Jaс ја користам скоро месец дена. Засега задоволна сум. Ја нарачав откако прочитав неколку пати како ја пофали @Nausicaa . За состојките како што гледав на cosdna, океј е.
Ќе си ја нарачам, ме примами со мислењето. Инаку да прашам дали кремава одговара како за мојава моментално сува/нормална чувствителна кожа, и пред се дали е за млада кожа?
@Miss666, јас би ти кажала да си ја порачаш, нема да згрешиш Мислам, да, секоја кожа е различна ама штом на мојава терсене кожа и делува како мелем, шансите се дека и на другите ќе им биде погодена. А и да не ти е, не е скапа па барем ќе ја користиш како навистина квалитетна крема за раце. @Mia-K, и мојата кожа е таква И тоа што особено ми се допаѓа, е што имам впечаток дека ја „лечи“ кожата. Односно, порано, лицето ми беше (релативно) ок додека имав намачкано крема ама штом се впие или избрише кремата, толку, веднаш почнува да се затегнува, да се зацрвенува и да боли. Крем за лице ставав два пати дневно. Сега имам чувство дека можам неколку дека да поминам без да ставам помада, едноставно кожата е во ред и не бара дополнителна влажност/ прихрана. И огромен плус кај мене, не ми ги иритира очите, што ми е голем проблем при наоѓање соодветна помада зошто од сите хидратантни креми се утепувам од плачење
Дали ќе може некој/а да ми сликне од каталогот К02 (февруарски) која е цената на кремата за лице со канабис сатива?
Од Авон ви го препорачувам да го пробате ноќниот крем sleep potion на destilery Некој дали има каталог од кампања 2 да сликне нешто да видиме што понуди има?
Го има каталогот на нивната страна. Еве линк https://www.avoncosmetics.com.mk/PRSuite/jsbrochure.page
може некој да види во следниот каталог колку е цената на Avon Celebre парфемот? Види го прикачениот фајл 660062