Форумџика на годината 2020

Азбука на форумџики

Дискусија во 'Форумски игри' започната од baguf4e, 22 септември 2010.

  1. baguf4e

    baguf4e Популарен член

    Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    2.880
    Допаѓања:
    3.918
    Пол:
    Женски
    Самото име кажува :)

    А-анннни :wasntme:
     
  2. Lolipop23

    Lolipop23 Форумски идол

    Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.483
    Допаѓања:
    26.794
    Пол:
    Женски
    Б - Благув4е
     
  3. baguf4e

    baguf4e Популарен член

    Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    2.880
    Допаѓања:
    3.918
    Пол:
    Женски
  4. starfish

    starfish Популарен член

    Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.670
    Допаѓања:
    9.755
    Пол:
    Женски
    Г - Гоу Грл :)
     
  5. Lolipop23

    Lolipop23 Форумски идол

    Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.483
    Допаѓања:
    26.794
    Пол:
    Женски
    Д - докторка
     
  6. baguf4e

    baguf4e Популарен член

    Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    2.880
    Допаѓања:
    3.918
    Пол:
    Женски
    На ѓ нема :)

    Е-ЕнниеФаболоус
     
  7. Victorya

    Victorya Популарен член

    Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    499
    Ж-нема
    З-звездакоска
     
  8. Lolipop23

    Lolipop23 Форумски идол

    Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.483
    Допаѓања:
    26.794
    Пол:
    Женски
    А можеби требаше да играме според англиската азбука. Бидејќи корисничките имиња не се на кирилица.
    Еве и на Ѕ нема.
    И - Ива мици
     
  9. Hopeful

    Hopeful Популарен член

    Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.467
    Ј - Јулле
     
  10. Sweety-Tweety

    Sweety-Tweety Популарен член

    Се зачлени на:
    17 декември 2009
    Пораки:
    994
    Допаѓања:
    498
  11. starfish

    starfish Популарен член

    Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.670
    Допаѓања:
    9.755
    Пол:
    Женски
  12. Victorya

    Victorya Популарен член

    Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.398
    Допаѓања:
    499
    Љ-нема
    М-малинавишна
     
  13. Angelche

    Angelche Популарен член

    Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.354
    Н-Ненушка.
     
  14. Lolipop23

    Lolipop23 Форумски идол

    Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.483
    Допаѓања:
    26.794
    Пол:
    Женски
  15. Hopeful

    Hopeful Популарен член

    Се зачлени на:
    15 јуни 2010
    Пораки:
    997
    Допаѓања:
    1.467
    П - Пеперуткааа
     
  16. starfish

    starfish Популарен член

    Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.670
    Допаѓања:
    9.755
    Пол:
    Женски
    Р - Реинбоу :) а.к.а Виножитка
     
  17. Angelche

    Angelche Популарен член

    Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.354
    С-Сесилија
     
  18. Speechless

    Speechless Популарен член

    Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    3.289
    Допаѓања:
    1.814
    Пол:
    Женски
  19. baguf4e

    baguf4e Популарен член

    Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    2.880
    Допаѓања:
    3.918
    Пол:
    Женски
    Ќ нема... :(

    У-Унаа
     
  20. TheKiketoo

    TheKiketoo Популарен член

    Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    ф-форевр јанг