1600 генерално неписмени лица што со години седат дома и земаат плата од државата, од денес ќе почнат да одат на работа. 400 специјализанти (највисоко образовани луѓе) со години р'мбаат како магариња по болниците и не земаат ни плата ни хранарина. И денес пак ќе одат на работа и пак нема да земат плата. Тоа е тој баланс во универзумот наречен Македонија.
Мислим Све је исто само Гвујо нема!! Пакувајте си ги куферчињата и бегајте сесри и брајча од овде !! Најсериозно !!. И немојте да го браните вемерото и оној мицковски , бидејки се преговара за широка коалиција и се договара за кој колку ке земе од колачето !!! Исти курац сите !!
Геро не ја утепа Фатиме Фетаи? Ја срамни со земја ? Каде сте сега тие што велевте Законот е од ВМРО ? По Коце плувавте а Шилегов му ги зеде сите проекти? Која е разликата на панорамнското тркало до зиплајнот ? Адреналинот ли ? Има една кај народот што врти периодов " Кога ќе пораснам сакам да бидам ВМРО - велеа СДС. " Патем слободно нобинарство до каде ? Телма цензурира емисии ама не р во времето на Грујо па сега нема невладини пошто станаа владини нема граЏани слободни веќе . Сите се под диригентска палка на Заев.
Сега да пакуваме куфери и да бегаме? Каде е сега тој жар и таа борбеност да се смени тоа што не чини? Нели муабетот беше ако не чинат ќе ги смениме исто така лесно како што ги сменивме претходниве? Или режим и диктатура лесно се бутка, ама демократија тешко?
Боље да гледав цел саат директно у пламен од апарат за швајцување отколку минутка во насловов За изложбата Кај даваме паричиња за малиот Виган, промоција на Учки, сунети, сеа и со наши пари ќе ја креваме свеста внатре во педерската заедница затоа што геј ветераните се помалце се задовол(е)ни од геј омладината. Обично за слични ситуации важеше народната "пораснаа пилците ги пое*аа квачките", ама овде?? "Пораснаа пилците, нејќат да ги сексаат квачките"? И додека геј дрталата со наш кеш ги убедуваат младите наследници дека "стара кока добро скока", а овие нив дека "млада кока-добра супа" (или како и да беа), мислам дека све тоа е доволно созреано да иде у кокошја Аргета...
Се чини дека Димитров и Зоц, не се баш On the same page. Изјавине ко раштиман оркестар. Зоц ко камиказа делува - по секоја цена. Иако се демек кичми он, не идентитетот, не ова... би он. Димитров... easy laddie прави.
Еве им шанса сеа на нашиве со овој Американецот нека ги притиснат малце Грците нека се дојде до некој ѕаеднички компромис нека го искористат овој момент, и на нив им одговара да влеѕеме во Нато како постабилен регион и под нивна контрола.
На што ги потрошивте 500 еврича плата? Гледам сдсовците се тивки во темата политика изгледа ви дојде живот, па немате време ни во политика да пишувате. Најдобро да си штедите од 500те еврича плата, сепак ќе се воведува законот за двојазичност, ќе треба да учите јазик. Инаку кога ќе се донесува законот, имате ли информации?
Еееее уште од кога ви пишав дека до 15 март ќе се реши законот за јазиците,уствари за јазикот албански...ви текнува? Ете,утре ќе се решава на 14 март,пу,пу еден ден сум утнала,ама така кажа па Бујар Османи не сум јас крива И,нели Мицко по секоја цена му се поддаде на Заев за коалиција ова она,под услов да се тргне законот(неуставен)ама не,Зајеф реши да си тера љубов со Талат и Ахмети,а Талат пак уште под 'маса ги чува' стотиците амандмани од ВМРО,упс освен ако не завршиле во ѓубре ко претходните. Се гордеам со мојата земја
Пакуваат куфери, затоа немаат време за овде. Им прекина пенкалото за буткање власт, а немаат пари за ново пенкало.
ќедојдат на темата и ќе речат:„па на темата останавте сао вие патриотите човек од вас до збор неможе да дојде“ и тоа е тој аргумент во последно
http://kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=148759 So sto go unapreduva statusot na zenite ziti sve ? So selfinjata ?
Ете ги балистичките гнаси поддржани од пратениците на LSDM ја почнаа точката за законот за јазици. Грујо тепачиште. Прво му ја фрли водата у фаца и скут на Талат, па после му се пушти да го тепа. После паузата ако продолжи вака, нема да е на арно. Ех овци куртоносци...
Како христијанка не ми доликува ни да колнам ни да пцујам,ама јако ги опцув и проколнав во момент на бес.....бесна сум,ама што можам да направам!!!!
Нема сила што ќе ме натера да учам шиптарски, станавме дно од држава, жално. Може велика Србија, ама албанија
нц нц нц... тоа е тој "од двете зла помалото" мајндсет, кој ни ја *тит* државатa. Ти се чудам на умот. А ова што се случува во оваа вукојебина, не е нормално.