Сериозна си? Ја не можам да ги разберам луѓето што чуваат вакви чудовишта. Јас си чувам улично кученце и мн е мило. Ќе ми дојде под маса и ќе ме лиже по ногата.
И овие се мили верувај Куче со маче е непријател као маче со глушец Сериозна сум иначе.Знам луѓе шо имаат питови, и стафорди, и се души.Човек немаат нападнато, мачка да збрка е нормално у кучешката природа Со мене сите се галат, си играме, ме лижат исто, ги ранам, ги шетаме со газдата Абе бебиња
Јас и маж ми чувавме питбул . Но , нашиот беше веќе возрасна женка , која беше тренирана за борби . Грешката е во сопствениците на тие раси кучиња . Јас кога ја шетав секогаш и ставав корпа и избегнував да ја шетам каде што се собираат кучиња-скитници . Тој период , додека ја чувавме , не се случи да нападне ниту човек ниту животно . Кога сопственикот се врати од странство и си ја зеде , почна повторно да ја бори . Ја бореше до последниот нејзин здив . Јас од тие чудовишта се плашам . Питбулите не се чудовишта , верувај . Луѓето се . Чував и два кангали и шарпланинец . И повторно ќе чувам штом ќе можам . Моментално немам услови , среде град живеам и сите комшии се бунат . Јас највеќе се плашам од луѓе . Човек што може да ти направи , ниту најголемиот ѕвер меѓу животните не може . А кога сите би биле со иста големина , мислам дека алигаторот би бил најопасно животно ( се движи во вода и на копно , ако ја имаш таа несреќа да нема дрво да се качиш .. тешко тебе ) .
Океј. Може е моето искуство само такво со тие кучиња. Гледам и феминка ги сака. Мене ми е тоа најодвратна раса. Подобро куче-скитник ќе чувам, него такво. И пред зграда еден скитник кога ни доаѓа секогаш ја храниме. И секогаш не брани нас од други кучиња.
Би рекла месојадните или отровните Ќе бидат нај опасни и агресивни, најмногу крокодилите, осите, бидејќи крокодилот е низок, но е поопасен од жирафата која што е висока.Не е до големината, до исхраната е
Пајката ако ја клајме да е животно, дефинитивно. Многу ми се ко 'мирот никогаш не бил опција'. Се потсетив на муабетот: