Па да ја сакал неа со неа ќе останел немало со тебе да биде. А тоа околу допишувањето не знам што да ти кажам.
Кратка ќе бидам.Тој нејзи и дава надеж,не сака да ја изгуби како опција.Не значи дека не те сака,не значи дека и неа не ја сака.Себе си се сака највеќе,опасен е,внимателно
Toj se opravduva kao demek tamu bev sam , taa epten mi se najde kako prijatel, nema nisto sme ostanale vo dobri odnosi A da ja blokne takvo nesto nema sansi da pobaram od nego bidejki ke napravime od toa ogromna kavga sigurna sum
Ако веќе завршил со неа, нема сигурно да се пријатели посебно кога она му изјавува љубов. Нека ја блокне, нема зошто тоа да му смета ако веќе сака да продолжи со тебе. Не можеш да бидеш пријател со бивши кој сеуште има чуства за тебе и ти изјавува љубов.
Не знам искрено не верувам дека има повторно нешто меѓу нив, можеби за џабе се нервираш и потресуваш. Навистина ми е жал бидејќи поминуваш низ сето тоа. Без разлика дали постои нешто или не.
Мислам дека може да се смири,женска тактика и се е можно,овој е опасен манипулатор многу милозвучно и внимателно кон женскиот род манипулира
Takov covek moze da prekine so takov zivot samo ako toj resi, prasanje e I toa kolku vreme bi traelo, moze na prvata ugornica na polesnoto da Se vrati.
Да, ама има и исклучоци што сепак значи дека во врска луѓето се менуваат. И не е само промената на подобро промена...
Немој да ја убиваш надежта За секој маж (еве маж ќе земам за пример) без разлика колку е расипан, неверен и себичен, некаде постои некоја жена за која целосно ќе се промени. Може па некогаш ќе му се здосади од таков живот и ќе посака да се смири па промената ќе се препише на сметка на жената што тогаш ќе се погоди со него не знам, ама сепак верувам дека луѓето се менуваат.