Eve I jas sum. Jas koja nikogas ne bev ljubomorna I najmnogu mrazev ljubomora. No ne sum ljubomorna na toa koga e izlezen, mi smetat followers no ne dotolku da histerisam.na pocetok poveke mi smetaa. Najmnogu sum ljubomorna na negovata bivsa. I ova samo tuka go kazuvam. Ne pokazuvam nisto, ne ni znae toj deka I go imam otvoreno profilot. Premnogu e slicna na nego, ubava e, zabavna e, I znam deka mnogu ja sakal. Toa na pocetokot go doznav koga si raskazuvavme eden so drug. Plus e poznata. Jas koja nikogas ne ljubomorev na niedna....cudna sum si Sama sebe, se lutam na Sama sebe sto dozvoluvam vaka. Me boli toa sto se tolku slicni, a jas I toj bas razlicni. Glupost e ova sto go napisav, ama jbg vaka se custvuvam. Retko mi teknuva na ova ama ete mi teknuva. Onaka za ispaganje ne tolku. Ako saka nekoj ke zapoznae I vo teretana. I po ulica. Ne mu vrsam pritisoci ni toj mene. Ne ni pokazuvam ljubomorna, ama dlaboko vo sebe da.
Различните сили се привлекуваат во природата, истит се одбиваат едни од други, така да немаш гајле. Да било се супер немало да му биде бивша.
Јас не сум љубоморна премногу, мило ми е кога гледам како луѓето му се диват. Во спротивно, тој е премногу љубоморен и воопшто не ми смета. Го покажува тоа на многу интересен и грижлив начин.
Јас воопшто не сум љубоморна, едноставно таква сум од секогаш. И си стојам на тоа дека муабетон “Мора да има љубомора” е глупост. Дечко ми е малку љубоморен, али онака интересно.
Лошо е кога има љубомора во врската тоа е знак на недоверба, јас лично не би можела да останам во врска која нема доверба.
Ako ednio partner ne mu veruva na drugio i e ljubomoren vejke ne e toa toa nema da bidi kako sto treba da e. so doverba
Штом се сакаат нормално ќе има љубомора ама да биде во дозволени граници.Не е љубомора забранување да се други со некој/а,да излегува, забрана да носи или не носи некаква облека,забрани да не оди никаде да седи дома тоа е болна љубомора.Секако можно е и од нефоверба.Довербата тешко се гради,а прелесно се руши.Сепак не оправдувам.
Za toa taka si e vo pravo si. Se vo dozvoleni granici .Zabrana ne bi trebalo da ima spored mene nikakva. Ti kako mislis
Забрана не би требало да има,ама ако не покажува ич знаци на љубомора тоа е поопасно.. Златна средина
Како што напишав љубомора нормално да има ако се сакаат но во дозволена граница,а забрани и слично ма нив е болест,тоа веќе не е љубов. Ако има љубов нормално е да има и љубомора ама во дозволени граници.
I ja sum ljubonorna previse a I decko mi isto taka. Baram sovet poradi toa sto mi se sluci denes decko me udri bukvalno mi udru samar I toa dva pati zatoa sto sum poglednala nakaj dvajca momci I tie mi kazale cao zatoa sto jas sum gi poglednala znaci jas bev na rabota vo klad rabotam i toj dojde I go vide toa I potoa mn se iznervira I neznael sto pravi potoa mi se izvinuvase mn pati. No jas neznam dali e ova normalno nez dali da produzam so nego posle vakvo ponesuvanje.. da ste na moe mesto sto ke napravite
Не знаеш дали ова е нормално само заради што си погледнала ? Значи утре некој ако ти речи здраво он носот ќе ти го пукни. Нема оправдување за вакви постапки.
Ништо, утре пак да ги погледнеш и пак нека те шамара и така до недоглед. А тој да погледне и ти да го шамараш веќе нема ни да ти се јави и ќе те остави да го молиш кревајќи му го егото и манипулирајќи те. Сами си правите. Па уште дали било нормално?!
Зошто мислиш дека е нормално некој да те тепа? Не е тука љубомора во прашање, туку насилен е. Утре пак ќе се случи нешто, пак ќе те удри. И така секој пат се повеќе и се ради бизарни причини додека не те осакати или убие. Да ти одговорам на прашањето, не би продолжила ни минута повеќе со него.
Ќе го оставам во истата секунда. Спаси си се со време, и мораш да сфатиш дека со љубомора ништо не се постигнува.
@Milickaa555 сериозно прашваш дали е нормално? Што треба да направиш? Да продолжиш ко ништо да не било, и да чекаш нареден пат да те претепа