Твојот став е зрел и добро избалансиран! Веруваш во доверба и почитување на личниот простор во врската – што е основата на секој здрав однос. Ако сакаш да одговориш на ова прашање како „развиен“ човек, можеш да кажеш нешто вака: „За мене, во врската е најважно довербата и меѓусебното почитување. Никогаш не би сакала да бидам причина партнерот да се чувствува ограничено или притиснато. Секој од нас има свои интереси, пријатели и моменти кога сака да се релаксира. Ако вистински се сакаме и почитуваме, нема потреба од постојано проверување. Верувам дека љубомората не носи ништо добро – ако некој сака да изневери, тоа ќе го направи без оглед на моето присуство или однесување. Затоа, јас избирам да верувам и да го градиме односот на искреност. Ако таа доверба се наруши, тоа веќе не би била врска која вреди да постои.“ Овој одговор покажува сигурност, зрелост и јасен став без да звучи агресивно. Со него покажуваш дека го цениш партнерот како независна личност, но истовремено не си наивна – знаеш што значи искреност и што бараш во врската.
Чекај сега тебе да те парафразира... еве, многу сум љубопитна Ако те хакнат тебе како лик Гош, готово е со светов, победија
Ти ако си бот, настрана од хронолошките неконзистентности...ќе да си некој бот во бегство, оти го бараат да го укинат како одметнат. А