Ако ме повреди ќе плачам ама ќе ми помине брзо. Често знае да каже некоја глупост ама после знае и како да се поправи. Брзо заборавам и простувам.
Ако те повреди...како денеска ? Си плачам,си плачам,да ми се олесни.Моб на игнор и крај. Заборавиме од данас па на даље !
ме повреди и то многу..не можам да се соземам од плачење ...тешко ми е многу зато шо го сакам премногуу..а знам и тој мене..ама не знам зошто така ми прај..да повредена сум ама се би напрајла за да му се вратам брзо заборавам и брзо простувам..сите се покрај мене другарка ми..неговиот најверен другар кој секогаш ми вика дека ме сака и дека се е окк и дека тој не можи да разбери зошто тој така прај ..тешко ми е многу и се надевам дека се ќе се среди
многу ретко плачам, издржлива сум, ама сепак не ми е сеедно... се обидувам на некој начин да му вратам, ама и до сега не сум дозволила некое преголемо разочарување, така да... пу пу не дај Боже ни да ми се случи
Ако кажал нешто што не треба... ...ја преиспитувам ситуацијата, да не сум сватила јас нешто погрешно, зошто тој тоа го рекол, како да му кажам дека не ми се свиѓало без да го навредам. Анализирам, не плачам -немам потреба од тоа.
Ако ме повреди ќе плачам, да. Нема зошто да го кријам тоа, во природата на човекот е да биде повреден и да повреди. Ќе му вратам но нема да биде тоа намерно. Кога нема да знам дека го правам тоа, всушност ќе го направам. На сите кога тогаш ќе им се врати.
Ако ме повреди, плачам долго, тешко ми е... Во таквите моменти сакам да сум сама, но сакам да го свртам неговиот број, колку и да ме повредил. Емотивна сум многу, признавам, па и со еден погрешен збор кажан во погрешно време може да ме извади од такт. Но сепак простувам...
Ме повреди. И тоа не само еднаш. Траеше со денови, со недели.. а јас незнаев дека покрај мене имаше уште 2-3.. Кога дознав.. признавам во моментот незнаев што правам.. и кога само ќе се сетам се ми доаѓа во бунило, во тие моменти бев без свест.. Плачев.. и тоа многу.. но седнав и размислив.. ТОЈ НЕ Е ВРЕДЕН ДА ПАТАМ ПО НЕГО.. АЈДЕ СЕГА МАЛЦЕ ДА СИ ГИ СМЕНИМЕ УЛОГИТЕ.. И ЕТЕ БАШ ВЕЧЕРВА ПРЕД НЕКОЛКУ СААТИ ТОЛКУ ГАДНО ГО ЗАЕБАВ ШО МИСЛАМ ДЕКА ЦЕЛ ЖИВОТ ЌЕ МЕ ПАМТИ И НИКОГАШ НЕМА ДА МЕ ЗАБОРАВИ.. А И ДА.. ТЕЛЕФОНОТ СЕУШТЕ НЕ ПРЕСТАНАЛ ДА ЅВОНИ.. И ПОСЛЕ СЕ ТОЈ СЕ ТРУДИ ДА СЕ СМИРИМЕ.. ЕПА ШИПАК
Да,ме повреди еднаш.Му дадов шанса да се поправи,уште еднаш ме повреди,пак се смилував на неговите зборови.Сега повторно ме повреди а јас решив да го свртам грбот и да заминам.Толку! следна шанса НЕМА ДА ИМА! Крај.Не го бришам од никаде,не му зборам.Ако ми збори океј ке вратам со ладна глава.Ако не ми збори нема да го барам.Зошто?Од кога размислив поубаво сфатив дека не е вреден.Плачев, не кријам емоции иако не вреди за него ама си олеснав знам,утре пак ке ми е тешко ама со тек на времето ке ми помине.Не го мразам,не го ни сакам.Не сум јас крива што пати од немање самодоверба.Не сум крива што го сакав зошто кога сфатив дека го сакам доцна беше.Не му се одмаздувам ама и не заборавам.
во нашата врска јас сум таа што поведува,не размислувам кога ќе направам нешто и ќе го повредам,можеби таква сум станала од предходните врски.
Ако ме повреди ќе му го пратам Г да му ја скрши кичмата, а Г ако ме повреди ќе направам да гори во пеколот, затоа што ме вика Луцифер
прво убаво ќе се изнаплачам, за да ми олесни, а потоа ќе му вратам на истиот начин како што ме повредил он. гадно би го заебала за никад да не ме заборави. пошто сум лоша (шкорпија во хороскоп) и ми текнуваат такви идеи, а и не заборавам лесно кога некој ќе ме повреди и не сум мирна се дур не му вратам.
Значи бројче исти сме! Истото и јас го правела. Првин би му мавнала бокс и после ќе се сожалував себеси!
Ми го скрши срцето Ќе пројде веќе година а мене уште не ми проаѓа. Лутината и гневот ми пројдоа. Сега ми остана само разочарувањето и тагата.
Ме повреди јако пред 4 години, бившиот. Тоа копиле ме упропасти за цел живот. Му верував бескрајно, доверба на највисоко ниво, за на крај да ми го направи она што најмалку го очекував од него... Поради него имам и до ден денеска, после толку време тешкотии да верувам било кому, бидејки еднаш се изгорев. Сегашниот ѓи плаќа неговите сметки, пати индиректно бидејќи патев јас, и не знам како да се однесувам понекогаш, од страв да не ми го направи истото што и тој. Многу често реагирам глупо и недораснато на некои ситуации од тој пусти страв да не бидам пак измамена. Доживотно ќе го мразам!
Прв дечко ми е и досега не сум раскинала... но ако некогаш (недај боже) ме повреди, мислам дека нема да му се одмаздам. Ке плачам неколку дена и нема да се замарам со него, а да му се одмаздувам не!
Ако ме повреди некој значи плачка сум ке плачам ...Но никој нема да знае значи таков карактер сум што не дозволувам да ме гледаат другите повредена... А ако ме повреди тоа дека ке му вртама дупло е сигурнооооо Ке ми покажам што оставил што изгубил ....