Љубов=слога според мене едно без друго не можат да се сложуваш да се почитуваш да бидиш верен еден на друг
..кога ќе направиш некоја непромислена глупост а он место да се налути ти вели не грижи се јас се ќе средам...
*Љубов е кога се враќаш изморена дома а тој те пречекува со ручек на маса. * Љубов е кога ти плети внатрешна плетенка на косата. * Љубов е кога последните пари од новчаникот за тој ден ги троши за да ти купи ружа.
koga rilja raboti za site tvoj hirovi, a tebe bas te briga si kpuvas sto ti dojde pri raka, za da mu bides ubava
Љубов е да не го испушта погледот од тебе Љубов е да те гушка дури и кога работи Љубов е кога нежно ќе те повлече кон него Љубов е кога се обидува да те расположе и кога е навистина ммогу уморен
Љубов е кога и во најголемата кавга сепак си кажувате дека се сакате и дека за се има решение дур има љубов, па се се завршува со разговор за брзо време, наместо со драми, раскинување, блокнување и навреди...
Љубов ми е мене кога има хемија и се радувате на секој момент заеднички и после многу 365 дена поминати во врска. Аа да, ќе заборавев. Кога ќе ги преминете сите препреки заедно и ќе извојувате победа над сите пречки што ви го попречиле патот...посебно ако овие препреки се од живиот свет и се твоите родители
...коа ќе чмае еден саат само за да те види на блиц и доволно му е и тоа. ....коа се караме и сум инфрит ама знам дека џабе се лутам па ќе му речам-тоа е, утре пак ќе ти пишам ко нишо да не било јер те сакам... кога ќе те праша дали си гладна пред да пиеш апче кога си прајш аларм у тел коа има закажано на контрола да го посетиш.. кога му ја знаеш тврдоглавоста и пак го сакаш идиотот бе кога ќе ме гушне...
Кога колку и да сум изнервирана и тажна за нешто, знае одма да ме насмее Кога ќе ме погледни со тие очи кои сјајат од љубов Кога ми носи доручек во кревет Кога ми го отвора пивото