Љубовни проблеми и совети

Discussion in 'Врски' started by bilkata, Dec 4, 2009.

1. doctorgreyxo

doctorgreyxo Истакнат член

Девојко што бараш ти со ваков? Нели гледаш и сама си свесна дека е идиот? Не биди наивна тргни се од него..Ебати машкото такво.Многу ме нервираат вакви лигуши..желни демек за внимание а не го даваат своето.Ц ц ц

shooter.0801 likes this.
  2. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Епа ете можеш и самата да му го видеш умот. Се гледа дека дечкото те држи само како втора опција, па и плус те лаже нема расчистени сметки незнам што. Си згрешила што си му поверувала тогаш, ама ајде сите сакаме да веруваме во тие што ги сакаме и да му дадеме шанса.
    Мислам дека не треба да си го трошиш времето со него.

shooter.0801 likes this.
  3. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Ама овој дечко ти сварно идиот испаднал.Голема работа си качила некое кило и одма со уцени дека ке се разделите. Наместо да ти каже да не се секираш дека ке се среди и ке биде во ред тој.. Мене да ми каже вака искрено не знам што би направила ке го ставам ако сака нека си замине. Како да изгледот е пресуден за една врска. Треба да те сака на секој начин ако воопшто те сака.

Едно објаснување според мене има љубоморна е можеби и не ти треба сигурно повеќе таков човек во близина.

4. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

@loveyouuu јас во рок од 3 години качив 12 кг ( поради две бремености набрзина ) , мм секој ден ги гледа моите стрии на стомакот , бутовите , задникот .. како и вишокот кг кој ненормално се приметува ( не дека некогаш сум била слаба , но до волку дебелка не бев ) и секој ден ми повторува колку сум му убава и секси . Знае да каже дека треба да ослабам , но нималку не на овој начин ко дечко ти . Ако тој те сака и се грижи навистина за тебе и тоа ти го вели за твое добро , ќе ти каже дека ќе ослабеш , додека си со него , и дека не мора да е тоа одма веднаш денес . Мм мене ми вели : " абе ти ќе ослабеш , дали за 1 или за 10 години , мене не ми е важно тоа . Јас и ваква те сакам . Ти ми донесе 2 здрави прави бебиња , и како да не те сакам и ваква ? Ако сакаш да ослабеш , тоа е твој избор , и ќе ослабеш кога ти ќе решиш . До тогаш , уживај и јади колку што мислиш дека треба да јадеш " . Дечково или има поголем проблем со тебе од килограмите , или е тотален идиот .
    @СуперДевојка и јас мислам дека другарка ти е љубоморна . Кога мм ми беше дечко , често раскинувавме , една од школските ( која ја сметав за најдобра другарка ) постојано беше до мене кога плачев и се нервирав , ама кога ќе се смиревме со него , беше прва што го дигаше носот . Не знам зошто . Мм никогаш не беше нејзин тип момче , ама ете , љубомората си го прави своето .

loveyouuu, mira.mira and Dust like this.
  5. scorpijagirl

scorpijagirl Истакнат член

Мажот и рекол на жената ако не ослабеш ќе си најдам друга. Жената ослабела и си нашла друг.

MG3, Trxmx, MilaP and 10 others like this.
  6. loveyouuu

loveyouuu Истакнат член

Во право сте. Освен тоа висока сум 1.60 а вчера се мерев точно 70 кг сум.
    И ја сакам да ослабнам сигурно дека сакам да изгледам убаво ама не може преку ноќ. Тој очекува се веднаш. Ме повредува тоа што ме уценува на некој начин, ми вика за 2 недели да видел резултати. Според него јас не сум требала да јадам ич ништо. НАвистина ќе ме испровоцира да ослабнам и да си најдам друг.

7. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Staff Member

И треба така да напрајш.
    Јас зимава, наеднаш качив многу кила, дечко ми исто. Ни јас му префрлам, ни тој ми префрла туку еднаш уз муабет се договоривме заедно да почниме со регулирање на исхрана, диета и да одиме да трчаме и вежбаме. Резултати не ни очекуваме за две недели, за твојот дечко да очекува резултати за две недели.
    Накратко, не само за ова, штом некој уценува во врска (за било што) - не е достоен да остани во истата.

8. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

@loveyouuu ај настрана за изглед, туку гледано од здравствени причини зошто си качила толку за кус период? Може е некоја жлезда,нарушен хормонски баланс.
    А за тој дечко ти, стварно со плиток ум ми делува чим за тоа се запнал!! Навистина, во ред е да биде загрижен за здравјето твое но ваква тортура, даа, тортура, не е во ред

9. Avery

Avery Популарен член

Вие изгледа имате доста проблеми во врската. Те читав во друга тема дека те напнувал за секс, те блокирал на фб, сега ова со килажата, а и доста е постар од тебе. Искрено, не ти треба во животот.

MG3, mira.mira, sj *O* and 3 others like this.
  10. sj *O*

sj *O* Популарен член

@loveyouuu :bow:

*иначе јас сакам еден совет. во последно време бев во ситуација да бидам околу личност со која имав недоразбирање. мислам имав недоразбирање со неговите другари, се разбира не по моја вина ама од моја страна, иако кога се дружев со неговите другари тие како да не ме сакаа мн (мојата цел беше да се зближам и со нив за да ме прифати поќе). тој се понашаше ок спрема мене и иако сега не се дружиме и двајцата глумиме како ништо да не било, изггледа како двајцата би можеле да си дадеме шанса овојпат стварно да се запознаеме, ама сега само јас и тој. после то што се случи стварно не знам како да му пристапам. од една страна се осеќам како да го повредив ама од друга и јас како да сум повредена после недоразбирањето. ајде феминки да ве слушнам шо ќе речите на ова...?

Last edited: Apr 12, 2017
    Aleksandar1212 likes this.
  11. Angells bejb

Angells bejb Активен член

Вчера со дечко ми бевме излезени во една дискотека и зад нас на друга маса стоеја момчиња и као демек еден од нив цело време сакал да ме фати за гз, ја пружел раката а јас не го ни забележив.После само си ја чукна раката од мене и јас се потргнав настрана и одма дечко ми направи хаос, како сум дозволувала да ме фаќаат сите бла бла..Па јас без осет ли сум бе,ваљда можам да осетам ако некој ме фати за гз.Во тој случај не ме ни фати само си ја чукна раката од мене и дали одма треба да ме навредува?

12. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

По колку години сте ти и дечко ти?
    Посебно дечко ти ? :D

Мисим ово није нормално, затоа прашувам :shake:

13. krofnicka27

krofnicka27 Популарен член

@Kukla994 А и тие што фаќаат за гз во дискотека :rofl:

Инаку... Чиста глупост. Многу детска работа :| Не е во право хаха мислам како може тебе да те навредува ако некој се чукнал во тебе? :^)

mira.mira likes this.
  14. Angells bejb

Angells bejb Активен член

26 :wasntme:

15. sagittarius989

sagittarius989 Истакнат член

Извини но ова веќе ни детска работа не е :?:

16. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Па ако дечко ти бил толку и приметил дека некој сакал,те фаќал за гз што не скокнал на дечкото не на тебе,ама така можел ќотек да изеде а од тебе не,8)како што викаш тој можеби прави халуцинации
    А ти ни крива ни должна си настрадала со бла бла као божем ти си го ставила гзот на негова рака а не обратно (facepalm)и да било тоа така како што видел тој:headbang:

cresa-jagoda, jasbi and Dust like this.
  17. aleksandra4444

aleksandra4444 Истакнат член

Во врска сум веќе пола година ама има нешто што многу ме нервира кај него е што многу слободно се понаша пред другите т.е женските.Кога бевме во диско,тој беше со другарите и другарките а тие му се најголемите распуштеници,значи нема со кој се не биле..И го видов како и оди на една од позади значи се триеја буквално безобразен еден,кога го видов тоа ми се згади од него....Знам дека нема да направи ништо да ме изневери ама таков е по природа ама мене тоа ми смета барем да не го гледав јас тоа....Мислам дека ќе раскинам,вие што мислите правилно ли ќе постапам?..

18. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Јас мислам дека дечко ти малку претерува сепак.Сигурно нема да дозволиш некој да те фаќа за гз во дискотека и тоа пред него.Детско однесување.

Како за почеток да разговараш со него да се смени ако може.
    Сепак тоа е недолично однесување и јас да сум не би поднесувала дечко ми да се лигави со некој таму па макар и биле другарки.

aleksandra4444 likes this.
  19. loveyouuu

loveyouuu Истакнат член

Некој за совет во инбокс

20. Loretta

Loretta Истакнат член

Може кај мене :)