Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовта во новите врски

Дискусија во 'Врски' започната од marama, 21 јануари 2011.

1. Domitia

Domitia Активен член

Се зачлени на:
    6 септември 2021
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    6
    Девојки, она што го споделив го споделив за да си внимавате и да не налетате на некој ист таков. Тука не сум на суд, ако почнам да споделувам се што е пишано од негова страна, крај ќе нема. Нема потреба да ме поддржувате, ама не може ни да си кажете дека сме исти. Сепак, ваша работа.
    Внимавајте си на кој му укажувате доверба и за кој еден ден сте "многу убава" а наредниот "дебела, грбава и гнаса од човек" (делот кој не го споделив со вас).

Толку од мене.

2. Hellobeautiful

Hellobeautiful Форумски идол

Се зачлени на:
    28 мај 2012
    Пораки:
    3.373
    Допаѓања:
    20.959
    Ама и ти си иста таква. У случајов барем..
    И двајцата се пцуевте. И двајцата сте кажале ужасни зборови.
    Никој не вика да преќутиш на навреди, ама па и не си скроз innocent.

3. Mantub

Mantub Форумски идол

Се зачлени на:
    23 ноември 2017
    Пораки:
    10.800
    Допаѓања:
    97.090
    Срц јас мислам делот го сподели со намера за одмазда кон него демек да видат девојките име и презиме и може ќе го препознаат па нема никоја да го сака.
    Што не ми е гајле мене за него ич верувај.
    Ама од две навреди кон тебе и две навреди кон него не е никаков пример за "на каков не треба да налетате".

На Tan4ence му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    5.083
    Допаѓања:
    27.329
    Абе океј, знаеме дека има секакви.
    Ама ко ај да земеме секоја пцовка кажана од нас или кон нас да ја објавуваме јавно.
    Башка не знам како четот ќе му помогне на некој да не налета на "таков". На прв дејт не секој покажува каков е, така што дали ќе налеташ на таков или не е чиста среќа, не зашо (не) си внимавал.

5. Domitia

Domitia Активен член

Се зачлени на:
    6 септември 2021
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    6
    Го сакале или не сакале ама ич не ми менува. А за драми овде правење, можеме и до утре.

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.