Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.199
    Допаѓања:
    5.145
    Не можам да се начудам на ова што го читам ... прво твојот дечко зошто не може цело време да ја кулира ? Нема потреба од кулирање на крај краева се тера у пм и крај. Нема ни дискусија ни дилема ова бре. Ти сто девојки што се "мотаат" околу дечко ти (шо дечко че беше ама ај) не можеш сите да го тепаш хаххаха или ко што прочитав мислење од членка хаххахаха понижувачко и банално е. дама треба да бидеш, а не слаб играч кој дечкото и некоја си таму ќе му лазат по нерви. Можеш очи ако сакаш да пробаш да ми истераш, обично така реагираат жените ако не можат со реалноста да се помират ама тоа вистината нема да ја смени. Тој нека се чуди што со дечки околу тебе ако е таков, а не ти околу него ако му мрда дупето џабе скокаш ти и губиш нерви.

2. Annora

Annora Популарен член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.361
    Допаѓања:
    6.851
    Ми треба мислење за нешто, ако е некој слободен, нека ми пиши лп :)

На Скопјетесакам му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.199
    Допаѓања:
    5.145
    Ако е сексот катастрофа ова се егоистични причини мила, тешко дека е љубов кога не те усреќува. Како да го смениш ова, не знам, пробај ладно малку и дистанцирано, со сила никој не може серозно да те сфати и така да те гледа ТИ ТРЕБА ДА ГО НАМЕТНЕШ ТОА. А ако некој не сака нешто, не сака тоа е тоа, животот оди понатаму.

На Passionate23 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. kuc

kuc Форумски идол

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    2.265
    Допаѓања:
    85.050
    Zdravo najprvo neznam kolku godini imas ,ama po ova sto go pisuvas se ponasas ko nezdrela devojka . Prasuvas dali ima nadez abe kakva nadez kakvi gluposti ti sto mu izigruvas na nego . Deckovo kazuvas deka celi dve godini te bara edinstveno samo za seks i nisto drugo poveke , nemoj na nekogo da mu bides igracka samo za po kolite navecer . Ima mazi kolku sakas na svetot ke si najdes nekoj sto ke saka i pocituva , nekoj so koj ke mozes da izlezes i kafe da pies ..... Cenise ti za i nekoj drug da te ceni pozz !!!

На supertoasty, corapce, Annora и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. VIKTORIJA 1

VIKTORIJA 1 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 февруари 2016
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    434
    Сосема те поддржувам.Ако за да бидеш со некој треба да смислуваш стратегии, да играш топло ладо, да те бара после 2 не гледам каде има воопште надеж за врска.
    Веќе те знае за девојка после 2.:(

На kuc и Passionate23 им се допаѓа ова.
  6. BlondPrincess

BlondPrincess Истакнат член

Се зачлени на:
    11 март 2016
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    125
    Дечкото те бара само зошто знае дека секогаш ќе те добие.Тебе на почетокот не ти сметало зошто не ти значел ништо,ама сега веќе ти значи многу (да не кажам го сакаш) и затоа ти смета.Доколку сакал врска со тебе до сега вие ќе бевте во врска.
    Кога веќе си му кажала дека не сакаш повеќе така остани на тоа а не да трчаш во 3 саат сабајле кај него кога и да те викне за викенди.Зошто не ти се јави во 3 попладне да те викне на кафе во кафич?Или во некое друго нормално време? Затоа што ти за него не си таа девојка.
    Извини можеби сурови звучи,но многу ме нервира кога како девојки знаеме се и сите карти се отворени а пак премижуваме демек ај ќе се заљуби.
    Не мила,мажите не се заљубуваат така.

На natemila, corapce, Passionate23 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Passionate23

Passionate23 Активен член

Се зачлени на:
    22 август 2016
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    154
    Ви БЛАГОДАРАМ на сите. Болела не болела вистината отсекогаш сакав искрени мислења..Се согасувам со тоа дека ако треба да смислуваш стратегии за да бидеш со некој .....ништо. Губење време.А Време е за крај..Доста е. Фала уште еднаш. :(

На natemila, corapce и VIKTORIJA 1 им се допаѓа ова.
  8. Passionate23

Се зачлени на:
    22 август 2016
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    154

23 Имам. Не вреди повеќе време да губам.Првата година кога се гледавме воопшто не ме интересираше како сега.После полека ама сигурно почна да ми биде важен. Доста е ,не сакам повеќе да му бидам патетична и смешна.Знам дека не е добро,дека игнорирањето е најдобар лек,само сакам да го понижам некако,сакам да го повредам некако,секако ке заминам од него засекогаш,само чуствувам дека треба да оставам добар печат ,добра вратка.Тоа го сакам.Можеби нема да го остварам тоа,ама сакам да заминам насмеана,а него да го понижам.Зошто многу сум лута.

На kuc му/ѝ се допаѓа ова.
  9. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.829
    Допаѓања:
    274.977
    Не сум сигурна зошто си му лута? Дали некогаш ти дал лажна надеж?

10. Passionate23

Се зачлени на:
    22 август 2016
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    154

11. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    20.829
    Допаѓања:
    274.977
    Мислам дека си лута на себе, а не на него. Немаш потреба од одмазда. Млада си, излези од дома и живеј го животот. Сите во животот сме имале некој со кого сме имале очигледно различни очекувања, но тоа е што е, без секој се може.

На natemila и Passionate23 им се допаѓа ова.
  12. Zeynep

Zeynep Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2015
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    1.102
    @Passionate23 Јас би ти рекла да прекинеш секаков контакт со него и да имаш малце гордост,да не му бидеш повише девојка само за секс.Бог да чува,господинот имал 33 години машала ладен бил.Да кажеше 23 ајде иде до некаде ама овие години што ги има и така да се понаши...Бегај од него подалеко колко што можеш,а ако не сакаш подоцна ти ќе се каеш,тебе ти пропаѓаат годините со ваков човек.Позз и се најубаво понатаму

На Passionate23 и H.VAGA им се допаѓа ова.
  13. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.367
    Дал обеќал нешто ил не, неа не и е важно. Времето поминато со него, и ги мати есапите.:)
    Дека можда чувствува нешто повеќе. :| Логика тука не барајте, оти нема. :|А спас, само во некомуницирање,и без очекување дека он ќе се смени:^)

14. MG3

MG3 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2016
    Пораки:
    567
    Допаѓања:
    2.737
    Мислам дека дечково треба малку да се преиспита што сака од животов. Планира да те бара викенди после два до кога? Не биди наивна, млада си, животот е пред тебе. Најди си дечко кој со гордост ќе те држи за рака и ќе те шета во јавност.. Знам дека ти сега гледаш субјективно, ама еве ние од страна гледаме објективно и можеме да ти ја кажеме вистината. Подобро еднаш да те боли кога ќе ставиш крај, отколку цел живот да те боли срцето заради него.. Не е лесно, ама издржи сега и ќе видиш дека ќе то биде подобро !

На corapce и Passionate23 им се допаѓа ова.
  15. Passionate23

Се зачлени на:
    22 август 2016
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    154
    Фала девојки. Одлуката падна.Не по 2 месеци туку по 200 години више нема да бидам пак со него.Јас сум одлучна ако доволно се запнам,ама ми фалеше женска поддршка за да ми се дополни одлуката.Ке ве известам и среќно ке можам да пишам дека сум го заборавила и дека за мене е минато.ПОЗЗ до сите . <3

На natemila, corapce, kuc и 2 други им се допаѓа ова.
  16. samojed

samojed Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2011
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    13
    Здраво кеве замолам за совет , кесе обидам да бидам кратка. Пред точно 6 месеци , на работа се запознав со еден колега, постар од мене 17 год , иначе женет, има две деца, ама со неговата жена се разделени и не живеат веке подолг временски период заедно само судски несе разведени. Од ден на ден , јас и колегата превише се зближивме, и почна многу дамисе допага, постојано мислев на него. Една ден тој ми предложи да идеме на кафе, јас прифатиф ,бев кај него дома он ми призна дека мусе допагам, ама поради неговата ситуација несака сериозно ништо туку само онака фак френд. Јас прво реков дека неможам ама емоциите беа посилни се случи да имаме секс. Од таа ден јас повеке се затрескав во него, а сега осекам дека на работа некако ме избегава ,нее ист односот како порано. Забележувам флертува со други колешки, пред мои очи а јас толку би направила се зада биде само мој. Ама знам дека он него сака тоа ама и го разбирам заради неговата ситуација кеве замолам за било каков совет е добредојден.

На Tekkyi му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.199
    Допаѓања:
    5.145
    Колку години имаш мајке ти... извини ама ... не мислам ништо лошо ама што ти призна ? Дека сака секс со тебе оуууууууууууууу раритет е типот.
    Ај, најди си дечко спрема тебе, нему не му е дојдено до врска ако бил саглам да ми простиш не би се развел сигурно после ова што го имаш пишано.

На natemila, supertoasty и anaja1 им се допаѓа ова.
  18. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.264
    Допаѓања:
    50.861
    Што е сакал тој си добил
    Не ми е јасно како можете да имате секс со некој што не го знаете :^)

На Gushkalo и Bitter-Sweet им се допаѓа ова.
  19. samojed

samojed Истакнат член

Се зачлени на:
    8 април 2011
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    13
    Јас го знам 6 месеци од работа значи нее некој непознат,

20. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на: