^ И јас како и Аполон мислам дека дечкото со право се лути. Не му се кажала затоа што не знаела како ќе изреагира. А ви кажал ли некој луѓе случајно дека на лагата и се кратки нозете?
Аполон јас му имав спомнато за одење ама вечерта коа му се јавив и кога му реков да си земе алишта (за утредента право од таму да оди на работа) тој ми вика неможам....и јас решив да отидам,сакав да го изненадам ама се предомислив и решив да ѕирнам каде работи во кој кафич оти стварно ме интересираше и така....други причини нема....САКАВ ДА МУ КАЖАМ АМА НЕШТО МЕ СПРЕЧИ .......Многу злобно и детско од моја страна знам свесна сум затоа ама веке е сторено неможе ништо да се промени... ......А му пишав порака оти ме копка тоа што неговиот индекс е кај мене......
Затоа што не си знаела како ке изреагира не си му кажала? Зашто да не знаеш како ке изреагира..пати од амнезија, од поделена личност дечко ти или како? За што како би изреагирал...нуларица се имаше мавнато ти па ке реагира некако.....? Не ми си јасна....можеше мн поубава приказна да смислиш...оваа е ептен кич и нискобуџетна! А иначе и она не ти горазбирам демек му си се јавила да земе алиште ај тоа ич не горазбирам ама нешто те спречило.......да не е Каспер он да не те спречил?
Јас ќе си земам дозвола да ве замолам да не ја терате темата во погрешен правец. Ако некој измисулува приказни тоа е негов проблем, ние сме тука ако може да помогнеме и да дадеме некој совет, а не да осудуваме дали некој лаже или не, и дали некој направил погрешна работа или не. Девојчето знае дека згрешило и дека направила глупост, ете поделивме некои совети, што треба сеа да ја обесиме на плоштад што направила така? Ајде ви се молам, никој не бара од вас да толкувате нечии постови или нелогичности во постовите, ако имате некој совет за делење повелете, ако не задржете си го за себе тоа, не би сакале да ни се заклучи уште некоја тема заради ваквите „мислења„!
imam eden problem zaljubena sum vo zenet covek a isto itoj vo mene... postojano se slusame pisuvame i se .. pa sto mislite zatoa edna godina sme zaedno po sekoja den..
jas mislam podobro e da se trgnes od nego... zosto tie vrski spored mene nemaat nikakva idnina :/ vo situacijava... samo mozat da patat najbliskite... a najcesto vo takvi situacii se deckata, sto ni krivi ni duzni stalo si go jadat... odlukata e tvoja, i so sreka
Извини дечко ама пишав оти стварно имам проблем,ако мислиш дека се заебавам немало потреба да коментираш......Не се сите личности исти!!!..... Благодарам...
Ајде да барам помош и јас сега.... Вака, во саботата запознав еден дечко кој ептен ми го праи меракот, не само физички. Туку општо, 28 години, зрел, има понашање. Се зазавме седевме..незнам ни сама како испадна јас да излезам сонего надвор, цело време нешто ми збореше за романтики, дека и другиот требал да напраи некој потег али ништо конкретно. Се распраша се за мене. Другарот ја однесе другарка ми до дома а јас останав со овој. Бај д веј живее блиску до мене. и поседовме во кола, а предходно коа идевме накај другарот само им покажав уз поминување кај живеам. На вракање не ме ни праша кај да вози, се паркираше точно позади зграда. Ме испрати до горе до пред врата, да бил сигурен дека ке влезам дома. Ми побара бр. се гушнавме и чао чао. Утре дента бев со другар му до канал 5 и после требаше со нас да дојде на кафе. Не можел па се слушнаа со другаров, и ме побара мене (на телефонот на другар му). Ми се извини и рече дека ке сме си се виделе деновие. Никој пат не сум се загреала вака брзо....што мислите вие според ова дали сака нешто со мене или не. Иначе она што заборавив е дека таа вечер ми ја собра алката од рака и рече дека не ми ја врака дека он ке ми ја причувал малце????????? Тотално сум збунка хелп плис.
За Sunshine88 Мислам дека дечкото гаи некои чуства спрема тебе.Изгледа дека постои обострана симпатија.Штом ти се допаѓа ако те покани излези,па ќе видеш како ќе се одвиваат работите.Дај си шанса и на себе и на него,секако доколку има прилика...другото се ќе си дојде на место.Поздрав и пиши ако се случи нешто
Абе на што ке го трошам паметов..А за дотерување и во продавница одам дотерана...да не ме види од некоја страна, знае кај живеам, а и он е у комшии хахаха
дали згрешив? Здраво на сите Значи вака имам дечко со кој одма 9 месеци но дури сега дознав дека тој ме има лажено и дека ме изневерил два пати.Јас сум мн љубоморна мн сакам да контролирам и се сакам по мое да е, а и така беше јас никогаш не ни помислив дека тој наместо да спие е излезен или дека ме изневерува.Тоа најмногу ме повреди а најтешко ми е шо јас му простив се.За да ми биди полесно и јас го изневерив со бившиот и мислам дека тука мн згрешив.Незнам дали ги правеше тие работи зато што мн го контролирав или воопшто не ме сака.Дали згрешив шо му простив две неверства? Фала однапред.
да има симпатии спрема тебе и веројатно има намери...само мој совет зашто од опишаното делува дека е фин и внимателен, значи пази како се однесува со девојка биди претпазлива со него...таквите знаат да бидат најзезнати...и се надевам дека ова е почеток на убава и сериозна врска ...ќе кажуваш како ти е
Sunshine се гледа дека и двајцата сте загреани еден за друг Дај му шанса на дечкото па ќе видиш како ќе се одвиваат работите
Што можам да мислам освен тоа дека уништуваш нечиј брак. Сигурно има многу слободни машки околу тебе, не е само тој на светот.
Саншајн мило ми е што читам вакви работи, очигледно е дека има нешто. Само еве совет, биди искулирана, биди си своја, биди мистериозна, не му се препуштај одма, и не се надевај премногу и не очекувај премногу... тоа што треба да биде ќе биде, полека не брзај, само смирено и ќе биде се ок позз