Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Актуелни политички настани

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Ariel, 3 август 2010.

1. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    14.144
    Допаѓања:
    82.968
    Нема снимката да излезе во јавноста, вчера кажаа. Ја предале во обвинителство и тие ќе си ја решеле работата. Аха.
    Од овој случај срам ме фати каде живеам... И овојпат толку добро ги разбрав оние кои си заминале од оваа дупка. Ова е катастрофа, дно. И нормално, ќе протестираат тие во Австралија, полесно е да се сака татковината оддалеку отколку тука ние што трпиме се и сешто. :headbang:

На sjdgo, Rama, the.vampire.girl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.713
    Полицаец не смее да биде понизок од 180 см

3. Mamli

Mamli Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2017
    Пораки:
    1.501
    Допаѓања:
    4.242
    Одлични резултати на десните партии во Италија на парламентарните избори одржани вчера. Дали се најавува во иднина излегување на Италија од ЕУ и НАТО?

На orevokrsacka, beauty007 и ADOKI им се допаѓа ова.
  4. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.989
    Допаѓања:
    26.099
    Ako se odi spored pravilata , da ne smee . Ama toa vo nekoja Makedonija ,vo nekoj Univerzum ,koj ne e nashiot . Ovde , vo nasava Makedonija , sekoj e policaec i vojnik . Da gi vidish ovie od kaj mene od selo so gi primija , visoki se kolku mene ( a ne sum nesto posebno visoka ) , ima duri i debelki sto edvaj trchaat . Pa sin mi ima povekje kondicija od policajcive ( cest na iskluchocite ) .

На makedonkamak, cresa-jagoda, Rama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Mamli

Mamli Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2017
    Пораки:
    1.501
    Допаѓања:
    4.242
    Да бидеме реални. Самиот чин жените да бидат дел од војската и полицијата е апсурд но тука не станува збор за спремноста на полицијата, туку тоа што некои луѓе во Македонија се заштитени како мечки. Полицајкава да терала правда до крај ќе останеше без работа и егзистенција.,

На Rama и sjdgo им се допаѓа ова.
  6. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.713
    На orevokrsacka му/ѝ се допаѓа ова.
  7. monibejbi

monibejbi Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2010
    Пораки:
    1.994
    Допаѓања:
    2.273
    Затоа зборам јас цело време, па ова ли е држава каде јавно се прикрива нешто шо е очигледно само заради тоа што е голем батка во ДУИ? Во ваква ли држава дали ние заслужуваме да живееме каде правдата не е задоволена? Една службеничка што работи во сообраќајна полиција имам извори дека работи одамна и извор дека снимката пола била избришана нормално за не ја види јавноста. И неможе мене некој патриота од странство да ни вика да не го мењаме името,немаат право тоа да го кажуваат зашто уште не ни функционира нормално судството како што е таму кај него регулирано. Нека не ми продаваат муда за бубрези, извинете на изразов, али од историја не се живее сите тоа да знаат. Само под Нато може нешто да биде нешто држава од нас, вака сме банана исите ни се посмеваат од горе. Баш од вакви работи.(facepalm)

На CrazyGirl15 и ADOKI им се допаѓа ова.
  8. orevokrsacka

orevokrsacka Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2013
    Пораки:
    2.472
    Допаѓања:
    8.588
    Од која читанка го читаш ова бејби?

На carangigia и Rama им се допаѓа ова.
  9. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.713
    Ова што сега се случува е под ниво Зајко трева да си даде оставка.Ахмети го е.е ,го шиба како сака во скут го врти...

Последна измена: 5 март 2018
    На Rama и sjdgo им се допаѓа ова.
  10. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.418
    А каква врска има сега ДУИ со случкава со пајаков, барам на интернет гледам нема убавл напишано.Може линк или да ми објасни некој?

11. monibejbi

monibejbi Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2010
    Пораки:
    1.994
    Допаѓања:
    2.273
    Па не ми треба читанка за жал , тоа шо го зборам е ова што го живееме тоа е реалноста сакал некој му се свиќало или не. Шо бајки ли да кажувам? Тоа што го кажав е вистина и не измислувам. Јас секогаш ке ја кажувам реалноста

12. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.418
    Тие од дијаспората може не живеат од овде но се чувствуваат како Македонци, што ги прави тоа што не живеат овде помалку Македонци од нас?Бар не се дуваат како гастербајтери и не глумат дека нису одавде сВиЌало ти се тебе тоа или не.Ако ти се срамиш што си Македонка не трупај овде без врска мислења колку да пишеш нешто.

На orevokrsacka, the.vampire.girl, Rama и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. monibejbi

monibejbi Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2010
    Пораки:
    1.994
    Допаѓања:
    2.273
    А што оние од ВМРО да не се подобри? Шо не поделија све живо испартизираа корумпирани судови извршители даноци, рекетирање, крадење од наши пари е тоа.
    Тие се Македонци ја не викам дека не се, али незнаат како е тука или се праат дека незнаат, тој пример таму зима по 3000 плата долари пример а нашиот стандард е многу помизерен од нивниот. Тој некој се родил таму имаат и странско име и немаат никаква допирна точка со нашиот начин на живот. Тоа е неспоредливо ние сме бедотија за нив, тие таму си плаќаат даноци и ред многу други работи. Ако им било убаво ке си седеле тука,а не од таму лесно е така. Да зимавме сите од фамилија најмалце 500 евра од човек немаше ништо да зборам.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.418
    Секој со своите можности, некој може да оди да живее во странство.Кој учел ќе лапа 3к плата кој не ќе рмбачи во странција па ќе фура изнајмен Мерцедес.А ти мисли си дека туку така ќе земеш 500€ плата.Некој се моли 200€ евра да земе да може да преживее.Не им е на сите до арчење.No offence.

П.с рекетирањето каква врска има со власта?Секој може да те изрекетира ако му го знаеш значењето на зборот всушност.

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.713

На orevokrsacka, Rama, sjdgo и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. monibejbi

monibejbi Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2010
    Пораки:
    1.994
    Допаѓања:
    2.273
    Јас не реков сите да идеме таму секој не може ок али нивниот начин на живот е сепак поквалитетен тоа е факт до, и дека нашиот тука ние си го знаеме многу добро и ние подпросочен и затоа зборам дека треба да идеме напред а не да се уназадуваме само со истории.

17. monibejbi

monibejbi Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2010
    Пораки:
    1.994
    Допаѓања:
    2.273
    Првиот пасус не ми беше за кај тебе, само реплика за другиот член

18. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.418
    Да поквалитетен е бидејќи земјите се понапредни.Ние здрав воздух немаме за дишење, луѓе умираат поради неспособни квази доктори, мои врсници секој ден се брцани пошто на некој му се ,,може".Оваа недела ми спука филмот и гледам скрос другачје на некои работи и имам променет став.

На Rama му/ѝ се допаѓа ова.
  19. monibejbi

monibejbi Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2010
    Пораки:
    1.994
    Допаѓања:
    2.273
    Па добро утро:D И јас истото го мислам и го зборам дека поради тие работи треба да правиме реформи кои долгорочно ке ни донесат бенефит на сите нас и да гледаме напред а не тоа што било, и да имаме придобивки.

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.713
    FB_IMG_1520265229109.jpg Aма она не се вика Силвана Бонева и не е од ВМРО па затоа Шутат:x

Последна измена: 5 март 2018
    На YoungandBeautiful, the.vampire.girl, LollySky и 3 други им се допаѓа ова.