Не се секирај, ќе ја бара и за средба во живо, кога ептен ќе му биде пусто и ќе нема со која. И убеди ја другарка ти да не се опушта многу пред камера, затоа што никогаш не се знае каде може да завршат тие слики и да и го уништат угледот. Има секакви болни умови, а особено бивши кои сакаат да и се „осветат“ на бившата што ги зафркнала и сл.
Немало фаца никаде Па бивши и е, сигурно ја има видено гола кога биле во врска девојко. Лесна ?! ХАХАХАХА ме насмеа жими се.
Се разбира дека ме прифаќаат. Можам а и комуницирам слободно. Не дека имаме некои којзнае какви заеднички теми но секогаш има за што да се прави муабет. Дечко ми секогаш ме вика кога излегуваат заедно, не само на кафе, дури и по натпревари. Немаат ништо против мене и супер се однесуваат. Е сега дечко ми е повозрасен од мене, и неговите другари се тука некаде. Голем дел се оженети и имаат и деца и сепак се посериозни. Сега не знам колкави се овие твоите, да не се пак млади ептен па уште да се недозреани? Можеби не им одговара твоето друштво заради тоа што им е срам пред тебе да лупаат се што ќе им падне на ум. Како и да ич не се замарај со другарите на дечкото, битно е со него да ти биде убаво и тој да се однесува добро со тебе а тие се небитни.
Море опасна другаркава, се до детал и кажала... Како свршил, дали фаци им се гледале, дали е лесна. Па ти многу загрижена за неа. Дали ќе се плеснат во живо, зошто и барал преку камера... Сите на истото помисливме... Дека ти си другарка. За другарка прашувам.
ОК вака: Пред неколку месеци се запознав со еден тип рандом лик, онака го гледам како пријател и толку... Излегов со него неколку пати, но кога приметив дека ме свиѓа, почнав да се дистанцирам од него, бидејќи не го гледам така. Постојано ме бара и стално го одбивам, мислев ќе сфати и ќе се откаже, но не, станува веќе упорен. Не знам како да му кажам да ме остави
Финтата е што немаме зборено за тоа „како ме гледа тој“ и глупо ќе биде да му кажам еј не ми се свиѓаш неќам да излезам со тебе
@Matotheja Аха, те разбрав Тогаш, почни муабет како свиѓаш некој, како се допишуваш со симпатијата, како дека сте договориле кафе, дека веќе сте заедно, така од околу почни демек да се пофалиш и ќе му текне да те остави на мир