli им се допаѓа ова.
  16. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Или ќе му каже, ќе направат муабет, па дечково ќе се потруди повеќе, (што мислам дека нема да се случи) или девојчево ќе прифати дека он си е таков. А ако сакаш @young.lady ти ќе продолжиш да му подаруваш, ако не никој нема да ти замери.

На young.lady му/ѝ се допаѓа ова.
  17. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Дечки пред една недела бившиот ми пиша дека сака да се видиме кога ќе бидам во СК. Го прашав дали сака да се сретнеме за една недела но не добив повратен одговор ? Што викате сега да чекам и до кога би чекала или кога ќе сум во СК повторно да го прашам ? Како би играле вие ? :)

18. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.742
    Допаѓања:
    7.553
    Јас би му се јавила:D

19. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.841
    Не сакам да му се јавам зошто ми е страв дека нема да се јави на телефон. Еднаш се скаравме зошто не се јавуваше, а имаше многу пропуштени повици од мене.

20. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.265
    Допаѓања:
    50.861
    Јави му се договорете се што како да биде :)