љубов е кога ќе му ме боли стомак неможам да дојдам а он на тоа одговара добро за саат време сум кај тебе..хохо и да љубов е коа ќе му речеш убава ти е таа маичка.и едноставно нема да ја соблече
Кога сум во ПМС на пример како денеска, и во ова време наеднаш пред да гледаме филм ми светна дека ми се пие ногу Кока Кола лајт и ми се јаде лут чипс, нели тоа е урнабесна и најдобра комбинација за гледање јака акција па мојот љубен, тренерките на себе, и правец до трафика на 10 минути од кај нас дома! Е тоа е љубоФФ!
Koga od prvo pa do posledno viduvnje gi cuvstvuvas tie peperutki vo stomakot i zelbata da ja vidis pak i pak ne ti se gubi ni edna edinstvena sekunda, koga se grizis i posakuvas da imas mokj da i go poklonis celiot svet,koga ti e celo vreme vo mislite,koga e poslednata so koja zaspivas i prvata so koja se budis Ne mi zameruvajte za latinicata,od mobilen e napisano
Кога се будиш со нејзе во мислите, кога си легнуваш со неа во мислите... Кога цел ден мислиш на неа и сакаш секој момент да е до тебе и да ја гушнеш... А кога сте заедно едноставно гушкањето ви е коментар за тоа колку се сакате, и двајцата сакате тоа никогаш да не престане...
Љубов е кога пеперутките во стомакот не престануваат да летаат се додека не те гушне толку силно што за момент ќе останеш без воздух. Ми фали ова чувство...
Нешто едноставно:Љубов е кога ќе те прегрне мнооогу силно а ти си го слушаш срцето во врат и не знаеш дали е од возбуда или од тоа што немаш воздух. Нешто филозофско:Љубов е илузија, далечна од реализмот.Занес кој те носи како во розов балон од сапуница....се додека некој не дојде и ти го руши со шилеста вистина.
Си ја изгорев раката.Се слушнавме на телефон и му кажав. Дојде за 15 мин од работа да ме види и да ме намачка.И крема купил во меѓувреме. И пак се врати на состанок, јас си останав со намaчкана рака и полно срце. ДЕНЕС се случи тоа,пред 2 саата.
се скаравме за глупости и тоа скроз можи да се речи дека беше крај на врската јас будала тоа го побарав незнам со кој памет и јас се затворив вкупатило плачев ама не се одѕвивав дома беше само сестрами ама бидеќи не излегов долг период му се јавила сестрами на дечкоми шо ми било и тој одма колата како шо работел низ дома по трејнерки валкан дојде да ме види му мавнал кизнај каде паметот...излегов од купатило со плачење ме загуши и ми рече да не го вадам повеќе така од памет дека се е во ред и дека мн ме сака.... душа моја
Пишав еднаш во една друга тема за тоа што е љубов. Љубов е кога би можел и во раце да те држи само за ти да не се' мачиш и да газиш на земја... ете тоа е љубов.
Љубов е чувството коа знаеш дека си на вистинско место со вистинска личност, и уво не те боли за никој друг.