Што е тоа љубов? Љубов е необјасниво чувство кое ги спојува неспоивите работи,отвара железни врати и прави невозможни работи.
Што е тоа љубов? Безрезервно да се даваш и да не се штедиш до послениот здив. Да се жртвуваш и секогаш да бидеш сонце за сите. Да грееш и топлиш, а ништо да не бараш за возврат. Бидејќи насмевката и радоста на другите, ти е изворот од кој ја црпиш силата за да го правиш тоа .
Љубов е збор од 5 букви и 2 будали. Во некој случај се појавува некоја к*рва која незнае да брои!!! П.С-Текстот го најдов на интернер ама прекрасен е. Љубовта е смислата на животот.Колку и да сака некој да игнорира не може бидејќи тоа чуство е незаменливо,те носи во облаци и прави да се чуствуваш посебно.Љубовта е нешто што го оплемнува човекот.Таа е нешто што го исполнува човекот од дното на душата.Го исполнува него а и неговиот живот,го прави среќен и задоволен.Љубовта е најдобар учител.Не учи на сите добри и лоши работи во животот.Љубовта е единствената необјаслива работа во светот: се раѓа,расте и умира.Таа е како сенка,ако посакаш да ја стигнеш и да ја фатиш не ќе успееш,а ако и го свртиш грбот таа постојано ќе те следи без оглед на се.Кога љубовта умира човекот вене како цвет,зашто таа го исполнува,го прави среќен и задоволен да има причина да живее.А ако љубовта згаснува,згаснува и смислата на животот,радоста,среќата.Но постојано треба да ја гледаме посветлата страна на се што се случува околу нас затоа се вели: НИКОГАШ ВО ЖИВОТОТ НЕ СЕ РАЗОЧАРУВАЈ ЗАТОА ШТО МОРЕТО ПОСЛЕ БУРА СЕКОГАШ ИСФРЛА БИСЕРИ!!
Љубов е кога сте со години заедно, а сепак, едвај чекаш да се видите. Љубов е кога забораваш на сите нервози додека тој те гушка. Ете за мене ова е љубов
Љубов е игра на храбрите... Љубов е игра. Љубовта е поезија која ја пишува пијан, а ја чита трезен Љубовта е една книга во една реченица,цел океан во една солза,седум неба во еден поглед,1000 години во еден момент... Љубовта е прекрасно чуство за кое се потребни две срца...но понекогаш остава длабоки рани од кои едното срце обавезно се крши...
љубов е кога ти е побитно на другата личност да и е подобро отколку на самата себе. љубов е кога неможеш да прстанеш да го сакаш,и кога заслужува да го мразиш и да го избришеш од својот живот
Љубов е кога ти ја раскажува истата приказна по милионити пат, а ти наместо да му речеш леле аман, сто пати сум ја слушнала приказната, само милно го гледаш и се смешкаш на истите делови и знаеш дека можеш да ја слушаш таа приказна цел живот.
3драво *и*м*е*т*о* (негово) сум, лудо одите за скопје денес порака кај татко ми во телефон, од надежниот Mакедонец мој