Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.827
    Допаѓања:
    80.754
    Понатака тие ќе се каат, а не ти. ;)

На sj *O*, fallenangel, esperansa777 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.113
    Ти уште не си пораснала :?: ?

3. Cucueta

Cucueta Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2017
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    80
    Па мислев за кога ќе сум накај триесетина години.

А и мислам дека 18 години не е баш порасната.

Последна измена од модератор: 4 јули 2017
  4. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.715

Прочита некаде дека со еден к*р не се оди во гроб? :rofl: :whew: :worried:

На MayDiamonds, sj *O*, Aquamarine93 и 5 други им се допаѓа ова.
  5. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    Ако навистина те сака и го сакаш нема што да се каеш понатака , се додека ви оди добро биди со него не барај преку леб погача , бидејќи тоа е нешто највредно да го имаш само него и он само тебе поз... ;)

6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.113
    Годините не се мерка за пораснување,паметот е.

На Glasna, sj *O*, fallenangel и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Βικτωρία

Βικτωρία Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    3.668
    А што се замараш ти што прават другите и колку ги имаат?Зар не е подобро да бидеш со некој за сериозно ,додека тие идат туку-така,каде што многу се големи шансите некои да им залепат "етикета"на лесни девојки,а од тој пат лесно не се враќа!Не ми е јасно зашто се секираш за тоа...Подобро да бидеш со еден како што и самата си пишала убаво ти е и се имаш со него,од колку со кој стигнеш.

8. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.267
    Допаѓања:
    50.863
    Па што ако се со различни типови секоја вечер мислиш тоа е убаво? Сакаш цел град да те оговара? седи си мирно, но ако сакаш да бидеш како нив верувај ќе се поакеш еден ден но доцна ќе биде.
    Јас имав такви другарки коишто излаваа со сите во градот, сите ги поминаа, па почнаа и по околните градови бидејќи немаше повеќе машки во градот за нив и ни минута додека сум се дружела со нив не сум помислила да бидам таква како нив. Јас си фатив дечко си се оддалечив од нив, а тие сеуште продолжуваат така.

9. Artlover

Artlover Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2017
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    34
    Здраво,
    Ми треба совет, се гледав со еден дечко, кој пред да започнеме да се гледаме имаше девојка, потоа ми кажа дека раскинале, и нема ништо повеќе со неа. Првите два месеца се беше супер, потоа почна да се однесува чудно, го смени начинот на однесување. Почнав да се сомневам дека има друга, се гледавме само навечер, ми кажаа дека повторно бил со девојката, но тој негираше и ме убеди дека не е така. Многу пати се расправавме за тоа, тој секогаш успеваше да ме излаже дека не е со неа. Одев и кај него дома. Пред некој ден ги сретнав случајно во град заедно тој се шокира кога ме виде, заминав се направив како ништо да не видов. Тој исто така се правеше како да не ме видел и се однесуваше како ништо да не се случило... Кога му пишав дека сакам да прекинеме и дека знам оти е со неа повторно негираше па ме убедување, ме изнервира што и покрај тоа што ги видов ме прави будала и ме лажеше со месеци. И пишав на девојката и и кажав дека пет месеци се гледал со мене и со неа, и пратив докази дека не лажел. Проблемот е што сега тој ме уценува да сум и пишела дека тоа сум го измислила и дека не е вистина, доколку не го сторам тоа ќе објави нешто мое на интернет, не сум сигурна но мислам дека нема ништо мое што може да објави. Што да правам да и пишам ли...

10. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.827
    Допаѓања:
    80.754
    Ни пишувај ништо на никој, само прекини ја врската.

На Artlover му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Anacid

Anacid Истакнат член

Се зачлени на:
    17 декември 2014
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    2.430
    @Artlover Батали, не се замарај со такви , нема потреба таа и сама ќе свате ако е доволно паметна , а ти заборави на него , избриши го и помножи го со 0 ...Почни си нова страна и внимавај другпат не е убаво да се гледаш или флертуваш со зафатени момци бидејќи истото и тебе ке ти го направат (повеќето).

12. boo3

boo3 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2015
    Пораки:
    1.577
    Допаѓања:
    5.699
    Не си го погазувај тоа што си го направила, не и пиши. Нема зошто да велиш дека нешто што си кажала е невистина, кога е вистина. Само прекини ја врската со него.

13. Βικτωρία

Βικτωρία Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    3.668
    Прво не си требала ништо да и пишуваш,што корист си имала ако си и пишала?Си требала да оставиш да ја прави будала неа,а не да се вметнуваш во проблеми заради неа,како и да е те разбирам до некаде зашто си го направила тоа,ама мораш да продолжиш сега...види,таа ако е паметна ќе сфати дека дечкото Ве лаже,само ти не можеш да го докажеш тоа,да си му рекла тогаш нешто кога сте се виделе макар и едно здраво,па пак ама не можеш да докажеш ништо,јас викам најдобра варијатна ќе биде да и пишеш,и баш ти е гајле дали ќе поверува или не ,ако е паметна кога-тогаш ќе го фати дека ја лаже,и она ќе испадне будала,а за тоа што се заканува,уценува не ти може ништо,верувај и мене ме уценувале па ништо,само се сили,и што ќе ти направи баш ме интересира?Ќе ти ги злоупотреби сликите?па и ти имаш негови и ?Не се замарај,ти откачи го,а она нека тера со него,нема да им биде за долго.

14. Artlover

Artlover Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2017
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    34
    Веќе го избришав, јас никогаш и не флертував со него, тој ме прогонуваше со месеци. Јасно му кажав дека мразам лаги и не се мешам во туѓи врски, потоа кажа дека прекинале, а таа имаше слики со друг. Виновна сум што му верував но тоа е.

Последна измена: 4 јули 2017
    На EraBon и Βικτωρία им се допаѓа ова.
  15. EraBon

EraBon Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    595
    Подобро со еден одколку со 101..подобро со некој што го сакаш барем малку одколку со некој што немаш ни грам чуство ни ништо....А и од кај да знаеш какви се тие за една вечер секакви ги има...

Батали ги и двајцата едноставно прекини ја врската и тргни си по друг пат...Ако тој те сакал тебе и сакал да бидете заедно немало тоа да го направи...сега од тебе тој не заслужува ни едно здраво..!!!!

Последна измена од модератор: 5 јули 2017
    На fallenangel и Artlover им се допаѓа ова.
  16. Artlover

Artlover Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2017
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    34
    Не требаше, но во афект избрзав, ете не размислував со ладна глава. Никогаш не сум му праќала никакви слики, само ако тој сликал без да забележам, друго нема.

17. Βικτωρία

Βικτωρία Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    3.668
    Мислев да не мислел на слики од фб итн..нема врска како и да е,може само да збори не може ништо да направи.

18. Brojka

Brojka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2017
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    1.724
    Јас мислам дека нема никакви слики или снимки од тебе. Сакал само да те заплаши за да не и пишуваш.

19. Artlover

Artlover Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2017
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    34
    Од кога дознал дека сум и пишала ми се јави и праша дали сум го сторила тоа и толку, по три дена ми се јави и пак праша зошто сум го сторила тоа, па ми кажа да пишам дека тоа што сум го пишала не е точно (а тоа се толку очигледни докази) и дека има нешто мое кај него, му реков дека ќе пишам откако ќе покаже што има но одби и рече дека лажел немал ништо.

20. Βικτωρία

Βικτωρία Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    3.668
    Веќе неколку месеци се гледам со еден дечко од Србија,дојден е тука,во текот на тие месеци да бидам искрена не знаев дали воопшто сакав да почнувам нешто со него,ние и покрај тоа што не сме во врска еднаш една му пишала да се видат тој и вратил дека има девојка (за мене) ја му реков не сакам да му давам лажна надеж итн..ми пишуваше секој ден 24/7 пишувавме се гледавме и му реков дека сакам друг (немаше врска ама напорен ми стана,плус на родителите им кажувал за мене што е премногуууу)... после една недела пак ми пиша, ми рече дека се вратил во Србија и излегол со некоја од таму и дека неа ја сакал не знам што и реков супер со среќа блабла..и после три дена ми пишува јас раскинав,затоа што ти највеќе ме разочара..е мене не ми е јасно ..вика ја сака ,па сега раскинал пошто јас сум го разочарала?(facepalm) Што му е на дечково или сум ја глупава па не можам да сфатам (facepalm)