Ја имам првата маска од 200 милилитри и ја ставам на мокра коса ја држам во крпа некое време и убава е ја расчешлува косата.
Дечки да прашам нешто во врска со кремава од какао.Јас ја користам истава али во мало пакување задоволна cyм премногу но ја нема малава во тековниот каталог само оваа од 400 мл.Па ме интересира некој што ја користел оваа да ми каже дали има некаква разлика мислам на густина,формула,пошто ја пишува за лице раце и тело?
Mislam dekaa e istaa teksturata .. onaa od 200 ml. e pogusta a ovie se povodenesti .. aj @Miranda ako saka neka napise zbor dva dalii e i taa takaa so poretka formula
Со поретка формула е и може да се става на раце лице и тело, додека таа ти што ја имаш се става на лице а таа од 200ml се става само на тело.
@resenska, и двата шампони се добри но мене лично повеќе ми се допаѓа синиот, одличен е ако имаш оштетена коса но сепак да имаш во предвид дека малку побрзо ја мрсат косата од останатите шампони. Немој воопшто да се мислиш, одлични се! Јас го имам Lavander sky, многу е пигментиран па доволно е да се нанесе само еден слој, брзо се суши и трае околу 5-6 дена. @apricot, во моментов ги имам двата и кремот за лице е за нијанса погуст и помрсен од кремот за раце, тело и лице, додека тоа што е во пакување од 200 мл е путер за тело и не е наменет за мачкање на лице. Јас би ти рекла да си го порачаш големото пакување, разликата во текстурата е многу мала па и да не ти се погоди за лице, за тело и раце е одличен @Winter Lady, путерот има многу погуста текстура и е многу, многу помрсен. Јас зимово бев презадоволна од него, мелем е за сува кожа.
Дали некој го користел на лице самопотемнувачкиот лосион? За лице и тело е, но ме интересира ефектот каков е
Мене ич не ми се допаѓа, се мачкаш на тело и како ветар во магла, ниту има некој добар мирис ниту пак на кожата се приметува дека си се намачкал нешто. Според мене баш оваа крема е тотална утка, инаку оние путерите се добри.
@Winter Lady затоа барам мислење да не се исшарам како жаба Инаку сакам да ги пофалам корективните бисери, преубави се. Даваат и дискретна боја и сјај, особено за дневна употреба.
@CirezD Da da znam neka pise dali nekoj go upotrebuva , inaku segaa vidov vo katalogot pisuva i za lice i za telo dekaa e i jas mislev deka samo za telo e , menee sjajnite biseri mi stignaa i preubavi se bilee davaat mnogu nezna boja i ubav sjaj so svetki .. podobri mi se od onie bronzenite
^ Се сложувам, мнооогу подобри од бронзените Да да и за лице и за тело е лосионот , ама не ми се експериментира
Го има некој Шик бутикот за кампања 7? Кај мене не стаса, а не можам да го најдам на интернет. Ако го има некој нека ми прати линкче или ако сака да го слика. Фала.
@CirezD Epa ako ne ti odgovara na licee ke si go koristis za teloto ti davam preporaka za onoj masleniot sprej isto taka ako sakas sjaj a ne poveke boja @pamelche Cirez ima staveno sliki tukaa odi zirni gi slikite od sik butikot http://forum.femina.mk/threads/Работа-со-Авон.16009/page-13
Девојки го порачав овој ласион, па ако некој го користел истиот или некој од другите парфимирани нека сподели искуство. Оти тој од какао, двата со светките ми се убави и трајни, а истото и неможам да го кажам за тие naturals, па решив да ги пробам некој парфимиран? Колку траат ме интересира?