Девојки, она што го споделив го споделив за да си внимавате и да не налетате на некој ист таков. Тука не сум на суд, ако почнам да споделувам се што е пишано од негова страна, крај ќе нема. Нема потреба да ме поддржувате, ама не може ни да си кажете дека сме исти. Сепак, ваша работа. Внимавајте си на кој му укажувате доверба и за кој еден ден сте "многу убава" а наредниот "дебела, грбава и гнаса од човек" (делот кој не го споделив со вас). Толку од мене.
Ама и ти си иста таква. У случајов барем.. И двајцата се пцуевте. И двајцата сте кажале ужасни зборови. Никој не вика да преќутиш на навреди, ама па и не си скроз innocent.
Срц јас мислам делот го сподели со намера за одмазда кон него демек да видат девојките име и презиме и може ќе го препознаат па нема никоја да го сака. Што не ми е гајле мене за него ич верувај. Ама од две навреди кон тебе и две навреди кон него не е никаков пример за "на каков не треба да налетате".
Абе океј, знаеме дека има секакви. Ама ко ај да земеме секоја пцовка кажана од нас или кон нас да ја објавуваме јавно. Башка не знам како четот ќе му помогне на некој да не налета на "таков". На прв дејт не секој покажува каков е, така што дали ќе налеташ на таков или не е чиста среќа, не зашо (не) си внимавал.