Јас сум се она што никогаш нема ти да бидеш @DAngel што бе пак почнавте да галамите за да барате бан? Толку ви се можностите. Ајде оди на чет да оговараш одамна не си била
Добро де, ти се извинив колку што знам. Јас воопшто не се навредив зошто сум во оваа држава не сум надвор. Само велам дека требаше да потенцираш зошто некако нејасен ти е коментарот и може некој погрешно да те сфати.
Па не ни сакам да бидам вмровец, фала. Многу ми се побугарчени тие луѓе. Типичен пример е нивниот поранешен премиер Љубчо Георгиев.
Не ни можеш да бидеш вмровец. Тие финти за бугарски пасош кажувај ги на шарените. Патем ти машко си или женско?
Имотот од татко ми е имот од дедо ми, прадедо ми, чукундедо ми... Со тапии од турско, море какво турско, од Исус лично благословени. Неоспорлив сум, а ако некој сака да ме оспори - нека проба, тука сум. Полека, не брзај, ќе стигнеме таму. Прво почнува со непризнавање на постоење и човекови права. И отом потом, преку терор и претопување со скалест интензитет се постигнува саканата цел.
И атеист заборави да си допишеш Многу нормално дека нема никогаш да бидеш како мене Ајде убаво ти нареди @DAngel оди на чет да оговарате
Искрено, криво ми е што напушти овој Сашо. А баш сакав да прокоментираат за терористиве во притвор што наместо да пцујат како него ја пееја својата национална химна.
Се вратија ли 600.000 избегани од државава или сега ќе избегаат кога дојде вашиов пастир заев на власт.?
Тие бегаат години уназад, без разлика кој и да е на власт. Само некој не сфатил сè уште дека пола врв има бугарски пасош, вклучувајќи ги и вмровците. А сигурно голем број на твои пријатели како вмровци имаат бугарски пасоши.
Колку од тие избегани се ВМРОвци? Кога бе ќе сфатите дека ни ВМРО ни СДСМ не се патриоти? Сите својот џеб си го гледаат. Патриотски чин е тоа што ВМРО не оди во собрание и си остава државата да иде у ПМ? Патриотски чин е што Груевски и еба мајка на државата?
@zuto и јас сакав да остане, на многу прашање не даде одговор. Помислив дека човекот ќе заплаче, можеби и затоа заминал немал марамици
Што ми го упатуваш ова на мене, мене Заев не ми е братучед. Оди упати му го на Заев. За разлика од тебе каде тврдиш дека Георгиев и Милошов немаат блгарски пасоши. Па и Груев.
Тебе ти го упатувам бидејќи си нивен поддржувач и гласач. Ајде сега следно мислење нека ти биде дека си неутрален. Ќе ти поверувам Дома си им па знаеш кој каков пасош има?