Порано беше тоа, еден месец се немаме видено и не разговараме на телефон.Не ми се јавуваше зошто го навредив
дојде дечко ми вчера,нормално,си спиеше во хотелот,зошто татко ми незнаеше дека ке дојде а и да знаеше немаше да му дозволи да спие кај мене ввчера бевме кај мене на кафе и на ручек,се запозна со баба и со мама,брат ми го знаење веќе.излеговме да шетаме,го сретнавме татко ми,ми мавна рака и толку беше,не сакаше ни да застане да се запознае со дечко ми нмв,синока се враќам дома да се пресоблечам,за да излеземе вечерта со брат ми и со дечко,не ми збореше,денеска го испратив дечко ми,си отиде,татко ми се враќа од работа,пак не ми збори не ме ни праша Леа кој е ова,вака така,апсолутно ништо мајка ми слично понашање,зошто не си дојде порано вчера.што правеше цел ден со него,оф мори жено,22 год имам,за раче се држевме,плус кај ке го оставам,прв пат иде човекот да ме види,јас да го оставам да седи сам,јас дома до неа да дремам,целосно несфатлива е,од кај нема со кој да излегувам,не сум излезена 2 недела нигде,полудев дома,од таму не ми дава да мрднам нигде,до нејзе да седам по цел ден и да се досадувам,ајде барем да правиме нешто,а она само спие,ама јас битно дома да сум оф боже што ти згрешив
Не сакам и јас да му се јавам, не знам ни дали е сигурно сака да ме види. Ако сака ќе пише или ќе проба да ме исконтактира, така си викам
Хахахах од него поголемо дете нема, па и од мене, заедно од СИДО песните си ги пеевме. Мора муабет да направиме па да видиме на што сме