Не ставам Не би ставила ништо на ранг листа затоа што сите 3 се неопходни и доколку би фалело нешто од нив не би била успешна самата врска.
А шо би ставила на ранг листа? Ние сакаме пред се внимаваме девојката да не ни е изнервирана, да ја опуштиме, да и влееме доверба во нас, па со една блага насмевка да ја поканиме на интимна дружба. И да си преќутиме пред се
Некои мажи имаат и премногу чувство, но секогаш истите имаат друг недостаток. Ако бараш едно нема друго и обратно, истото го гледаме и ние кај вас. Секој си збори за себе, еве ја се трудам да општам колку можам. Сепак за искажување чувства сме малку повеќе резервирани од вас, тоа го гледаме поинаку од вас бидејќи ние сме тие кои треба да ја поканат девојката пред олтар. Треба правилно да оцениме и да не избрзуваме со погрешни заклучоци. Правилно расудување бара посветеност кон личноста, вниманетлност, и влевање самодоверба во самите нас дека таа е личноста која сакаме да биде нас.
Oooo maco i toa kako treba, milo za drago. Sepak kapa dolu za batkava sho barem si prizna Pa ocigledno samo tamu vi e umot, debata vkrevet
Јас би рекол дека е обратно т.е. сите барања жените од сопрузите/партнерите си ги добиваат во кревет...па после си апеме ние мажите од газот
хахаха па женче не ми е расипана, јас тука за помош ви се нудам како домашни проблеми да решите... се шалам немој некој сега озбилно да ме сфати еј
Имам друг проблем со дечко ми, во последно време се однесува доста чудно. Инаку моментално тој не е тука ама никогаш не сум му дала повод да се сомнева или било што секогаш се слушаме, се гледаме на камера, му кажувам каде и да одам и со кого, дури и слики му праќам, никогаш е сум го одбила за ништо. Бев изморена на работа и уште во 9 ми се приспа и му пишав во кревет сум, ако заспијам јави ми се после 11 ќе станам да се видиме на камера и се одјавив. Тој ми пишал кога ќе сум го лажела нешто да сум смислела добро што, да не сум се брукала само. Иначе имам само една најдобра другарка со која сме заедно од мали,а приметувам дека тој не ја сака многу ми вика сум ја слушала нејзе а тоа нема врска со девојчето и двете сме врабоени и се гледаме едвај еднаш недлено и тоа на 2 саати зопшто си имаме обврски. Во последно време е убеден дека јас си имам некој друг за онаа работа, а дека него го користам само за тепање време. Не знам веќе што да правам и како да му објаснам кога тој си тера по свое буквално психички ме уморува и малтретира. Имам и други проблеми и не можам да го поднесам тој притисок од негова страна. Порано не беше таков, сега почна ептен да претерува не знам што е работата. Ме блокира, па ме одблокира по милион пати. Инаку се сомневам дека зема хеорин, затоа му се менува расположението некогаш е добар, некогаш е психопат. Јас искрено го сакам ама не знам како да продолжам понатаму вака?
Тешко богами ќе продолжиш вака. Единствено ако не го сакаш само за онаа работа, поарно да си најдеш друг. Ова како што го опиша е се само врска не. Па што ако се допишувате и гледате кога тој сумја во тебе цело време. Ти во него сумјаш? Значи тој тебе воопшто не ти верува. Може се појавила некоја искра помеѓу вас двајца некогаш, која сега и двајцата не можете да ја препознаете. Ти сепак признаваш дека е променлива личност, згора на се сумјаш и на дроги. Ако сакаш да бидеш со него и да те влече цело време, остани со него.Ако почне да ти бара пари, тогаш барем ќе бидеш сигурна дека и се дрогира. Со лесно. Ако сте за жалење да жалиме заедно. Ја ќе бидам волшебникот од ОЗ.