Аиии...е па штом сте добри скротителки на женкари и ја знаете тактиката споделете за да знаат девојкиве што да прават.
девојки па јас незнам дали ме сака ме збунува навистина ме излудува дечкото како да го тестирам ??? што да направам каква да бидам со него за да не ме памети како неговите претходни знам дека се уште не е завршено но незнам што да права,
дефинитивно се согласувам со 2468, еве дечко ми исто беше ептен женкариште со трофеј можам да кажам ама еве откако е со мене е супер, и сега за сега е верен. Ама сигурна сум дека јас не сум направила ништо во врска со тоа, едноставно дечкото се заљуби, му дојде време да се среди, убаво ни е и што ке му се други.
Ми треба совет неколку месеци се мував со еден дечко и се беше ок, се додека една вечер не излегов и случајно и тој беше на истото место и јас си бев со него се си беше пак ок, се додека не испив премноооогу и се измував со друг таму. Он се направи како да не се случило ништо, од тогаш само еднаш сме збореле ама не беше тоа тоа, многу се каам, зошто стварно ми значи дечкото дури сега сфатив и не знам што да правам, како да изреагирам кога ќе го видам, дали да му пишам да се видиме или било што ....
Па нема да ви продавам тука приказни од типот - Биди свој и следи ги своите инстикти! , како што сите советуваат. Баш ме замисли Џули, да се навратам на почетокот. Со оглед што тој на мене ми беше бивши, уште кога бев дете, па сега прескокнавме таа фаза на запознавање. Потоа сум кажала веќе дека и го украдов на другарка ми т.е. се фатив со него за да се одмаздам и долго време помина додека да се заљубам. Што знам можеби токму мојата ладнокрвност го излуди Таквите женкари треба неприменто да ги врзеш, ко демек му ја даваш најголемата слобода и не покажуваш љубомора, а ти потајно одредуваш до каде да му го пуштиш јажето Откако ќе се заљуби сам ќе си преде до тебе ко маченце.
^ Добар рецепт е овој на Лолипоп. Само јас не сакам женкари. Никогаш не ме привлекувале, не сум ги сакала. А и баба ми рече да си најдам некој понеубав од мене, за да гледаат во мене кога шетаме, а не да кршат врат по него. Па ја послушав. Ехеееее, баба има 79 години, а дедо лани и купи златен прстен за 8-ми март со цирконско срце внатре. Знае што збори жената, не е шала
Ја се согласувам со Лоли И дечко ми бил женкар и уште кога почнав со него сите ми ја тупеа главата да не идам со него женскар бил ова бил она бил,ама сеа си излезе папучар најголем Другарите на шала Оливер златна папуча (од таа рекламата на К-15) го викаат Така да се може да се смени со женската моќ Ја отсекогаш сум била ладнокрвна колку и да ми значел некој..едноставно карактерот ми е таков кога е во прашање машки,и најверојатно заради тоа сум успевала да ги скротам фраерчињава И никогаш ама никогаш не сум трчала по нив или молела или слично..еве со дечко ми сум скоро две години во врска и до сега никогаш јас не сум му се јавила прва кога ќе се скараме без разликадали сум ја крива или он ,и никогаш нема па по цена и да раскинеме
ha ha Trendafilcevo me iznasmea...A za zenkari i jas ne sum bas sum imala i takov no so nego nemav idnina dobro sto se osvestiv posle 4 god.Dzabe sto bese ubav koga mu mrdase gazot doduse nekogas i go svakam sega koga ke razmislam deka mali vlegovme vo vrska.I jas sum za toa zenata da e poubava od mazot,pusto zensko pobro staree ke rodi 1 2 dete i ete ti deformirano telo nemora da znaci deka site ama ima dosta koga ke gi vidam mi doag nikogas da nestavam leb vo usta.
Е баш така Бројче .Нема тука филозофија на тактики или скротување...туку се е до желбата на дечкото и моментот дали ќе се заљуби или не.А тоа не оди со сила и наметнување туку едноствано се случува,спонтано.
[quote="Trendafilka" А и баба ми рече да си најдам некој понеубав од мене, за да гледаат во мене кога шетаме, а не да кршат врат по него. Мици е тоа е овдешен рецепт. Така кажуваат постарите тука И да,што кажа Лоли дека ладнокрвноста и давањето одредена доза слобода може да го натера женкарот да излуди по вас.Во суштина они се поголеми слабаци од другите не- женкари.Значи кога не им одиш по кејф и си имаш свое достоинство помага.Меѓутоа сепак како што кажав...моментот дали ќе се заљуби или не, не зависи од никакви тактики.
Со ова не се слагам воопшто. Ненушка се е до генот да знаеш.Јас сум пример дека може да изгледа жена помладо од годините што ги има.А и цело мое семејство се помладолики..генот е тој.
И мојот дечко Лоли ист беше . Кога почнавме да се упознаваме , кога не правевме уште ништо ми викаше со 3 имал договорено и зошто сакал со мене најмногу , прво со нив па со мене Јас нормално го откачив , немав намера 2 виолина да изигравам , ама ги откачи тој нив и еве сме денес заедно . Го скротив , нема шарање веќе
Мојов па никогаш не сакал пред мене да се покаже дека е женкар, ама бидејќи добро го познавав знаев со кој си имам работа. Мислам дека неговите “мувачици„ неможеше да ги брои на прсти(раце и нозе) Е во мојов случај глумев недопирлива. Ќе ме нема, ќе ме бара... и оп јас ќе се појавам од некаде. Така праев добри 3 месеца... Најлошото што можеби го направив е што пред негови очи се смував со друг. Не се гордеам за постапкава, ама испадна дека е клучен момент. Него тоа толку го заболе, што три дена после тоа ме викна да правиме муабет. И така.... си идеме до денес... И до денес знам да му правам така, чисто за да се осигурам дека знае со која му е местото! Прилично добро го скротив, што понекогаш си викам дека не е фер спрема него, ама човекот е заљубен(потполно го сфаќам ) , и мислам дека не би можела повеќе да си одговарам со никој друг!
Извини морам да те прашам...ти тука си го исмеваш на некој начин дечко ти или јас нешто погрешно те сфаќам?
Погрешно сфаќаш. Никаде не го исмевам. Објаснив само како стигнавме до врска, од аспект на прашањето Како со женкар. Тоа е тоа.
а што очекуваш кога си се смувала со друг пред негови очи? ти пак побарај си го ако сакаш, разговарај (ако тој сака)... ама ти веќе поинаку изгледаш во неговите очи - си се мувала со него, сте биле на забава, си се предозирала со алкохол, си се смувала со друг пред него... хммм претходната слика што тој ја имал за тебе тотално е избришана а и машко е , гордо е... што си очекѕвала да покаже? да вика таму, да плаче пред сите...?
Starfish Ке бидам максимално искрен- да го прочита ова дечко ти ич нема да му се допадне па уште да му кажеш ти дека си го пишала токму за него....ауууу Затоа прашав......намерно за да ти кажам дека на мн фин и нежен начин го трескаш од земја...културно сфаќаш. А за женкарите ќе ти кажам јас нешто- ако те сака колку сака да е женкар верен ке ти остане....женкарите се најверни да знаеш ама кога сакаат..... И уште нешто......сите сме исти..колку има женкари толку има и такви девојки не знам како да ги наречам разликата е во тоа што женкарите ги праат работите апла без криење а женските што се такви амо во обратна смисла ги кријат тие работи како змијата нозете и се праат мн поштени. Не се одесува ова на тебе да знаеш него преку к.. ми е сегде се ние сме некакви а девојките се супер....и општо зборам иначе .... Е демантирам девојките се бетер....морално и одговорно го тврдам ова и до бранам со 100000 факти и главата ...ако има некој против нека ми се јави позз
јасно ми , во право си дека не е баш фино од моја страна. малку сум шовинистички настроена денес, ама немам намера да го исмевам или пак да го понижувам дечко ми. за другово , за девојките... можеби си донекаде во право. како што викаат: Испод мира, триста вира. Е баш такви има многу девојки. Работата е како што викаш, машките тоа го прават ептен изразено , јавно. Заради тоа секогаш победата оди на женска страна. Е сега дали тоа е вистинската причина за да така стојат работите...не би знаела да ти кажам.