@mare12 , стварно колку години имаш? Разбирам ако не сакаш јавно години да кажеш, ама во случајов за да добиеш соодветен совет навистина тоа зависи од твојата возраст.
Да, таква бараат за да ја легнат..и ретко завршува со нешто сериозно Иако машки, имаат мозок и тие. Кога се спремни за посериозна врска бараат многу повеќе од газ и цицки .. Едноставно треба да процениш на кое машко до што му е дојдено во моментот И многу важна работа Ние жените (важи и обратно) не треба да бараме нешто што и самите не можеме да пружиме т.е да бараме лепотани а ние сме подпросечни, да бараме мажи со јако образование а ние самите да немаме скоро никакво итн.. Таквите спротивности се ретки..ги има ама сепак ретко
Сори мажи...беше пишано со друго значење.. Многу од жените викаат кога станува збор за мажите, тие мислат со долната глава итн итн итн Сепак, има дел што не мислат со ниедна
mn mi e oti sum bitolcanka hahsha individualno si sakate sovrseni a sovrseni slabo ima, taka da si setate do 40 barajki nesto sto ke vi se padni so sansi za loto da vi padni. posle se zenite za prvata i ste nesrekni vo brakot. kratka maska prikazna
@EvAngelos imam 20 godini denes mi kaza deka ke se vraboti vo firma kade sto odat vo site gradovi i ostanuvat po mesec dena neznam devojki kako ke go izdrzam toa ...nemozam ne sum jaka naviknata sum
Aj ti pobij go toa tvrdenje. Zosto nie mislime taka za vas a? Oti mozime i da izlezime so deckoto a toj da go pusti mozokot na pasenje. Ej, kafe so zenska, ziti se! Pa ne moras da mi citiras poezija - gukni bre, a ne samo sportska totenhem, ajaks i slicni....Cel mozok na toa vi vrti, i posle leeeleee zosto mi se skara? pa ke ti se skara normalno, guknete nesto, bev vamu vidov magare na ulica, makar i vidi ja ovaa sho jaka zenska e. Abe toa bese do 1990 ta godina, i posle demek ke mu se lutis. Sega sve e samo seks i pivo i sport. Posle ne se zenele do 36 ili 40 i op odma panika gi faka za deca brzo brzo. Epa nema brzo brzo. Sve sho sakas uste da diskutiras za toa zosto mislime deka ima i maski sho ne mislat slobodno kazi. Isto kako vie sho mislite deka nisto ne znajme
Ќутливоста е одлик на мажите. Обично сакаме да ќутиме ида си ве слушаме како зборите. Секој збор убаво го анализираме и доаѓаме до заклучок дека е подобро да продолжиме да си ќутиме.
Го анализирате секој наш збор? Аааа зато пустите сте толку паметни што сите сте интелектуално продуховени. Со маж сум можела да зборвам на било која тема знајш со колку? Со саде еден. Толку. А да те просветлам - обожаваме да ве слушаме да зборвате. Најозбилно. Ако му прајш муабет на женско и ако си топ? Па таа има да те обожава. Знам знам мислите дека ние мислиме само на шопинг, на мажи и толку.Зато не анализирате, цццц бог да чува....Па не сме квантна физика бре! Ние сме од марс и како марсовци ни анализирате зборојте
Па да они го анализираат секој збор,потег и чекор и наспрема тоа одлучуваат. Ние женските не сме толку внимателни,а треба.
Ќе се приклучам кон темава. Моето мислење е доколку мажот е ориентиран само кон водење љубов, и избегнува да зборува за било каква тема, тој ја посакува девојката само физички, а не психички. Разговорот е клучна компонента за било каков однос.
Треба да бидат опфатени 3 сфери за успешна врска/брак: добар однос (разговор во било кое време за било какви теми), доверба (вклучува и сигурност) и секако добар секс. Доколку се обострани, супер